Dragoste online. Cum îţi găseşti bărbatul potrivit pentru relaţie de lungă durată


Chiar dacă nu există criterii clar eliminatorii în ceea ce priveşte acceptarea unei noi relaţii, există un lucru peste care nu pot trece nici bărbaţii, nici femeile care îşi caută dragostea pe Internet: 45% nu se implică într-o relaţie dacă potenţialul partener are un statut neclar, este căsătorit, în curs de divorţ sau implicat într-o altă relaţie. De asemenea, dacă s-ar întâmpla ca partenerul/partenera să flirteze cu altcineva 41% ar renunţa pe loc, iar 23% le-ar plăti cu aceeaşi monedă, ajungând să renunţe astfel la relaţie.

Femeia care-şi caută pe Internet sufletul pereche a avut între două şi cinci relaţii, care au durat peste un an şi se simte încrezătoare în ea însăşi. Ea nu are reţineri că nu va fi placută la o întâlnire offline, chiar dacă recunoaşte că singurul aspect asupra căruia are rezerve în a fi total sinceră este vârsta.

Bărbatul aflat în căutarea sufletului pereche este ceva mai experimentat, dar, spre deosebire de sexul opus, acesta este destul de nesigur la prima întâlnire, având chiar mai multe emoţii decât partenera sa. Preferă să nu dea detalii despre înălţime, tocmai pentru a nu dezamăgi.

Dintre bărbaţii care îşi caută jumătatea pe site-urile de dating, 55% sunt interesaţi de relaţii serioase, 75% sunt fani fotbal, dar şi alte sporturi de contact, iar 35% preferă muzica pop, rock şi de relaxare. Bărbatul de pe site-urile de dating a avut în medie 5 relaţii care au durat în general peste 1 an. Când evaluează un profil de femeie, nu există niciun criteriu eliminatoriu, fiind convins că nu există nimic care să le stea în cale, atât timp cât există atracţie. În general, este nesigur pe el la o primă întâlnire faţă în faţă şi îi este teamă să nu dezamăgească, dar face primul pas, atât timp cât primeşte semnale pozitive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod