De ce esti (inca) singura?

Se intampla sa cazi pe ganduri si te intrebi de ce ti se intampla tocmai tie acest lucru. Nu mai ai rabdare: de cate "prime intalniri" trebuie sa mai ai parte, cate sperante urmate de...
Se intampla sa cazi pe ganduri si te intrebi de ce ti se intampla tocmai tie acest lucru. Nu mai ai rabdare: de cate "prime intalniri" trebuie sa mai ai parte, cate sperante urmate de deziluzii vei mai incerca pana sa-ti gasesti partenerul potrivit, alaturi de care sa ramai tot restul vietii.

De-atatea ori ai crezut ca, de data aceasta, cautarile tale au luat sfarsit, dar timpul si intamplarile ulterioare s-au grabit sa te contrazica... si ai ajuns in punctul din care ai plecat.

Oare de ce se intampla asa? Chiar ai un ghinion atat de mare sau poate faci si tu niste greseli pe care nu le realizezi ca atare si deci, te invarti intr-un cerc vicios? Iata cateva posibile explicatii.
Daca te vei regasi intr-una din ele, nu te speria: cel putin, acum stii cat de cat ce se intampla si care sunt directiile in care ar trebui sa actionezi pentru a remedia lucrurile.

Daca nu crezi ca vei gasi iubirea, chiar nu o vei gasi


Nu este vorba de vreo superstitie, asa incat nu lua asta in calcul. Explicatia este, de fapt, mult mai simpla si mai... telurica: felul in care te "programezi" singura spune totul despre felul in care vei evolua ulterior. O astfel de atitudine iti atrage si o anumita tristete pe chip sau blazare, iar acestea nu sunt de natura sa-ti puna in valoare frumusetea.


Probabil iti este dificil sa mai crezi ca soarele va rasari si pe strada ta, cum se spune, si de aici pana la autocompatimire nu mai este decat un pas. Ca sa nu mai vorbim despre stima fata de propria persoana, care are serios de suferit, de cele mai multe ori, in astfel de situatii. O femeie care nu se pretuieste pe sine, in mod rezonabil nu poate emite pretentia sa fie pretuita de un eventual partener.

Renunta la arhetipul "baiat rau, dar simpatic"


Greu de inteles de ce, dar multor femei le plac tocmai barbatii care, la o adica, reprezinta opusul a ce-si imagineaza ele despre barbatul alaturi de care vor sa ramana. Cei care le fac sa sufere par sa aiba "mai multa trecere" si poate ca avem de a face cu, de altfel clasica, tentatie a fructului oprit.


Un barbat care isi tine promisiunile, da telefon atunci cand promite si vine la o intalnire atunci cand spune ca o va face,  este de multe ori catalogat, pe nedrept, ca fiind plictisitor.

Pe de alta parte, ar mai putea fi doua posibile explicatii. Fie te simti atat de rau cu tine insati incat ai ajuns, mai mult sau mai putin constient, la concluzia ca nu meriti mai mult si te multumesti cu ceea ce iti ofera un astfel de barbat, oricat de putin ar insemna acest lucru.
 

Comentariile 51-52 din 52

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Acnana pe 7 Iul 2008, 21:40
    singura

    Ioana , Nu ai cum sa fii singura .Esti atat de norocoasa, nici nu-ti inchipui! Sunt sigura ca o sa fii o super-bunica. Eu nu am avut pana acum ocazia sa intalnesc persoane minunate in viata mea dar nu-mi pierd speranta ...eu chiar stiu cum e sa fii singura....

    4
    0

  • ioana pe 5 Iul 2008, 22:42
    de ce sunt singura

    Am avut un sot deosebit totul a fost frumos si bine 19 ani si la 37 de ani am ramas vaduva cu 2 copii de 17 si 14 ani , de 11 ani sunt singura in august am nunta ficei mele , am facut totul pentru copii si constat ca voi ramane singura ca este normal ca ei sa se aseze la casa lor , singurul lucru bun facut acesti copii minunati viata pentru mine sa oprit cu 11 ani in urma .

    7
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod