Ceaiul plin de antioxidanţi care previne îmbătrânirea şi creşte imunitatea

25 Ianuarie 2020
Chiar dacă nu este unul dintre cele mai des consumate ceaiuri, aduce o mulţime de avantaje pentru organismul tău.
Nu este la fel de celebru precum ceaiul verde sau cel negru. Cu toate acestea, beneficiile ceaiului de hibiscus nu trebuie sa ramana un secret.

Are un gust fructat, usor acrisor, asemanator cu cel al fructelor de padure, dar o idee mai floral.
Ceaiul de hibiscus este numai bun pentru momentele in care ai pofta de un ceai aromat, dar ai vrea sa incerci ceva deosebit.

In plus, beneficiile ceaiului de hibiscus sunt nenumarate, chiar daca sunt mai putin cunoscute de publicul larg.
In Egiptul antic, acesta era folosit pentru a potoli setea si pentru a racori corpul dupa zile lungi si caniculare. Iata de ce ar trebui sa incepi sa bei si tu delicioasa licoare!

Beneficiile ceaiului de hibiscus: 5 motive pentru a-l bea mai des


1.
Este plin cu antioxidanti


Ceaiul de hibiscus este o sursa excelenta de antioxidanti, acele elemente care lupta impotriva radicalilor liberi si mentin trupul tanar si sanatos.
Acestia se gasesc in antocianine, pigmentii care dau culoarea rosiatica intensa a hibiscusului. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod