HILFIGER DENIM PREZINTĂ CAMPANIA DE TOAMNĂ 2016: 24/7 HAILEY BALDWIN & LUCKY BLUE SMITH

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], face cunoscută campania de publicitate globală a liniei Hilfiger Denim pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016, 24/7 Hailey Baldwin & Lucky Blue Smith, campanie ce îi are în vizor pe cei doi influenceri și modele, într-o aventură de 24 de ore prin Los Angeles, California.
Pornind de la o plimbare pe Sunset Boulevard, până la un pit-stop la iconicul Pink’s Hot Dogs, conceptul campaniei deschide ușa către o nouă perspectivă unică a brandului, și anume, de la influenceri și orașul L.A., până la consumatorii de pretutindeni. Celebrând o atitudine specifică generației Millennial, campania își implică consumatorii și interacționează cu aceștia printr-o nouă abordare digitală.

Conceptul a pornit în aprilie 2016, când Hailey, Lucky și Bryant Eslava, fotograful campaniei sociale Hilfiger Denim, au adresat o invitație tuturor fanilor din rețelele sociale de a trimite un Snapchat creativ la @TommyHilfiger, pentru o oportunitate unică în viață, aceea de a participa la ședința foto a campaniei.
Selectați dintre mii de înscriși, cei cinci câștigători – din Canada, Olanda, Italia și doi din Statele Unite ale Americii – au primit fiecare acces garantat pe platoul exclusivist al campaniei, și câte un iPhone pentru a putea înregistra experiențele unice pe care le vor trăi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod