Arta flirtului

Majoritatea femeilor singure se plang ca nu au suficiente intalniri cu barbati, dar cand le intrebi cati barbati au invitat in oras in ultima vreme, raspunsul este...
Majoritatea femeilor singure se plang ca nu au suficiente intalniri cu barbati, dar cand le intrebi cati barbati au invitat in oras in ultima vreme, raspunsul este adeseori un socat si balbait: "Niciunul!"

Regula romantica: Daca vrei sa ai mai multe intalniri cu barbatii, va trebui sa inveti singura sa-i inviti. Cere si ti se va da, zice plictisitul!

Poti sa-ti dai la schimb centura de castitate pentru o jartiera si poti sa-ti dai cate intalniri doresti si oricand doresti, atunci cand filtrezi ca o femeie sigura de sine, si nu ca o pustoaica. Inainte de a-ti impartasi cateva trucuri care te vor face sa-ti improspatezi sertarul cu lenjerie intima, va trebui mai intai de toate sa arunci la cosul de gunoi cateva dintre ideile tale invechite. Iata doua tehnici de cucerit barbatii la fel de vechi precum Arca lui Noe si cu mari sanse a-ti tine viata amoroasa in transa foarte adanca.

1. Codul Morse al iubirii.
Multe femei fara o relatie amoroasa inca mai incearca sa ademeneasca barbatii folosind Codul Morse Retinal - o serie de miscari oculare rapide, priviri fixe si fluturari din gene care dau de inteles ca esti gata de cules, dar nici prin cap nu-ti trece sa faci tu primul pas. Acest gen de flirt pasiv este neatractiv si de cele mai multe ori te face sa arati de parca ai avea un tic nervos. Este fara indoiala o ramasita din acele timpuri imemoriale cand femeile nu aveau acces la rimel "seducator".

2. Sa arati ca un fotomodel.
Milioane de femei si-au petrecut weekend-uri intregi pe stepper, sperand ca barbatul viselor lor isi va face aparitia in mod miraculos din secunda in care vor putea intra din nou in niste blugi superstramti. Aceste tipe pun pe seama marimii soldurilor lor faptul ca sunt singure si cred cu tarie ca daca vor arata in sfarsit perfect, Casa de Vis a lui Barbie va deveni a lor, cu tot cu Ken si perechile acelea colosale de pantofi! Iti impartasesc un secret: Chiar si tipele cu siluete pentru masura 36 au deseori probleme la capitolul "iesiri in doi"!

Vei putea merge la cate intalniri doresti, oricand doresti, daca vei stapani la perfectie arta miraculoasei remarce: "Ce cravata frumoasa ai!" Aceasta manevra poate fi executata oriunde si oricand de orice femeie solo "iesita la vanatoare", transformand-o in mod garantat intr-un magnet de atras barbati, asa cum i-a sortit Ursitoarea!

Cum poti deveni un magnet magic de atras barbati


Data viitoare cand iti iese in cale un barbat care te incita, fa-i pur si simplu un compliment in legatura cu ceva ce poarta sau face. Tuturor barbatilor le place sa fie admirati. Se simt cu desavarsire motivati, vor merge la razboi pentru a fi stimati si vor construi zgarie-nori pentru a fi laudati, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa folosesti aceasta caracteristica a naturii masculine in propriul tau avantaj.

Avertisment: Sa nu-i faci niciodata unui barbat un compliment despre aspectul sau fizic! Acest lucru il va face sa se simta stingher sau sa-l nedumereasca in legatura cu intentiile pe care le ai. Cu exceptia situatiei cand are doar douazeci si doi de ani. In cazul acesta stim cu cine avem de-a face, asa ca nu ezita si silabiseste-i!

Dupa ce i-ai facut unui barbat putina conversatie despre masina, incaltamintea sau camasa sa, s-ar putea sa-ti ceara absolut spontan numarul de telefon. Dar ce se intampla daca ezita putin si nu este prea convins ca trebuie sa-ti ciuguleasca din palma?

Avertisment: Urmatorul pas trebuie facut numai daca primul tau compliment a avut efectul scontat. Daca raspunsul este pozitiv, continua sa-i arunci urmatoarele firimituri...

"Ti-ar placea sa iesim la o ceasca de ceia candva?" Inainte de a te dichisi, ia in considerare faptul ca: invitatia la o ceasca de ceai nu presupune riscuri majore deoarece intentiile tale sunt vagi. Nu i-ai cerut sa va intalniti la un club de striptease. Nici macar nu l-ai invitat sa beti ceva impreuna intr-un bar! L-ai invitat la o ceasca de ceai asa cum ar fi facut orice doamna din societatea victoriana. Va trage imediat concluzia ca esti: a) O doamna si... b) De-a dreptul fascinanta! Iti garantez ca niciodata pana la tine nicio alta femeie nu l-a mai invitat la o ceasca de ceai. Acest luru il va nedumeri putin (ceea ce e bine!) si-l va face sa fie plin de nerabdare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod