Cele mai nebunești cereri în căsătorie. Sunt uimitoare!

O cerere în căsătorie este un moment unic, special, plin de emoție pentru ambii parteneri.

Nu se cunoaște cu exactitate originea istorică a gestului de a îngenuchea atunci când un bărbat cere o femeie în căsătorie, dar acest gest amintește de alte situații ceremoniale asemănătoare. Îngenuncherea este des întâlnită în timpul multor ceremonii religioase, indiferent de credință. Iar o cerere în căsătorie în genunchi poate avea o conotație asemănătoare și poate fi considerată semnul suprem de respect, potrivit mlive.com. De asemenea, cavalerii îngenuncheau atunci când erau decorați de regi sau regine, ceea ce simboliza onoarea.

Iar acceptarea unei cereri în căsătorie poate fi privită ca pe o onoare oferită celui care pune întrebarea.

Potrivit unui studiu recent realizat de revista Men's Health și compania The Knot, 76% dintre bărbați consideră că ar trebui să se așeze pe un genunchi atunci când cer o femeie în căsătorie, iar femeile consideră acest lucru foarte atrăgător și romantic.

Mesajul din spatele acestui gest este acela că bărbatul se oferă cu inima deschisă partenerei sale, fără rezerve sau dubii și îi oferă ei poziția de a decide viitorul relației.

Deși în prezent nu este ceva neobișnuit ca o femeie să-și ceară iubitul în căsătorie, cu mulți ani în urmă era de neconceput. 

Unele persoane au dus totul la un nou nivel pentru a-și demonstra sentimentele și pentru a-și convinge jumătatea să spună "Da!". Descoperă câteva dintre cele mai originale și chiar nebunești cereri în căsătorie. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • www.cloe.ro pe 21 Iul 2016, 15:29
    ;)

    Ce tare ...interesante idei :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod