Cuplurile aleg să aibă mai puţini copii în 2020

Anul 2020 a venit cu noi trenduri în toate domeniile, inclusiv în cel al creşterii copiilor.
De la reducerea amprentei de carbon a familiei, pana la incurajarea activismului copiilor, iata care sunt cele mai noi trenduri in parenting in 2020.

Este probabil cel mai popular trend, numit “Efectul Greta”, in onoarea tinerei activiste Greta Thunberg, cea care a militat fara pauza pentru atragerea atentiei asupra schimbarilor de mediu din ultimii ani.
Activitatea ei a avut un impact incredibil in lume si a incurajat din ce in ce mai multi tineri sa vorbeasca despre cauzele pe care le sustin, ceea ce a dat nastere unei generatii de copii activisti.

O viata fara plastic


Jucariile de lemn nu mai sunt suficiente.
Trendul este sa eliminam plasticul din viata familiei, de la scutece pana la produsele de igiena si haine.
Este un demers dificil si costisitor, dar datorita faptului ca 93% dintre familii incearca sa foloseasca mai putin plastic, companiile sunt fortate sa gaseasca alternative cu alte produse sustenabile.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maya pe 27 Ian 2020, 02:15
    Sarcina in 2020

    Am citit articolul pentru a vedea de unde vine titlul cu aer de studiu stiintific. Mi se pare sincer o prostie ....cu atat mai mult cu cat se mentioneaza cuplul Harry&Meghan care nu mi se pare ca stralucesc prin intelepciune si caracter etic. E o prostie sa zici ca faci maxim unul sau doi copii pentru ca poluezi planeta cu ei... Atunci mai bine sa ii lasam pe arabi, rromi si indieni sa faca cate 7-8 si in 50 de ani nu va mai fi nicio poluare. Insa e adevarat ca populatia globului creste si ca inteligenta e constanta...Se vede si dupa alegerea acestui titlu...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod