Cum îţi dai seama că are intenţii serioase cu tine? 6 sfaturi utile!

Adrenalina primelor întâlniri cu un bărbat de care chiar te simţi atrasă nu se compară cu niciun alt tip de extaz. Simţi fluturaşi în stomac, plăcerea de a-l descoperi îţi dă fiori călduţi pe spate, adori complimentele şi atenţia lui şi tremuri de fericire când îţi trimite un mesaj de complezenţă. Reversul medaliei este nesiguranţa asupra intenţiilor lui, despre care nu ştii încă dacă sunt serioase sau nu.
De câte ori nu ţi s-a întâmplat să nutreşti speranţe monumentale că vei trăi o poveste de dragoste ca-n basme cu un tip aparent divin, ca apoi să constaţi că gândurile lui cu tine aveau un termen-limită ridicol de scurt? Dacă vrei să îţi dezvolţi abilitatea de a descifra din start intenţiile unu bărbat, fii atentă la următoarele semne!

1. Vrea să te vadă

Un bărbat îndrăgostit nu poate rezista prea mult la distanţă de femeia care l-a cucerit, oricât de dur ar vrea să joace cărţile. Îşi face timp pentru tine în mod regulat, în niciun caz nu işi invocă programul extra-încărcat, care îl împiedică să te scoată la un suc prea des.

În plus, cu un pretendent cu intenţii serioase, nu ajungi niciodată să te întrebi zile întregi la rand de ce nu dă niciun semn de viaţă.
Asta pentru că un tip care îşi doreşte o relaţie pe termen lung te sună, îţi trimite mesaje şi îşi organizează programul în aşa fel încât să nu treacă două zile fără să-ţi vadă chipul frumos.

2. Îţi respectă limitele fizice

Lăsând ipocrizia la o parte, sexul este o parte foarte importantă într-o relaţie şi este normal să şi-l dorească, dacă se simte atras de tine. Diferenţa între a urmări doar o aventură şi a-ţi câştiga inima pentru multă vreme în viitor stă în atitudinea lui. Când un bărbat este cu adevărat interesat de tine, ca potenţială iubită oficială, va respecta întocmai limitele pe care le impui.

Cu alte cuvinte, avansurile lui fizice avansează direct proporţional cu disponibilitatea ta de a le primi.
Nu te presează, nu ţi le impune şi nu pare concentrat strict pe acest aspect.

3. Vrea să ştie cât mai multe despre tine

Dacă te vrea doar pentru el, până şi la altar, este firesc să încerce să te cunoască foarte bine. Aşadar, va fi curios nu doar asupra muzicii pe care o asculţi, ci te va întreba despre familia ta, copilărie, preocupări zilnice, metode preferate de petrecere a timpului liber sau convingerile tale despre ce înseamnă o relaţie armonioasă.

Vrea să ştie unde te vezi în viitor şi se va arăta fascinat de orice detaliu aparent banal pe care i-l comunici, precum ora la care te-ai trezit sau emisiunea TV pe care ai urmarit-o înainte să te vezi cu el.

4.
Este întotdeauna punctual


Dacă te place în cel mai profund mod cu putinţă, se va pregăti pentru întâlnirea voastră cu 3 ore înainte să vă vedeţi şi va fi la locul stabilit cu cel puţin 5 minute mai devreme. Chiar dacă întârzie un sfert de oră, te sună şi îţi explică ce îl reţine, apoi îşi cere scuze. Acesta este modul lui de a se manifesta când îi pasă ce crezi despre el si ce impresie îţi lasă de fiecare dată când vă vedeţi.

5. Nu îşi ascunde identitatea

Dacă ar vrea doar sex, probabil că nu ai şti nici măcar numele lui familie. Când îţi povesteşte cu lux de amănunt despre viaţa lui, îţi spune care îi este programul zilnic şi nu te întrebi ce o fi făcut în ultimele două zile, are intenţii serioase.

6.
Te prezintă cunoscuţilor


Testul suprem al intenţiilor sale este dorinţa lui de a-ţi face cunostinţă cu prietenii şi familia lui. În acest caz, nu ai motive să te îndoieşti de seriozitatea gândurilor lui cu tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod