Cum să-l faci să se reîndrăgostească de tine

Atunci când te îndrăgostești prima oară, totul este perfect. Dar relațiile nu presupun doar fluturi în stomac și sentimente fericite.
Dacă tu și partenerul tău nu depuneți eforturi pentru a menține flacăra pasiunii aprinsă și dragostea în viață, întreaga relație ar putea ajunge într-un stadiu nesatisfăcător. Chiar și când ai un program aglomerat, este nevoie doar de puțin efort și de câteva cuvinte bune pentru a-l face pe partener să se reîndrăgostească de tine. Cuvintele au o putere foarte mare. Folosite corect, acestea îi arată partenerului că îl iubești cu adevărat. Îl pot ajuta să se simtă iubit, fericit și în siguranță. Iar toate aceste lucruri fac conexiunea dintre voi mai puternică. Iată câteva lucruri pe care i le poți spune partenerului tău pentru a-l face să se reîndrăgostească de tine!

Ce lucruri pe care i le spui îl pot face să se reîndrăgostească de tine?


1. Te pricepi atât de bine la...


Complimentele nu par atât de importante, dar pot fi foarte eficiente. Dacă dedici puțin timp pentru a-i spune partenerului că face bine ceea ce face, acesta se va simți mult mai bine.
Este important să îi recunoști eforturile și munca. Poți folosi aceste cuvinte și pentru a stimula încrederea partenerului. Dacă știi că partenerul tău se simte nesigur într-un anumit aspect, spune-i ceva drăguț. De exemplu, dacă partenerul tău consideră că este un bucătar nepriceput și îți plac preparatele făcute de el, spune-i acest lucru. Sau spune-i că abilitățile lui de bucătar se îmbunătățesc atunci când se descurcă mai bine. Studiile au arătat că oamenii își pot face mai bine sarcinile atunci când sunt complimentați. 

2. Suntem împreună în asta


Cuplurile trec prin tot felul de situații în viața lor. Când ești cu cineva pe termen lung, situațiile neplăcute trec la un moment dat. Poate că a decedat cineva în familia partneerlui tău.
Poate că acesta se îmbolnăvește. Poate că are probleme financiare sau își pierde locul de muncă. Nu îl lăsa să uite că, în ciuda acestor lucruri, îl iubești și încearcă să îl încurajezi. Când ești alături de partenerul tău și îi spui că sunteți împreună în diferite situații, va înțelege că vei rămâne lângă el chiar și în cele mai dificile momente. Iar dacă acest lucru nu face pe cineva să se reîndrăgostească, atunci ce altceva?

3. Ce pot face să te ajut?


Sprijinul este vital în relații. Vrei să îi arăți partenerului că poți pune nevoile lui mai presus decât ale tale. Atunci când este stresat, ocupat sau prins cu diferite lucruri, încearcă să îl întrebi cum poți fi de ajutor. Atunci când îl întrebi cum îl poți ajuta, îi vei îmbunătăți ziua și îi vei arăta că îți pasă cu adevărat.
Vrei să îl faci să se simtă mai bine.

4. Îți mulțumesc pentru...


Această propoziție funcționează chiar și atunci când vrei să îi încurajezi pe ceilalți să facă sarcinile mai puțin plăcute. A gătit cina partenerul? A dus gunoiul? Toate aceste eforturi pot părea nesemnificative, dar sunt acțiuni semnificative făcute de partener. Așadar, nu uita să îi mulțumești. Fii specifică de ce ești recunoscătoare. Mulțumește-i dacă a spălat rufele. Spune-i că apreciezi când are răbdare și încearcă să înțeleagă de ce ești nervoasă. Mulțumește-i pentru că ți-a cumpărat flori. Mai presus de toate, nu uita să îți faci partenerul să se simtă apreciat. Asigură-l că observi ceea ce face și apreciază prezența sa în viața ta.

5. Sunt mândră de tine


Uneori, partenerul tău poate că nu simte că face lucrurile bine. Spune-i acest lucru.
Spune-i că ești mândră de el pentru munca pe care o face. Exprimă-ți aprecierea față de abilitățile sale. În plus, dacă ești mândră de realizările partenerului tău, acesta va continua să meargă pe drumul corect mai departe.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod