8 lucruri care pot ucide o relatie

5. Rudele


Parintii pot avea o influenta negativa asupra cuplului atunci cand incearca sa isi impuna propriile opinii. Adesea, ei isi doresc ca tanarul cuplu sa raspunda acelorasi principii ca ei. Parintii le reproseaza tinerilor tot felul de lucruri care, in opinia lor, ar trebui sa se petreaca altfel. Cele mai bune exemple sunt sugestiile pe care soacra ti le da in diverse probleme: administrarea bugetului, decorarea casei, gospodaria, retetele culinare si cresterea copiilor. Indiferent de unde vin aceste sfaturi, daca nu sunt in conformitate cu principiile tale, trebuie sa le ignori. Orice familie are propriul cod de legi si nu trebuie sa se supuna influentelor celor din jur.

6. Problemele


De orice natura ar fi ele, se pot finaliza in doua feluri: fie sudeaza cuplul, fie il dezbina. Daca cei doi se iubesc, pot trece peste orice. Totusi, unul dintre parteneri s-ar putea sa aiba un moment de slabiciune daca celalalat vine mereu tarziu de la serviciu si este mereu obosit, iar viata de cuplu este vizibil afectata de atitudinea lui. Indiferent cate probleme am avea la serviciu, trebuie sa invatam sa le lasam la usa. A avea zilnic o atitudine posomorata, a nu-i mai raspunde partenerului cu tandretea de care are nevoie pentru ca ai primit o sarcina in plus la serviciu sunt greseli care l-ar putea detemina sa isi caute dragostea in alta parte.

7. Infidelitatea


Toate motivele de mai sus pot duce la despartire sau, mai rau, la infidelitate. Daca unul dintre parteneri greseste o data si este capabil mai intai ca el insusi sa treaca peste acest moment si apoi sa ii dovedeasca celuilalt iubire, se poate ca relatia sa merga bine in continuare. Asta nu se va intampla insa niciodata daca el sau ea prefera sa aiba un partener stabil si, din cand in cand, mici aventuri - sau chiar doi parteneri in acelasi timp.

8. Monotonia


Multe cupluri se plang de monotonie. Ea poate fi evitata daca cei doi parteneri descopera ce le-ar putea face placere si si-ar petrece mai mult timp impreuna intr-un mod placut. Pentru ca lucrurile sa mearga bine, nu e suficient sa mergeti amandoi la cumparaturi sau el sa te ajute in bucatarie. Trebuie sa nu uitati sa fiti romantici, sa calatoriti impreuna, sa faceti o excursie de week-end, sa va faceti mici daruri si sa va amintiti unul celuilalt cat de mult va iubiti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod