Triunghi amoros

De ce înșală femeile: unde greșesc bărbații?

O femeie se implică emoțional atunci când înșală, iar asta aduce relația în care se află cu un pas mai aproape de destrămare. Află de ce înșală femeile
Concepția generală este aceea că bărbații înșală mai mult decât femeile. Dar chiar dacă nu există o statistică foarte clară, este cunoscut faptul că la rândul lor, femeile înșală la fel de mult, dar motivele pentru care o fac sunt mult mai complexe decât în cazul bărbaților, sunt de părere oamenii de știință. Iată câteva motive pentru care înșală femeile:

Femeile înșală pentru că se îndrăgostesc

Studiile au evidențiat că există o diferență majoră între motivele pentru care femeile și bărbații înșală. Potrivit yourtango.com, femeile devin infidele cel mai adesea pentru a-și satisface o nevoie emoțională, în timp ce bărbații sunt infideli de cele mai multe ori pentru sex.
Iar această teorie aduce motive de îngrijorare pentru cuplurile în care partenera este cea care a înșelat. Dacă bărbații pot uita destul de ușor o aventură bazată pe sex pe care au avut-o, se pare că nu este la fel de simplu și în cazul femeilor, care se implică emoțional atunci când înșală, iar asta aduce relația în care se află cu un pas mai aproape de destrămare.

Femeile înșală când sunt nefericite în relație

O veche expresie în limba engleză despre relații spune "Happy wife, happy life", ceea ce se traduce prin "o soție fericită, o viață fericită". Iar cercetătorii au descoperit că aceasta este o situație cât se poate de reală.
Potrivit unui studiu realizat la Universitatea Rutgers din Statele Unite, o relație este reușită și fericită dacă femeia este fericită. În schimb, în cazul în care bărbatul este nefericit, asta nu afectează la fel de mult relația. Iar nefericirea unei femei în relație crește riscurile ca aceasta să-și înșele partenerul de viață, potrivit unui alt studiu.

Femeile înșală pentru că sexul cu partenerul devine plictisitor

Nu doar bărbații înșală pentru sex, ci și femeile. Oamenii de știință au descoperit recent că apetitul sexual al unei femei scade treptat atunci când aceasta se află într-o relație de lungă durată, spre deosebire de cel al partenerului, care rămâne constant de-a lungul anilor.
Cu cât relația în care se află devine mai veche, cu atât dorința sexuală a unei femei scade. Prin urmare, sexul cu un alt bărbat ar putea să le pară mult mai incitant. De asemenea, lipsa satisfacției sexuale în propria relație le poate determina pe unele femei să calce strâmb.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod