Cum să faci un bărbat bogat să se îndrăgostească de tine. 6 sfaturi

Cucerirea unui bărbat bogat poate fi foarte dificilă, chiar dacă ai un corp de nota 10. Mai ales dacă a copilărit în condiţii de lux, a învăţat rapid că cei din jur au de multe ori motive ascunse pentru care vor să se apropie de el. Iată 6 sfaturi care te pot ajuta să atragi atenţia unui bărbat bogat şi chiar să-l faci să se îndrăgostească de tine.
Cucerirea unui bărbat bogat poate fi foarte dificilă, chiar dacă ai un corp de nota 10. Mai ales dacă a copilărit în condiţii de lux, a învăţat rapid că cei din jur au de multe ori motive ascunse pentru care vor să se apropie de el. Iată 6 sfaturi care te pot ajuta să atragi atenţia unui bărbat bogat şi chiar să-l faci să se îndrăgostească de tine.

Nu îl "vâna"

Atunci când îl abordezi în mod agresiv, te poate respinge pe loc sau poate înţelege că eşti interesată de el doar pentru o noapte. Uneori "vânătoarea" poate avea succes, dar în cele mai multe cazuri fie "prada" îţi scapă, fie devii chiar tu obiectul vânătorii lui. Alege-ţi cu atenţie momentele în care te vezi cu el, nu doar ocazii în localuri de lux unde el plăteşte.

Ignoră concurenţa

Un bărbat cu bani, mai ales dacă arată bine, atrage o mulţime de femei.
Ignoră-le complet pe celelalte femei interesate de el. Nu da niciodată vreun semn de gelozie la începutul unei relaţii şi nu intra în conflict cu alte femei interesate de acelaşi bărbat.

Nu te grăbi să accepţi cadouri

Atunci când cadourile oferite de un bărbat bogat sunt prea extravagante, nu te grăbi să le accepţi. Îi poţi mulţumi într-un mod elegant, înainte să-i explici că este prea devreme pentru astfel de atenţii costisitoare. Din aceeaşi strategie face parte şi plata jumătaţii tale în localuri. Dacă întotdeauna plăteşte el, iar tu nici măcar nu te oferi să-ţi plăteşti consumaţia proprie, este posibil să nu te ia în serios ca parteneră pentru o relaţie.

Acordă-i atenţie doar atunci când te respectă

Pe baza raţionamentului "timpul însemnă bani", bărbaţii bogaţi se aşteaptă de multe ori ca toţi cei din jur să-şi modifice programul după al lor.
Dacă îţi dă dovezi clare că nu te respectă (te sună la orice oră din noapte, îţi cere să-ţi anulezi planurile proprii sau să lipseşti de la serviciu pentru a petrece timp cu el), nu este o idee bună să-i oferi ceea ce îşi dorește de fiecare dată. Când îşi contramandează planuri importante pentru a fi cu tine, nu-l refuza doar din principiu, însă nu-i sta la dispoziţie oricând.

Nu-i oferi orice favor sexual îţi cere

O altă problemă legată de respect sunt dorinţele sexuale ale partenerului, pe care şi le exprimă cu siguranţă fără probleme.
Sexul neprotejat cu un bărbat care are multe partenere nu este o idee bună. Nu uita că poţi refuza orice situaţie sexuală care nu-ţi face plăcere. Nu îţi vei putea ascunde lipsa de entuziasm şi el nu se va îndrăgosti niciodată de fetele cu care a făcut sex în trei la prima întâlnire, când le vede scârbite, dar dispuse să facă orice pentru banii lui.

Fă o impresie bună în faţa prietenilor lui

Cei mai mulţi bărbaţi caută o minimă compatibilitate cu o femeie, indiferent cât de frumoasă sau sexi este.
Doar pentru că arăţi de nota 10, nu însemnă că nu ţi se mai poate cere nimic. Fă o impresie bună în faţa prietenilor lui, dând dovadă de eleganţă şi respect. Dacă ei fac glume pe seama ta, crezând că eşti doar o pipiţă care dispare din peisaj într-o săptămână, ignoră-le răutaţile. Evită să creezi tensiuni între bărbatul bogat pe care vrei să îl cucerești şi apropiaţii săi. Dacă faci asta, ieşi în pierdere aproape întotdeauna. Dă dovadă de caracter în situaţiile neplăcute, iar bărbatul bogat pe care îl doreşti ar putea să se îndrăgostească de tine mai repede când vede că ai multe de oferit într-o relaţie.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Mario pe 20 Iun 2012, 16:31
  ciao

  ciao mi chiamo Mario sono Italiano di Milano, cerco una ragazza romena per amicizia. mio email: kaisar@hotmail.it

  1
  0

 • Alexandra pe 19 Iun 2012, 13:31
  Pe bune?

  Asta este telul femeii moderne? Sa se agate de unul cu bani? Asta era si pe vremea bunicii, cand femeile se casatoreau cu cine avea avere, pamant, vaci, oi. Imi placea sa cred ca am evoluat, dar mai dau peste cate un articol din asta care ma plesneste asa in fata si imi spune ca ma insel.

  10
  1

 • Tebulescu pe 19 Iun 2012, 00:13
  Stiu ele ce sa faca

  Le invatati pe BAGABELE ce sa faca!? Stiu ele mai bine. Avand in vedere ca si tu esti fomeie, probabil ca dai sfaturi din experienta propie mai PITI-redactoareo :))

  5
  1

 • Pacala Mihaela pe 18 Iun 2012, 22:14
  barbat bogat

  Nu mai dati sfaturi despre cum sa cucerim un barbat bogat banii nu aduc fericirea o spun din proprie experienta. O femeie trebuie sa se realizeze prin propriile mijloace, sa fie inteligenta si sa fie descurcareata, in nici un caz nu trebuie sa depinda de un barbat bogat.

  12
  1

 • carmen008 pe 18 Iun 2012, 12:14
  barbat bogat

  am luat notite , da mi-am facut un plan de bataie , mai este un mic detaliu unde e barbatu bogat? :-?

  28
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod