Cuplu indragostit si o femeie care sufera

Ce să faci dacă te-ai îndrăgostit de iubitul prietenei tale

Doua femei care iubesc acelasi barbat

2.Situaţia în care şi el simte ceva pentru tine


Dacă el îţi lasă de înţeles că te place atunci situaţia nu are cum să se termine altfel decât prost. Este imposibil să faci ceva în aşa fel încât niciunul dintre voi să nu sufere. Dar, un lucru pe care nu trebuie să-l scapi din vedere este tocmai faptul că persoana pe care o cunoşti din copilărie sau pe care o numeşti prietenă nu ştie nimic despre sentimentele pe care le nutriţi voi doi. Iar, acest lucru o va face să sufere îngrozitor de mult atunci când va afla.
Nu te face să te simţi bine acest gând, nu-i aşa? Pe de o parte este inima ta care suferă că nu poate să fie alături de omul iubit, iar de cealaltă parte este prietena ta cea mai bună şi gândul că o trădezi.

Ce nu este deloc recomandat să faci: să taci şi să o înşeli pe la spate. Acest lucru este cel mai josnic şi nu poate fi iertat de nimeni, iar dacă te pui puţin în locul ei vei înţelege perfect situaţia! Prin urmare, dacă simţi că el este alesul şi sentimentul este reciproc este de preferat să discuţi cu prietena ta înainte de a face orice mişcare.
Chiar dacă este imposibil să pui problema într-un mod delicat, astfel încât ea să nu fie de-a dreptul şocată, rămâne totuşi singura soluţie demnă pe care o ai la îndemână. Fie discutaţi toţi trei, fie doar tu cu ea dacă simţi că aşa va fi mai bine. Indiferent de abordare, ea se va simţi trădată şi va avea nevoie de mult timp pentru a înţelege situaţia, însă în acest fel poate mai există o şansă ca în viitorul îndepărtat să te ierte.
 

Eşti îndrăgostită de iubitul prietenei tale? Ce nu trebuie să faci


  • Nu-i trimite mesaje pe telefon, cu anumite subînţelesuri sau conotaţii erotice;
  • Nu încerca să-i dai întâlnire atunci când nu este prietena ta;
  • Nu încerca să flirtezi cu el de faţă cu prietena ta;
  • Nu da apă la moară şi nu încerca să-l ademeneşti apelând la diverse trucuri de seducţie;
  • Nu căuta motive stupide ca să-i apari în cale sau să-i vorbeşti.

În teorie totul pare simplu, însă doar tu poţi să hotărăşti ce pui în practică şi care este cea mai bună soluţie pentru a rezolva dilema în care te afli.
Ceea ce ajută întotdeauna este empatia şi încercarea de a te pune mereu în situaţia persoanei pe care nu vrei să o răneşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod