Horoscop: Cei mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor

Unii bărbaţi sunt o binecuvântare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii provoacă rafale de suferinţă. Potenţialul unui bărbat de a răni o femeie depinde de semnul său zodiacal. Iată topul celor mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor!

1.Gemeni

Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă. Acest nativ tinde să asocieze dragostea cu minciunile şi jocurile erotice, lăsând în urma sa multe victime. Când porneşti la drum cu nativul din Gemeni, fă-o cu aceleaşi arme!

2.Fecioară

Bărbatul din Fecioară este Domnul Perfecţiune. El îţi frânge inima pentru că niciodată nu eşti suficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru că te iubeşte, pentru că vrea să te ducă pe drumul cel bun. Dar de unde ştie acest nativ care e drumul cel bun? Şi de ce nu înţelege că o femeie are nevoie şi de alte dovezi de afecţiune, cum ar fi o mângâiere...

3.Leu

Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu mai contează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza să constaţi că priorităţile sale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine. Pentru el eşti doar un trofeu. Lângă tine se simte bărbat, dar tu lângă el nu te simţi o femeie împlinită.

4.Săgetător

Nativul din Săgetător n-are intenţii rele. El este un tip sincer, care îţi va spune din capul locului că adoră aventurile şi că e genul care se plictiseşte repede lângă aceeaşi femeie. Tu vei considera, însă, că eşti excepţia care confirmă regula. Vei fi convinsă că-l poţi schimba, că-l poţi ţine lângă tine. Dar şansele de reuşită sunt foarte mici.

5.Balanţă

Iubirea Balanţei e una înşelătoare, una care oscilează în mod aleatoriu. Bărbaţii din această zodie te pot copleşi cu stările lor schimbătoare, trecând de la romantism şi serenitate, la dramă şi izolare. E greu să prezici viitorul cu ei. Pericolul constă, însă, în faptul că nici Balanţa nu ştie ce simte şi nu poate lua o decizie în mod pragmatic. Astfel, te poţi lăsa jucată pe degete mult timp, până să te dezmeticeşti şi să-ţi dai seama că relaţia cu acest nativ nu duce nicăieri.

6.Peşti

Bărbatul născut în zodia Peşti este un idealist, care crede cu tărie în suflete pereche. El are o imagine clară a iubirii în mintea sa. Întrebarea este dacă te poţi ridica la înălţimea aşteptărilor lui. Chiar dacă la început nativul din Peşti este entuziasmat, curând poţi păşi afară din fantezia sa, fără să-ţi dai seama unde ai greşit de fapt.

7.Berbec

Nativul din Berbec are o esenţă bună. Te iubeşte cu adevărat şi ar face orice pentru tine. Intenţiile sale sunt lăudabile, iar puterea sa de sacrificiu imensă! Deşi imaginea de ansamblu e bună, detaliile sunt cele care fac diferenţa. În viaţa de zi cu zi, Berbecul este un pericol pentru sufletul tău deoarece acţionează impulsiv şi se gândeşte prea puţin la cum te afectează pe tine vorbele sau faptele lui.

8.Scorpion

Iubirea Scorpionului poate fi cel mai de preţ dar pe care îl primeşti. În braţele acestui nativ te vei simţi ocrotită. El te va iubi fără ezitare, indiferent de câte obstacole se interpun între voi. Puterea sa de sacrificiu este totală! Totuşi, Scorpionul are şi o latură întunecată, pe care nu o poţi ignora. Dacă îl superi, nu este genul care să uite. Înainte să te ierte va căuta să te rănească la fel de tare. Problema e că el percepe supărarea mai intens şi e capabil de gesturi drastice.

9.Vărsător

Odată domesticit, Vărsătorul este un bărbat de poveste: inteligent, amuzant, inventiv în pat şi familist convins. Până aici există însă mai multe etape de parcurs. Acest nativ nu se lasă cu una cu două. Doar o femeie specială poate să-i tempereze tendinţa de răzvrătire şi nevoia de libertate. Dacă ştii cum să-i intri pe sub piele, te vei considera, însă, foarte norocoasă!

10.Capricorn

Găseşti sub acest semn zodiacal un bărbat statornic, care îşi poate lua un angajament faţă de persoana iubită şi care îţi va oferi acea siguranţă de care ai nevoie, pe termen lung. Nu este genul care să te rănească cu vreun gest necugetat. Totuşi, lângă el vei simţi uneori că duci o existenţă monotonă. Lângă el trăieşti acea iubire frumoasă, dar care nu poate evolua către zări îndepărtate.

11.Rac

Întrebarea nu este cât de periculos e Racul pentru sufletul tău, ci cât de periculoasă eşti tu pentru al lui! Acest bărbat o preţuieşte enorm pe femeia iubită şi o tratează ca pe o regină. Îţi face toate poftele, te urcă pe un piedestal şi te venerează. Îţi oferă ţie maximă putere. Întrebarea e ce vei face tu cu ea. Racul e un sensibil, căruia, dacă nu-i oferi suficientă afecţiune, te poţi trezi că-i frângi inima.

12.Taur

Iată un bărbat care va avea grijă de sufletul tău ca de o floare rară. Taurul se poartă exemplar cu femeia iubită. Lângă el nu-ţi va lipsi nici confortul sufletesc, nici plăcerea trupească, având în vedere că acest nativ e un amant desăvârşit. Taurul va face tot ce poate ca să te ţină lângă el. Totuşi, e de apreciat că, deşi te tratează ca pe o bijuterie, nu se va transforma într-un bărbat supus. El ştie când să pună piciorul în prag şi îşi poate susţine, uneori cu multă încăpăţânare, punctul de vedere.
 

Comentariile 1-50 din 89

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Janina pe 16 Aug 2015, 16:04
    Zodii

    ...si tu dragul meu Gabi, esti un idiot!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • Ada pe 13 Iul 2015, 07:03
    Gemeni

    Adevarat sau nu, in cazul meu se potriveste. M-am indragostit de un Geaman in trecut, a fost ingrozitor...in fine, mi-a trecut dupa multi ani si cu foarte multa suferinta. A fost o dragoste profunda pentru mine. Mama mea e Geaman, am crezut ca daca ma inteleg asa de bine cu ea o sa ma inteleg si cu el dar nu a fost deloc asa...am avut incredere in el dar totul a fost doar un joc pe care l-am pierdut.

    3
    0

  • Taur pe 2 Iul 2015, 09:06
    Toate zodiile

    Din cate am spicuit pe-aici, majoritatea aveti dreptate: fiecare persoana are caracteristicile sale, si toti ne potrivim in cate ceva, mai bun sau mai rau. Ceea ce am invatat este faptul ca, daca ar exista iubirea din ambele parti intr-o relatie, la aceeasi intensitate, despartirile ar fi mult mai putine, dar, in natura omului, a fiecaruia din noi exista fuga dupa schimbare. De-aici, atatea inexplicabile realitati. Fiecare zodie are bun si rau, orgolii si prejudecati, calitati si defecte. Daca iubiti, nu va jigniti iubirea, si invatati sa traiti viata in adevarata realitate a fericirii si iubirii pt tot ce exista. Invatati sa respectati si sa iertati, chiar daca ati fost jigniti. Mai tarziu veti avea parte de satisfactii inzecite. Dar ceea ce am invatat, este ca oamenii sunt dominati de orgolii, si-atunci, aceste neimpliniri sufletesti in relatii. Ganditi-va mai mult inainte de a batjocori o iubire. Bucurati-va ca existati.

    13
    0

  • Andreea pe 10 Iun 2015, 13:24
    Gemenii

    Dani * perfect dea cord cu tine sunt.

    5
    0

  • Dani pe 6 Mai 2015, 16:27
    Gemeni

    Sincer acum... Sunt zodia Gemeni si nu mi-e rusine. Nu e adevarat ca toti gemenii sunt fustangii, curvari si pe interes. Eu sunt indragostit de o fata de vre-o 4-5 luni. Ea nu ma place dar nu pot sa trec la alta. O iubesc asa cum e chiar daca uneori ma raneste. Gemenii pot fi uneori cei mai ai dracu` dintre toti dar si cei mai iubitori, sufletisti si familisti. Daca o fata reuseste sa puna mana pe un geaman si sa-l tina sub papuc se poate spune ca e foarte norocoasa. Aceasta va avea parte de iubire neconditionata si nu va duce lipsa de nimic. Gemenii pot rezolva aproape orice problema prin orice metoda ( Chiar si cele ilegale daca este nevoie ). Nimeni nu poate stii ce e in inima unui geaman atunci cand iubeste. Iar pentru persoana care poseda aceasta dragoste nemarginita, un sfat: -Nu profita de un geaman, nu stii cand se intoarce roata iar acesta isi va intoarce toate armele impotriva ta. Ei sunt gelosi si posesivi. Vai de ala care se va atinge de persoana pe care o iubesc ei. Eu stiu cum e deoarece am trecut prin asta. Oricum gemenii pot fi considerati si prosti uneori. Cand iubesc chiar daca nu sunt iubiti... Atat am avut de spus :)) Ganditi-va bine pana sa intrati in aria de actiune a unui geaman. Gata, v-am salutat :))

    10
    4

  • XYZ pe 20 Apr 2015, 15:03
    TRIST

    Trist daca in sec. 21 ne mai luam dupa asa ceva. In rest, comentariile sunt un deliciu. Prostie masiva, spalare pe creier, semianalfabetism, agramatism, ce mai, de toate pentru toti! Cine e sa fie om, va fi, indiferent de zodie, cine nu, nu, e f. greu de inteles, nu-i asa? Si daca tot veni vorba de zodiac, nu asta e cel real, ci zodiacul sideral. Imi place doamna cu IQ de 150, dar care n-a fost capabila, in 25 de ani, sa puna punct unei relatii moarte de mult cu un barbat total nepotrivit pentru ea. Disonanta cognitiva? Vai de mama voastra....

    20
    7

  • Maria pe 15 Apr 2015, 13:52
    LEU

    Perfect adevarat cu leii, ei si numai ei, nu cunosc si nu folosesc pluralul, pentru ei nu exista decat persoana I singular. Acest EU care sunt perfect, le stiu pe toate, Eu si restul lumii. Am cunoscut n lei si femei si barbati si copii; toti absolut toti, au impresia ca ei sunt zei si nu se pot cobori la nivelul muritorilor de rand.

    9
    2

  • Meri pe 12 Apr 2015, 18:35
    Barbatul Fecioara

    Barbatul Fecioara te iubeste atat de mult incat te ridica pe culmi si, cand te simti mai in siguranta si cand ti-e lumea mai draga, te arunca de acolo de greu te mai poti ridica si reface sufleteste. Pentru ca el are mereu impresia ca ofera prea mult si ca primeste prea putin pentru cat de bun, de generos si de iubitor este Maria Sa. (din experienta-casnicie 17 ani cu barbat Fecioara)

    13
    1

  • Mihaela pe 18 Mar 2015, 07:46
    Barbatul fecioara

    Fiecare cuvant este adevarat!!! Un adevarat cosmar...

    21
    2

  • ali pe 14 Ian 2015, 08:55
    Taur

    Referitor la aceasta zodie sunt de acord, simt pe propria mea piele, cu toate ca nu intotdeauna cred in horoscop...e un amant desavirsit si permanent se comporta ca un adevarat cavaler..

    5
    4

  • Tebulescu pe 6 Ian 2015, 02:18
    Leii paraLEII

    LEII sunt cei mai bengoși.

    7
    9

  • iulia pe 28 Dec 2014, 22:47
    ceva ceva este dar

    nu contati pe aceste generalitati. Ca sa poti face un profil corect al unui om dupa zodie,trebuie sa ai in vedere ascendentul,decada,casa planetelor,pozitia lor,efectul,etc si abia atunci vezi ce si cum. De aia cunosti 3 raci,spre exemplu si niciunul nu seamana cu celalalt.Plus ca dupa 30 de ani se manifesta ascendentul indeosebi si nu zodia in sine.Asa se explica faptul ca multe relatii care trebuiau sa esueze zodiacal vorbind (rac si varsator de exemplu sau taur/gemeni) merg si rezista foarte bine. Mai este si compatibilitatea grupelor sanguine,e o poveste intreaga.Numai un astrolog bine informat poate sa va lamureasca in privinta profilului vostru zodiacal,personalizat.In ziar citim asa de amuzament,generalitati,care nu prea se aplica individual decat intr-o ft. mica masura.Pai va dati seama ca am fi toti cam la fel,ceea ce este imposibil.

    7
    1

  • Catalina pe 28 Dec 2014, 10:20
    sunt o femeie scorpion

    "toti barbatii e porci, da' nici femeile nu e oameni" Ce citesti aici este foarte cliseizat. Unele lucruri se potrivesc cu natura umana, deci cu caracteristicile reale ale unor persoane, dar nu neaparta din zodiac respective. Am in familie 4 barbati: sot si 3 baieti si 4 fete- 3 fetele mele aduse de baieti si o nepotica, unii sunt din aceasi zodie si totusi nu seaman ca fire. Oricum descrierea de scorpion mi se potriveste foarte bine mie (care nu sunt barbat)

    6
    2

  • alya pe 15 Nov 2014, 00:19
    Gemeni

    Salut ! Nu cred tot ce se spine despre zodii,fiecare om are un comportament,fiecare este educat in mod diferit de ceilalti ,deaici si se ea toata atmosfera intr-o casnicie,,,,spun asta deoarece sotul meu este zodia GEMENI,este familist ,iubitor ,grijuliu,inteigent si foarte bine calculat ...deaceea si zic ca omul este asa cum a fost educat ....mai depinde si de grupul de prieteni din care face parte !

    15
    2

  • danny pe 1 Nov 2014, 00:03
    Zodia pesti

    descriere perfecta , nu se mai poate ascunde deloc omu ca se publica pe site adevarul.. :(

    13
    3

  • adrian opris pe 29 Oct 2014, 02:06
    zodia SCORPION

    Despre noi ,barbatii scorpioni se spune ca am reprezenta o atractie irezistibila pentru femei,ca ne place sexul salbatic,nu dorim sa folosim prezervativul-cu alte cuvinte am avea ceva din JAMES BOND caruia nici o femeie nu-i poate rezista. Se mai spune si faptul ca suntem foarte posesivi in ceea ce priveste partenerele noastre,si daca una dintre ele se intampla cu sau voia ei ''sa calce pe bec'' NU o sa iertam niciodata acest lucru asteptand uneori cu rabdare alteori nu sa le-o platim cu varf si indesat ! Ca o fi asa sau nu,nu v-as putea spune,deoarece nu am avut ''NOROCUL'' sa ma gasesc intr-o atare situatie,si sper ca nici NU voi fi!! Pentru astazi eu zic ca ajunge,caci vorba aceea ''VORBA MULTA SARACIA OMULUI'' Noapte buna !! ADRIAN

    2
    4

  • adrian opris pe 29 Oct 2014, 02:06
    zodia SCORPION

    Despre noi ,barbatii scorpioni se spune ca am reprezenta o atractie irezistibila pentru femei,ca ne place sexul salbatic,nu dorim sa folosim prezervativul-cu alte cuvinte am avea ceva din JAMES BOND caruia nici o femeie nu-i poate rezista. Se mai spune si faptul ca suntem foarte posesivi in ceea ce priveste partenerele noastre,si daca una dintre ele se intampla cu sau voia ei ''sa calce pe bec'' NU o sa iertam niciodata acest lucru asteptand uneori cu rabdare alteori nu sa le-o platim cu varf si indesat ! Ca o fi asa sau nu,nu v-as putea spune,deoarece nu am avut ''NOROCUL'' sa ma gasesc intr-o atare situatie,si sper ca nici NU voi fi!! Pentru astazi eu zic ca ajunge,caci vorba aceea ''VORBA MULTA SARACIA OMULUI'' Noapte buna !! ADRIAN

    6
    2

  • adrian opris pe 29 Oct 2014, 01:44
    referitor la credibilitatea zodiacului in randul oamenilor

    As dori sa va spun ca este la latitudinea fiecaruia dintre noi sa creada sau nu tot ce se spune si scrie despre ZODIAC.Cu ceva timp in urma,este vorba doar despre cateva luni,in occident s-a facut un sondaj de opinie referitor la credibilitatea pe care o acorda oamenii rubricilor zodiacului aparute in mass-media marea majoritate raspunzand ca nu le citesc,sau daca o fac ,o fac doar pentru amuzament.,spre deosebire de tara noastra in care zodiacul are mare ''priza '' in randul oamenilor.La urma urmei acest lucru este la latitudinea fiecaruia dintre noi. In speranta ca ma veti ierta daca unora dintre voi nu le va conveni comentariul,va cer scuze anticipat !! Cu deosebit respect, Al Dvs. Adrian

    5
    0

  • Natalia pe 27 Oct 2014, 12:57
    Gemenii inteligentii zodiacului?

    Pe bune? De ce n-ar incerca fiecare sa isi vada de lungul nasului si sa evalueze lucrurile realist. Am cunoscut persoane inteligente (chiar inteligente) din gemeni, scorpion, sagetator, rac si alte zodii, cum am intilnit si persoane prin creierul carora batea vantul, din aceleasi zodii. Sa spui ca persoanele dintr-o anumita zodie sunt mai inteligente decat cele din alte zodii e o aberatie, cer scuze, dar asa e. Probabil ca exista anumite caracteristici a zodiilor, dar lumea e mare, mediile de trai diferite, educatie diferita, adn diferit, experiente diferite. Nu luati lucrurile prea personal oameni buni si fiecare sa se perceapa pe sine asa cum este si sa incerca sa fie mai bun, iar ce zice lumea, cui ii pasa?

    11
    3

  • catalin pe 23 Oct 2014, 21:39
    gemeni

    sunt aceasta zodie si spun cu mana pe inima ca pana la 27 ani,,,am avut multe femei frumoase si maritate si nemaritate..am stat si cu 3 deodata am stiut cum sa le invart pe degete si inca nu miam pierdut aceasta calitate...e frumoasa viata de ce sa nu o traiesc...nu regret ca fac parte din aceasta zodie

    6
    12

  • catalin pe 23 Oct 2014, 17:43
    gemeni

    sunt barbat gemeni si recunosc ca imi plac flirturile asta din cauza personalitatii mele si nu ma schimb cum vrea lumea...asta sunt eu cine ma vrea ma accepta asa eu nu ma schimb ca un semafor

    7
    13

  • DFGBNM pe 22 Iul 2014, 02:26
    CVBNM

    TAURII-NISTE DEMENTI ABSOLUTI!

    7
    2

  • Gheorghe pe 8 Mai 2014, 20:54
    Barbat Scorpion

    Ceea ce se spune despre Scorpion aici, e aproape exact (vrio 95% precis)...fix in fix...Nustiu poate nu toti scorpionii sunt asa, dar eu stiu exact ca sunt asa cum e scris acolo. Poate e o simpla coincidenta, insa e o coincidenta totala, mai de necrezut. Insa cu toate celelalte zodii este sigur sa nu toti sunt exact cum e scris aici... Oamenii cit is de multi atit si-s de diferiti..!! In mare masura felul cum un barbat sau o femeie se poarta cu ceilalti din jur, felul in care interactioneaza cu restul si cum se manifesta in diferite relatii depinde de educatia acestui.....si de caracter..!! Noi toti trebue sa lucram asupra noastra, sa invatam din greseli, si sa privim lucrurile din mai multe parti...fiindca doar un om intelept stie ca toata viata are de invatat cite ceva pentru a se perfectiona pe sine...toti trebue sa tindem spre "a fi mai buni".

    5
    2

  • dana pe 20 Mar 2014, 17:35
    adevar

    buna si eu am cunoscut un geaman si este orgolios incapatanat este diferit de ceilalti poate de aia m-am indragostit de el acum regret pfffff vb de un an j nimika nu se schimba la el lol din fericire nu am facut nimik cu el nu ne-am culcat pt ca sunt si eu isteata hmm leu hahaha acum nu mai vb deloc cu el...dar sunt sigura cand o sa ne revedem o sa fim iar....lol

    4
    4

  • bo pe 22 Nov 2013, 22:30
    gemeni

    Gemenii au nevoie de sustinere.nu este o rusine sa ai o slabiciune.de aia suntem oameni.cu bune si cu rele.nu suntem rai.doar k nu avem capacitatea asta de a arata cine suntem si ce vrem din prima.eu recunosc am slabiciunea asta si daka unii spun k sunt cea mai jegoasa zodie asta dovedeste k ei judeca inainte de a se judeca pe ei insisi.suntem atat de diferiti cu totii..nu mai judecati.

    14
    2

  • Antohe Andreea pe 20 Oct 2013, 08:17
    Deea

    Deea de ce religia apartii??? SI APP ESTI O MARE PROASTA SI CRETINA!!!!! Cum sa nu existe Dumnezeu??? Voi astia care nu credeti in Dumnezeu sunteti niste mari HANDICAPATI!!! INTREBATI TOTI CRESTINII DIN LUME SI O SA VEDETI !!!! DAK NU CREZI IN DUMNEZEU ESTI DE ALTA ETNIE SAU ESTI TIGANCA!!!! EU as merge pe tiganca!!!

    9
    16

  • Deea pe 10 Oct 2013, 20:15
    Destepti mai sunteti voi astia crestini

    Eu zic sa mai studiati istoria si sa vedeti ca religia a fost inventata , daca stam sa ascultam biblia (care-i scrisa de oameni ca mod de manipulare bineinteles) si sa iti faci un punct cu carioca pe fata e pacat.Unde naiba zice ca astrologia e un act satanist?Nu-i clar fratilor ca-i o prostie religia asta?Diavolul este un mit , Dumnezeu o inventie a omului la fel si religia ca dupa crestinism mai toate religiile sunt secte.

    15
    10

  • Adi Bacau pe 4 Oct 2013, 22:50
    INCHEIERE

    Daca argumentul meu elocvent nu a reusit sa va convinga definitiv pe voi, oamenii evoluatului an 2013, folositi prezervativul(cel mai bine!)in lunile august, septembrie, octombrie si noiembrie, sau practicati abstinenta! De ce sa dati nastere unor monstri???:)))))))))))))))))))))))))))))

    9
    1

  • Adi Bacau pe 4 Oct 2013, 22:42
    CONCLUZIE:

    P..a se baga cand se baga, iar copilul se naste in luna in care D-zeu doreste ca el sa apara pe lume, aici nu exista loc de interpretari si dezbateri. Cu atat mai mult de refulat prejudecati stupide! Punct!

    5
    5

  • Adi Bacau pe 4 Oct 2013, 22:38
    ABERATII...

    Voi ati auzit de Dumnezeu? De religia crestina care priveste credinta in zodii drept practici satanice? O spun pentru ca poporul asta e de confesiune crestina. In fine, sa trecem peste asta! Da, eu sunt nascut in zodia gemeni, asa s-a intamplat. Voi ati auzit de automodelare? De autocizelare, de dorinta persuasiva a unor oameni de a invata si de a se purifica? Ce-ar fi trebuit sa faca parintii mei sau si a altor nativi din gemeni? Sa-si infrane poftele in perioada septembrie-noiembrie pentru a da nastere unui ''bastard'' dupa 9 luni? Dar daca tot nu ieseau calculele si il nasteau in 7 luni?...Raspunsul e urmatorul: un copil se naste din iubire parentala necontrolata si neprogramata, fara calcule stupide matematice, si mai ales prin vointa divina, in plus chiar daca un nativ are o oarece baza, zestre genetica oarecum configurata, el tinde a se perfectiona, a invata, a se inalta spiritual...incetati cu aberatiile astea primitive, cu aceste prejudecati monstruoase si cu dorintele malefice de a improsca cu noroi in anumite persoane care au marea ''vina'' de a se fi nascut vara! Suntem in 2013, oameni buni!!!

    9
    4

  • Sorin pe 2 Oct 2013, 17:29
    Haa

    Prostii de adormit copii!

    9
    2

  • Gabi pe 16 Sep 2013, 16:30
    Balanta

    Nu este adevarat , si faza cu zodiile nu mai spun , daca ma nasc pe 30 la ora 11:59 sunt o zodie , si daca ma nasc la 12:01 sunt alta zodie , in 2 minute se schimba pozitia stelelor sau mai stiu eu ce ... ? Eu cunosc persoane care au o zodie despre care se zice ca sunt calmi , nu mint etc .. si eu sunt niste jegosi si mincinosi !

    8
    0

  • narcy pe 13 Sep 2013, 12:05
    rac

    imi spuneti su mie daca zodia rac e o zodie buna sau proastaa???

    7
    5

  • Gabi pe 15 Aug 2013, 14:14
    Sunteti niste frustrate. Partea a treia.

    Si ca sa o iau si pe alta parte, ca deh, sunt gemeni, sunt dual, imi place sa vad ambele fete ale monezii, voi femeile sunteti natural atrase de barbatii pe care nu ii puteti controla. Daca sunteti asa ranite, de ce nu sunteti impresuna cu gagii aia de doi lei, cu texte din carti care va idolatrizeaza pe facebook? :)))) Nu va starnesc interesul. Simplu. Asa ca, hai sa nu fim ipocriti. Eu nu sunt tocmai un geaman tipic. Da, sunt aerian, egoist, dar sunt constient ca e in natura mea sa fiu asa si cand e vorba de ceva serios sau am chef pot fi responsabil si etc, insa atunci cand un geaman stie cum sa'si foloseasca talentele, e constient de ele, duce totul la un alt nivel. Legat de inteligenta lor, uneori ma simt un geniu, ma jur. O zic prin prisma experientelor mele pentru ca sunt constient ca sunt 7 miliarde de oameni, 7 miliarde de credinte si feluri de a fi. Am scris atat pentru ca m'am enervat in **** mea. Gemenii sunt rai, cei mai nenorociti, curvari. Sa mor, astea care ati scris chestii de genul asta zici ca ati avut de'aface toata voastra numai cu gemeni, sau cu toti gemenii de pe planeta asta, bai aiar voi sunteti niste femei asa minunate si toti nenorocotii astia din gemeni v'au facut'o, asta desigur dupa ce tot voi ati fost atrase de ei si ati fost cu ei. Nemernicii. Ce v'au facut'o! :)))) Ho, frustratelor. Reveniti'va in fire si bagati la cap romanul asta care l'am scris pe trei parti.

    9
    8

  • Gabi pe 15 Aug 2013, 14:06
    Sunteti niste frustrate. Partea a doua.

    Sa nu mai zic cat suntem de inteligenti, charismatici si buni la pat. Dar hei, cum era sa fi putut controla un geaman, fetelor? :))) V'ar fi placut. Buni la pat, charismatici, stiu cum sa atinga sufletul unei femei. Dar, desigur, nefiind prea multe dintre voi in stare sa se ridice la complexitatea lui nativa, nu domne', gemenii sunt niste nenorociti, niste escroci, vai, dar ce bine ar fi fost daca ramanea. Era asa bun la pat...si cum se purta... Stiti cum e, vulpea cand nu ajunge la struguri, i se pare ca's acri. Puneti mana pe carti, cititi, cand ii arati unui geaman ca esti citita ii starnesti grav interesul, indiferent de domeniu. Si mai e ceva ce il atrage mult. Sa vada ca nu ai conceptii fixe. Sa vada ca esti deschisa sa asculti parerea altora si chiar sa o preiei. Hai ca v'am dat destule ponturi.

    5
    12

  • Gabi pe 15 Aug 2013, 13:45
    Sunteti niste frustrate.

    Sunt gemeni. Da. Am mai multe femei de'odata. Nu. Nu le mint niciodata sau manipulez. Da. Suntem atractivi natural pentru femei. Dar stit ce vad eu aici? Multe frustrate. V'ati luat'o in barba o data de la vreo unul si gata Gemenii sau x sau y sunt o abominatie a naturii? Bai, e adevarat, avem abilitati de manipulare, control a oamenilor, suntem buni mincinosi, dar depind ede de la om la om. Strict legat de femei n'am prea mintit femei. Si zic n'am prea pentru ca oricine minte si uneori e nevoie de o minciuna atunci cand intarzii. Dar nu zic niciodata "Da, tu esti singura". Asta e dinamica unei relatii. Nu gata, ne sarutam o data si ne alipim. Sunteti frustrate rau, sa mor. Si asta vine din partea unui baiat de 19 ani. Asta e viata. Invatati sa ganditi voi calumea si sa va purtati si nu o sa v'o mai luati in bot. Vreti totul de la barbati? Sa fie ei perfecti sa etc. Implicati'va si voi si nu doar cu inima cum ziceti voi. Si cu capul. Ca ajungeti fu**** si pe urma abandonate pentru ca nu oferiti nimic emotional. Si barbatii au inima si sentimente, nu doar femeile, oricat de cocosi ne'am arata noi. Eu unul si ofer dar si caut experiente emotionale placute. Cred ca despre asta e vorba. Per total, ce am vrut sa zic e ca nu toti gemenii sunt etc si etc. Daca e o trasatura generala la toti e ca sunt fustangii. Asta o admit. Dar daca gasesc o femeie care chiar sa il tina sub control, sa'l fascineze efectiv, nu mai are nevoie de celelalte. Sunt prefacuti, manipulatori, e ceva nativ, dar nu toti o fac. Eu unul si mai stiu oameni ca mine Gemeni, o fac doar cand e nevoie. Sau cand sunt destul de egoist sa vreau sa obtin ceva, dar stiu pe urma ca o sa'mi vina rasplata. Orice manipulare, are rasplata ei. Suntem complecsi, cred ca e foarte foarte greu pentru o singura persoana sa'i patrunda toate laturile. Tocmai de aia cautam mai multe femei. Unele ne ofera sex, altele ne ating latura de badboy, altura latura de goodboy si tot asa. Dar cert e ca suntem magici in unele privinte. Iar femeile care nu stiu sa'i controleze, cum sa zic, e ca si cum ai da prima oara unui fotograf un DSLR pe mana. E prea complex pentru el si eventual zice ca e vreo porcarie si ca nu e de el. :)))) Intelegeti acum?

    7
    9

  • florina pe 25 Iul 2013, 18:31
    zodii in general

    In majoritatea cazurilor,caracteristicile generale se potrivesc.Spun asta studiind de mut timp zodiile si comparind descrierea fiecarei zodii cu oamenii din jurul meu,pot spune ca cel putin 80% este adevarat.Nu aveti incredere in gemeni,scorpioni si tauri..

    4
    8

  • teodora pe 10 Iun 2013, 09:48
    Gemenii

    Eu sunt o femeie gemeni dar cred ca are dreptate in cazurile in care am intalnit eu bine nu zic ca toti sunt lafel depinde de persoana fratele meu e tot gemeni si nu face asa.Nu sunt toti lafel.

    7
    4

  • mr proper pe 9 Iun 2013, 23:45
    fuckin A

    mai multa incredere am intr-un sarpe veninos decat intr un nativ din gemeni. dr jekyll si mr hyde...n au doua fete...au 100

    10
    9

  • Dany pe 4 Iun 2013, 13:00
    Gemenii?

    Eu sunt in zodia Gemenilor cu un IQ 150,m-am casatorit din dragoste cu un Capricorn care a fost si singurul meu prieten(casnicie de aproape 25 de ani).Nu l-am inselat si nu l-as insela niciodata macar din principiu iar fizic arat trasnet.Daca as vrea as putea sa am orice barbat insa nu ma intereseaza .Sunt o persoana foarte echilibrata si deloc superficiala.In schimb el-Capricorn- m-a dezamagit total.M-a inselat in toate modurile si desigur e convins ca eu nu am habar.In plus are un comportament dur fata de mine si fata de copii,este extrem de gelos,egoist si superficial

    15
    6

  • Qeri pe 17 Ian 2013, 13:56
    gemeni

    Gemeni, sunt de departe, cea mai inteligenta zodie din zodiac. Ei obtin de multe ori ceea ce vor din aceasta cauza si nicidecum datorita aberatiilor pe care le-ati postat (perversi, mincinosi, etc, etc.) Cine le aduce asemenea injurii gemenilor, ori nu au capacitatea sa le vada stralucirea, ori sunt dusmanosi si gelosi pe oamenii care le sunt superiori intelectual. In rest, ... sa aveti o zi buna.

    17
    8

  • JUPITER pe 28 Nov 2012, 17:47
    GEMENI VERSUS RESTUL LUMII....

    GEMENII.......CATA URA REVARSATI ASUPRA LOR......DE CE ??NU EXISTA PADURE FARA USCATURI,ASA CA MATURATI GUNOIUL DIN OGRADA VOASTRA..........SUNT UN NATIV DIN GEMENI,SUNT MANDRU DE ZODIA MEA,CU BUNE SI RELE......UNDE MAI PUI FAPTUL CA SUNTEM INTELIGENTII ZODIACULUI,FARA NOI S-AR PRABUSI TOT ZODIACUL(INTELECTUAL VORBIND)VERBUL NOSTRU GUVERNATOR ESTE:A GANDI.....

    24
    7

  • florin pe 20 Nov 2012, 00:18
    Sc0rpy0n

    O droaie de prosti pe site-ul asta... voi chiar credeti k horoscopul e adevarat..??sunt niste caracteristici comune, bineinteles k se potrivesc,mai mult sau mai putin. Daca zic k sagetatorul e incapatanat, la 50% probabil se potriveste, sau chiar dk nu, te face sa crezi k asa e..> bleaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

    12
    4

  • emi pe 15 Nov 2012, 16:05
    cntradictoriu pt mada vis a vis de capricorn

    esti aproape de adevar insa daca stii sa tii la un capricorn si sa nu.i dai motive de cearta este cel mai ravnit barbat..orgolios pt ca un capricorn nu se lasa niciodata calcat in picioare si ii dau dreptate,, oricare dintre fete daca puneti mana pe u capricorn sa stiti ca e sufletist, daca stiti sal luati va da si haina de pe el..in general sa nu ne luam dupa zodii ca nush daca spun doar adevarul ..sau daca ar fi sa cautam motive si defecte cu siguranta le are toata lumea..asa ca..pe buna dreptate capricornul e iubaret sufletist misterios si pot spune ca daca pune suflet este si fidel..insa ca orice barbat are si orgolii

    4
    4

  • ady pe 15 Nov 2012, 00:18
    nu toti gemeniii sant la fel

    eu sunt gemeni si nu e adevarat din contra toate femeile pe care leam avut,toate au fost perverse,scrieti asa pt k sunt destepti si nu va mers cu ei,despre voi de ce nu scrieti,sunteti perfecte?interesu tata interesu

    8
    2

  • Squaaak pe 1 Nov 2012, 15:39
    Serios?

    :)) Squaaak! (Da, gemenii sunt perversi tare)

    3
    5

  • cata pe 15 Oct 2012, 23:44
    barbatul rac

    BUNA TUTUROR si eu am un rac langa mine eu sunt in zodia berbec offffffff la inceput totul a fost minunat dar pe parcurs sa schimbat suntem inpreuna de 15 ani ma si inselat dar am tot sperat ca isi revine ptr ca eu imi doresc o casnicie BARBATUL RAC ESTE FOARTE ASCUNS TE MINTE IN FATA FARA NICI O PROBLEMA NU ARE CONSTIINTA nu ii place sa il critici toate trebui sa iasa cum vrea el sunt foarte ascunsi si fff razbunatori este de ajuns sa deschizi gura o data ca te penalizeaza in a doua secunda inzecit pe o perioada nedeterminata

    12
    3

  • alina pe 6 Oct 2012, 03:37
    sal

    gemeni calmi?:)))))niciodata nu numia cas nebuni sunt exagerat de gelosi si duc gel la exxtrem sunt isterici dusi cu capu

    17
    10

  • maria pe 28 Sep 2012, 19:34
    SALUTARI

    DESPRE GEMENI POT SA VA SPUN ,SUNT NISTE CURVE FATARNICE,PERVERSI,MINCIUNOSI,NESIMTITI,PUTUROSI,EGOISTI,SI LASI,NIMIC MAI MULT.

    7
    13

  • eu's balanta pe 26 Sep 2012, 17:37
    :-?

    ipocrit, laudaros, fatarnic, joaca la dublu, mincinos, si altel nu ma chinui sa le zic , probabil as sta pana maine sa torn. :-? probabil asa o fi si totusi, nu mai bine va cautati cate un mascul "bou" ca e cel mai si cel mai? pt ce stati cu alti barbati cand aveti o cireada de vanat? majoritatea femeilor sunt inteligente si au ajuns la concluzia ca astrologia este doar o "meserie" inventata ca unii sa aiba ce pune pe masa prostindu-va pe voi cu articole de genul. sincer imi place sa citesc nu pt a ma delecta sau a-mi cunoaste adevarata "jumatate" ci pt a ma amuza,

    8
    3
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod