Dacă face aceste lucruri, înseamnă că nu te iubește necondiționat

Ce înseamnă să iubești pe cineva necondiționat? Înseamnă că iubești persoana respectivă indiferent de ce se întâmplă în viața ta sau a sa.
O iubești chiar dacă se îmbolnăvește, dacă își pierde slujba sau dacă spune ceva care te supără. Iubirea necondiționată nu reprezintă relația nesănătoasă în care o persoană compromite totul pentru a o satisface pe cealaltă. Ambele persoane fac compromisuri și se tratează cu bunătate. Iată cum îți poți da seama dacă partenerul nu te iubește necondiționat!

Cum îți dai seama că nu te iubește necondiționat?

1. Se supără când nu petreci timp cu el


Dacă partenerul tău este fericit și receptiv la afecțiunea ta numai atunci când ai timp să petreci cu el, atunci s-ar putea să ai parte de un partener a cărui dragoste vine cu condiții. Când vine vorba de sentimentele de gelozie sau nesiguranță, cuplurile pot trece cu ușurință granița dintre iubire și posesivitate.
Este vorba despre depășirea limitelor celuilalt și nerespectarea independenței. Când un partener devine frustrat sau supărat că nu primește atenția celuilalt partener, apare o problemă. Toată lumea ar trebui să poată avea propria viață, hobby-uri, interese și momente petrecute în afara relației. Dragostea necondiționată îți va permite să ai parte de toate aceste lucruri.

2. Are așteptări ridicate sau imposibile


Toată lumea are așteptări de la o relație - cât timp petreceți împreună, cum gestionați finanțele, cum rezolvați certurile. Acestea sunt normale.
Cu toate acestea, dacă partenerul tău are așteptări de la tine ca persoană, s-ar putea să fie un semnal de alarmă că dragostea sa este condiționată de împlinirea acestor așteptări. Deși nu este nimic în neregulă cu așteptările dintr-o relație, așteptările nerealiste pot pune accentul pe stres și pot ruina orice relație. În mod invariabil, așteptările nerealiste sunt corelate cu problemele de manipulare, control și putere. Dragostea necondiționată nu presupune așteptări când vine vorba de sănătatea cuiva, banii câștigați sau locul de muncă.
Un partener care te iubește necondiționat va continua să te iubească și atunci când ești bolnavă, săracă sau îți cauți un nou loc de muncă.

3. Vrea să te schimbe


Dacă dragostea partenerului este condiționată, vei observa că acesta încearcă în mod constant să te schimbe sau să te repare într-un anume fel, sugerând întotdeauna că este spre binele tău sau că ar trebui să faci asta dacă îl iubești. Dragostea necondiționată nu se bazează pe ideea de a schimba pe cineva sau de a-l face mai bun pentru a-l iubi în continuare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod