Dan Bittman are din nou voce! Povestea dramatică a solistului de la Holograf

Dan Bittman a rămas, la sfârşitul anului trecut, fără voce, însă săptămâna trecută solistul de la Holograf a revenit în lumina reflectoarelor.

Trupa Holograf a filmat, în seara zilei de 6 martie, videoclipul piesei „Dacă noi ne iubim“, single extras de pe albumul „Love Affair“, cel mai recent material discografic al trupei. Înregistrările au început miercuri seară, la ora 19.00, şi s-au încheiat joi dimineaţă, în jurul orei 8.00, fiind realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport.

După ce au încheiat filmările, membrii formaţiei Holograf au început pregătirile pentru primul concert al trupei din ultimele 6 luni, care a avut loc pe 7 martie în clubul Tribute din Capitală.

„Sperăm ca totul să decurgă fără probleme şi că Dan va fi în mare formă, aşa cum era înainte de operaţie“, a spus, înainte de concert, toboşarul formaţiei, Edi Petroşel.

Citiţi şi:

Holograf a filmat videoclipul melodiei „Dacă noi ne iubim“. Imagini inedite!


Lucrurile au stat perfect pentru cei de la Holograf, iar Dan Bittman a cântat fără probleme. La show au fost prezente mai multe vedete, printre care Andreea Esca, Teo Trandafir şi Dan Capatos, care aşteptau cu nerăbdare să-l asculte din nou pe Dan Bittman.

Chiar şi aşa, solistul formaţiei a spus că nu şi-a revenit total. „Nu sunt vindecat sută la sută, mai e nevoie de un pic de timp. Perioada asta de 6 luni am luat-o drept o vacanţă“, a spus Bittman, după concert.

Perioada despre care a vorbit Dan Bittman este cea mai neagră din cariera solistului. Acesta a suferit, în luna octombrie a anului 2012, o operaţie la gât, în zona carotidei, în urma acestei intervenţii fiindu-i afectate corzile vocale. „Ştiam că unul din riscurile operaţiei era răguşeala, dar nu mă aşteptam să dureze atât de mult.

Am încercat şi cu puţină acupunctură cu o profesoară din China, care spunea «ţinţi luni, ţinţi luni şi vă revine vocea». Şi, uite: în cinci luni mi-a revenit vocea“, a spus vedeta, la România TV, în urmă cu doar câteva zile.

Însă, la mijlocul lunii februarie, Dan Bittman afirma că vocea i-a revenit cu ajutorul unui medicament foarte ieftin, recomandat de un doctor român. „Şi-a revenit vocea miraculos, mulţi dintre medici mi-au spus că e un timp de 6 luni în care îmi va reveni vocea, însă nimic.
Edi Petrosel m-a dus la un profesor, mi-a făcut o radiografie, m-a testat şi mi-a zis să încercăm cu un medicament care costă 16 lei şi care ar putea face legătura între coarda vocală şi nerv. În 8 ore vorbeam deja normal“
, spunea Dan Bittman la Europa FM.

14 Martie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NECSU MIHAELA pe 15 Mar 2013, 15:43
    REVENIREA VOCII LUI BITTMAN

    CHIAR IMI PLACE FORMATIA HOLOGRAF MAI ALES VOCEA LUI DAN!M-AM RUGAT PENTRU EL SI RUGILE MELE POATE AU AJUTAT! MULTA SANATATE!

    0
    0

  • colibri63 pe 14 Mar 2013, 09:45
    Dan Bittman-INEGALABIL

    Aceasta voce este incomparabila si INEGALABILA!Multa sanatate!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod