Justin Timberlake, frica de mama

Cantaretului i se foarte frica de mama lui. Timberlake recunoaste ca, in ciuda varstei pe care o are, inca are un sentiment de teama atunci cand vine vorba de mama lui.
Cantaretului ii este foarte frica de mama lui. Timberlake recunoaste ca, in ciuda varstei pe care o are, inca are un sentiment de teama atunci cand vine vorba de mama lui.

"Incerc sa nu-mi fie teama de nimic, insa inca imi e teama de mama, dar cred ca asta i se intampla oricarui om matur" , declara artistul.

Cand a fost intrebat care a fost cel mai bun sfat pe i l-a dat mama lui, Justin a raspuns: "Ea mi-a spus sa nu raspund decat atunci cand ma intreaba ea cate ceva si cand am inceput sa intreb ea mi-a spus sa tac cand vorbeste ea".

In alta ordine de idei, Justin recunoaste ca-si iubeste foarte mult mama pentru ca ea a fost cea care  l-a incurajat sa-si construiasca o cariera in muzica.

"Unul dintre idolii copilariei mele a fost Michael Jordan si mama mi-a spus ca numai pentru ca joaca baschet mai bine decat oricine de pe pamant, asta nu inseamna ca este si mai bun.
Probabil ca si-a dat seama ca vreau sa fac performanta in muzica si m-a pregatit in asa fel incat sa raman cu picioarele pe pamant", adauga Justin.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod