Barbat cu haina din piele

De ce "băieţii răi" au mai mult succes la femei?

Cuplu

Băieţii răi au încredere în ei

Încrederea în sine este o trăsătură pe care nu doar femeile, ci şi bărbaţii, o găsesc irezistibilă atunci când sunt în căutarea unui partener de viaţă. Şi cine poate părea mai încrezător în sine dacă nu o persoană care nu ţine cont de reguli, care ştie exact ce vrea şi căreia nu îi pasă ce trebuie să facă pentru a obţine?

Băieţii răi au succes şi putere

Combinaţia de impulsivitate, narcisism, egoism şi determinare este una explizivă în cele mai multe situaţii. Dar se pare că este exact cocktailul necesar pentru a avea succes, potrivit cercetătorilor.
Aceste tulburări comportamentale fac echipă bună cu afacerile, cariera şi banii. Şi chiar dacă recunosc sau nu, femeile sunt concepute să se simtă atrase de bărbaţii care le pot oferi confort material.

Băieţii răi sunt rebeli

Pentru că îndrăznesc să facă tot ceea ce restul oamenilor li s-ar părea de neconceput, băieţii răi sunt consideraţi rebeli şi nonconformişti, ceea ce îi face foarte interesanţi pentru femei. Îndrăzneala şi curajul de a se comporta într-un mod complet opus faţă de ceea ce se aşteaptă de la ei, lipsa de interes pentru normele sociale şi încălcarea lor fără urmă de mustrare sunt elemente care îi transformă pe băieţii răi în oameni foarte "cool".

Iar cu cât un bărbat este mai popular, cu atât cresc şansele lui de a atrage interesul mai multor femei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod