Victoria Beckham dă tonul în modă: Cele mai interesante ținute pe care le-a purtat în 2014

Fosta membră a trupei Spice Girls s-a consacrat prin colecțiile lansate, dar și prin aparițiile ei reușite.

După "meganunta" cu David Beckham, pe 4 iulie 1999, cântăreața a trecut printr-un neașteptat proces de transformare. Deși părea hărăzită să trăiască de pe urma "norocului" care dăduse peste ea, cea mai frumoasă dar și cea mai isteață dintre fetele de la Spice Girls a avut ambiția de a se reinventa și de a se consacra într-un alt domeniu, în care celebritatea i-a fost negreșit de ajutor, dar nu i-a garantat decât accesul, nicidecum succesul: moda.

Cine ar fi crezut că serioasa Vicky, care cu greu schița un zâmbet în poze, și acela forțat, de parcă ar fi fost înțepată cu o andrea în spate, va deveni una dintre cele mai influente femei din modă? Și că ținutele ei vor lansa noi tendințe la nivel mondial?

Refuzând cu obstinație să rămână la adăpostul celebrității soțului ei faimos și arătos, cu care are patru copii, Victoria Bekcham e atât de diferită de Victoria Adams! Fosta cântăreaţă, în vârstă de 40 de ani, este în prezent un om de afaceri important, iar compania sa din domeniul modei este considerată una dintre cele mai de succes afaceri.

Cariera sa în business tinde să eclipseze succesul de care ea s-a bucurat în domeniul muzicii, dovadă că Victoria Beckham s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, realizat de revista britanică de afaceri Management Today. Topul realizat de publicația britanică ia în calcul averea totală, numărul de locuri de muncă create de un antreprenor şi cifrele de vânzări ale companiei acestuia.

Brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013, o creştere de 2.900% în ultimii cinci ani, şi o creştere de 3.233% a numărului de angajaţi, comparativ cu anul 2008, când Victoria Beckham a demarat afacerea.

Victoria Beckham, a cărei avere este evaluată la 266 de milioane de euro, a devenit "o antreprenoare extrem de talentată în domeniul modei", potrivit revistei Management Today.

Moda i se potriveşte perfect Victoriei Beckham. Şi, dincolo de succes, e vorba de o pasiune puternică. După lansarea în 2008 a brandului propriu de modă, ea a primit distincţia "Brandul de Modă al Anului" ("Designer Brand of the Year", în original), în cadrul galei British Fashion Awards în 2011. Bună prietenă cu personaje cu vechime în industrie, precum Anna Wintour sau Karl Lagerfeld, Victoria Beckham este astăzi o voce importantă în lumea modei.

Recent, vedeta şi-a deschis primul magazin în cartierul londonez de lux Mayfair. Colecţiile ei se vând bine, impulsionate şi de ţinutele pe care vedeta le poartă. Dar, pe lângă alegerile ei inspirate, de fiecare dată veţi remarca un lucru care funcţionează ca o regulă: nu dă niciodată greş.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod