Doi indragostiti pe plaja

8 lucruri pe care trebuie să le învăţăm de la cuplurile fericite

Dragostea adevărată nu o găseşti atât de uşor. Şi greul nu se termină aici, deoarece relaţia trebuie îngrijită. Oare care este reţeta de succes a cuplurilor fericite?
Aştepţi o viaţă să întâlneşti un partener compatibil cu tine, însă odată găsit nu trebuie să te culci pe o ureche şi să consideri că relaţia voastră va fi perfectă fără să faceţi nimic. Faptul că sunteţi compatibili sau suflete-pereche nu vă garantează o viaţă fericită împreună ca un cuplu, ci acest lucru se construieşte în timp cu ajutorul amândurora. Nu norocul sau soarta sunt responsabile de fericirea voastră, ci modul în care alegeţi să vă hrăniţi relaţia şi să o construiţi, astfel încât să trăiţi în armonie împreună.


Nu ţi se pare minunat de fiecare dată când vezi un cuplu vârstinic care se plimbă romantic de mână prin parc? Dacă te întrebi cum au reuşit să păstreze acest sentiment de iubire toată viaţa şi să fie romantici şi la bătrâneţe iată câteva dintre secretele cuplurilor fericite:


1. Cuplurile fericite nu îşi îngrădesc niciodată libertatea


Dacă el este fericit citind o carte, de ce să-l baţi la cap să se uite cu tine la un episod din "Grey's Anatomy"? Dacă el simte nevoia să iasă o seară pe săptămână cu un prieten, tu de ce să nu te bucuri de compania celei mai bune prietene cu care poţi să poveşteşti orice? În felul acesta fiecare face ce-i place şi se simte liber în relaţie, astfel că veţi aprecia mai mult momentele în care sunteţi din nou împreună. Libertatea de a trăi şi în afara cuplului este unul dintre cele mai importante lucruri care garantează fericirea în cuplu pe termen lung.


2. Cuplurile fericite se sărută la despărţire şi la întâlnire


Sărutul pe fugă atunci când unul dintre voi pleacă de acasă poate să pară ceva nesemnificativ pentru unele persoane, însă are un rol esenţial pentru fericirea voastră. Cuplurile fericite nu uită niciodată de acest lucru!


3. Cuplurile fericite nu-şi postează dragostea pe Facebook


Intimitatea se trăieşte în doi şi nu ai nevoie de "like-urile" nimănui pentru că ştii deja că ai un soţ minunat. O femeie împlinită nu va simţi niciodată nevoia să-şi laude soţul pe reţelele de socializare pentru un gest romantic pe care l-a făcut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod