Cum sa inchei o relatie cu demnitate

Cum să închei o relație cu demnitate

Atunci când simți că nu mai poți face nimic pentru a rezolva problemele apărute între tine și partener, despărțirea este singura cale. Află cum să închei o relație cu demnitate
Dacă relația în care te afli întâmpină dificultăți grave, pe care nu reușești sub nicio formă să le rezolvi, despărțirea este, din păcate, singura soluție. Sfârșitul unei relații este un moment dureros, pentru fiecare dintre voi, indiferent care sunt motivele care v-au adus în această situație.

Despărțirea vine adesea cu un "cocktail" de emoții și sentimente, deloc plăcute. De la tristețe profundă, frustrare, nemulțumire și până la furie. Toate acestea te pot îndemna să faci gesturi pe care apoi le poți regreta profund.
Iată care sunt câteva reguli pe care să le urmezi atunci când vrei să pui capăt unei relații:

Comunicarea este esențială

Când între doi parteneri există tensiuni serioase, care i-au adus până în pragul despărțirii, comunicarea poate fi o adevărată provocare. Dar dacă vrei să pui capăt cu demnitate relației în care te afli, este necesar să-ți găsești puterea de a discuta deschis cu partenerul tău despre tot ceea ce te nemulțumește și despre motivele care te determină să închei relația.
Chiar și atunci când faptele partenerului tău sunt responsabile pentru destrămarea relației voastre, o discuție foarte sinceră despre ceea ce simțiți amândoi vă va ajuta să vă eliberați de emoțiile negative, asfel încât să puteți continua fiecare pe drumul lui.

Alege întotdeauna discuțiile față în față!

Într-o lume în care tehnologia face parte din viața noastră de zi cu zi, ai putea fi tentată să eviți discuțiile față în față și să spui tot ceea ce ai de spus prin diverse alte căi, cum ar fi prin mesaje sau la telefon. Aceasta este o greșeală majoră, pe care ar trebui să o eviți cu orice preț.
Astfel de discuții serioase se poartă numai față în față, pentru a evita situațiile foarte neplăcute provocate de distorsionarea mesajelor, frazele ambigue sau exprimările nepotrivite, care în final vă pot aduce mai multă suferință amândurora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod