Zâmbet perfect de sărbători cu Philips Sonicare Diamond Clean

Zâmbetul strălucitor este bijuteria ta cea mai valoroasă. Şi trebuie să ai grijă de el. Mai ales în preajma sărbătorilor când se lasă cu multe poze şi veselie, dar şi cu mese bogate la ore nu tocmai potrivite.

Cu gama de periuţe electrice Philips Sonicare poţi să te asiguri că dinţii tăi sunt sănătoşi şi tu ai un zâmbet perfect de sărbători, alb şi strălucitor ca zăpada.
Periuţele de dinţi Philips Sonicare încorporează tehnologia inovatoare Sonicare. Adică, funcţionează pe bază de pulsaţii sonice care sunt, de fapt, o combinaţie de mişcări de înaltă frecvenţă şi amplitudine ale perilor din capul de periere. O periuţă Sonicare efectuează în două minute mai multe perieri decât o periuţă manuală într-o lună întreagă.

Cu 31.000 de pulsaţii pe minut, Sonicare DiamondClean ajunge în zonele greu accesibile şi elimină de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.

Are cinci moduri de periere: Clean, White, Polish, Gum Care şi Sensitive ca tu să te bucuri de un periaj cât mai eficient şi confortabil. Perii de rigiditate medie sunt dispuşi în formă de romb. Acest gen de dispunere creează mai multă suprafaţă şi densitate pentru o curăţare cât mai substanţială a dinţilor.

Dacă îţi doresti o dantură la fel de albă ca zăpada, Sonicare DiamondClean este periuţa potrivită pentru tine. Capul de periere DiamondClean albeşte dinţii de 2 ori mai bine şi mai repede decât o periuţă de dinţi manuală. Şi, foarte important, nu lezează deloc gingiile.

Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare determină fluidele să pătrundă între dinţi, iar Quadpacer, cronometrul pentru interval de 30 de secunde, indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe.
Astfel, ai parte de o curăţare temeinică la nivelul întregii guri. Pe lângă Quadpacer, periuţa mai are un cronometru de două minute, numit Smartimer, care îţi asigură timpul de periere recomandat de dentiştii profesionişti.



Philips Sonicare DiamondClean este o periuţă electrică şi funcţionează cu baterie încorporată Li-ion. Are o autonomie de până la trei săptămâni şi se poate reîncărca în paharul de încărcare, prin USB la laptop sau la priză. Pictograma iluminată îţi arată câtă baterie mai ai şi când este nevoie sa o pui la încărcat.
 
Periuţa are un design plat, ergonomic şi un toc elegant de transport.

Deci poţi să o iei liniştită cu tine oriunde mergi şi indiferent cât timp stai. Display-ul finuţ devine vizibil doar în momentul în care foloseşti periuţa. El îţi arată ce mod de periere este selectat. Atunci când opreşti periuţa se stinge şi afisajul.

Philips Sonicare DiamondClean este o periuţă care îți face dinții vizibil mai albi, în doar o săptămână, curăță în profunzime și îmbunătăţeşte sănătatea dinţilor şi a gingiilor. Pachetul Philips Sonicare DiamondClean conţine un mâner DiamondClean, două capete de periere DiamondClean standard şi toc de transport cu încărcător USB de voiaj.

Fă-ţi cadou o periuţă electrică Philips Sonicare DiamondClean pentru a te bucura de o dantură fără cusur şi un zâmbet cât mai larg în toate pozele de sărbători.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod