Ce spune despre relatia voastra pozitia in care dormiti

Ce spune despre relația voastră poziția în care dormiți

Cu siguranță ai observat că tu și partenerul tău aveți anumite poziții favorite în care dormiți. Chiar dacă pare la prima vedere lipsit de importanță, de fapt limbajul trupului spune foarte multe, chiar și în timpul somnului.
Iată ce spune despre relația voastră poziția în care dormiți cel mai des:

Față în față, îmbrățișați

Este poziția pe care o adoptă adesea cei aflați la începutul relației, în etapa în care sunt foarte îndrăgostiți. Semnifică dorința și o atracție sexuală puternică.
Imbratisati


La distanță

O poziție de somn în care se păstrează o distanță mare între cei doi parteneri semnifică și o distanțare emoțională între ei. De asemenea, temperaturile ridicate sau oboseala accentuată mai pot fi motivele unei astfel de poziții de somn.


Spate în spate, lipiți

Această poziție de somn arată că între cei doi parteneri există un tip de intimitate relaxată. Vor să se simtă unul pe celălalt, dar sunt suficient de independenți încât să se orienteze fiecare în poziția opusă.
Cuplu in pat, spate in spate

Spate în spate, separați

Este o poziție similară cu cea de mai sus, dar partenerii arată și mai multă independență. Este o poziție comună pentru cuplurile vechi.

Lingurița, femeia îmbrățișată

În cazul acestei poziții, bărbatul este cel care își îmbrățișează partenera, printr-un gest care îi inspiră acesteia protecție și siguranță. E o poziție întâlnită cel mai des în cazul relațiilor în care bărbatul își asumă rolul de protector.
Cuplu imbratisat


Lingurița, bărbatul îmbrățișat

Această poziție de somn indică faptul că femeia este cea care și-a asumat rolul de protector în relație.
Cuplu imbratisat 

Spațiul inegal

O astfel de poziție, în care unul dintre parteneri ocupă mult spațiu, fără să ia în considerare nevoile celuilalt, indică faptul că relația este dezechilibrată. Unul dintre parteneri are nevoie de intimitate, iar celălalt nu i-o poate oferi. 
De asemenea, partenerul care ocupă mai mult spațiu este cel dominant în relație, iar cel care are mai puțin spațiu are de obicei rolul secundar.

Un alt indiciu care arată cine deține rolul de lider în relație este poziția față de capătul patului.
Cel care are capul plasat mai sus este de obicei partenerul care deține autoritatea în relație, potrivit psihologului Corrine Sweet, citat de huffingtonpost.com.
Cuplu in pat

Față în față

Acest tip de poziție de somn arată că în relație există o foarte bună comunicare și o apropiere deosebită. Acești parteneri își vorbesc de obicei înainte de a adormi.

Foto: diply.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod