7 motive pentru care bărbaţii înşală atât de des



Ruptura dintre dragoste şi sex

Pentru mulţi bărbaţi, ruptura dintre dragoste şi sex este o realitate şi pot separa cu uşurinţă dragostea pentru iubită sau soţie de atracţia de o noapte pentru o necunoscută. "A fost doar sex" nu este însă o scuză acceptată prea des de partenera înşelată, care nu poate înţelege de ce el a pus în pericol relaţia pentru un impuls de moment. Vinovăţia după infidelitate vizează de cele mai multe ori consecinţele ce pot apărea mai târziu, nu actul în sine.

Gâdilarea egoului

Mulţi bărbaţi folosesc aventurile sexuale ca să-şi măsoare valoarea, să simtă că sunt atrăgători, mai ales când nu mai simt asta în relaţia de cuplu.
Fenomenul este cauza cea mai frecventă pentru infidelitatea la andropauză, dar poate apărea la orice vârstă, mai ales atunci când aventura are loc cu o femeie deosebit de atrăgătoare.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana Maria Todea pe 25 Aug 2015, 08:03
    Fata singura din Tg. Mures

    Sal. Daca esti un tip linistit, intelegator, romantic si sentimental putem sa vorbim. Scrie-mi doar daca esti din Tirgu Mures si ai cel mult 30 ani. Mail: medina_imob@yahoo.com

    0
    0

  • Irina pe 21 Iun 2015, 21:34
    alte asa-zise motive...

    Nesimtirea,se plictiseste repede de ceea ce are deja langa el,slabiciune(ei nu pot refuza "ofertele",de aceea eu ii consider pe masculi SEXUL SLAB!),comparatia cu un altul de langa el...bineinteles ca nu poate sa fie fidel daca amicii lui nu sunt sau fac glume pe seama lui,nu?,frica ca ramane fara....morcov activ si atunci incearca saracul sa-si gaseasca noi..victime,plictiseala,etc

    4
    3

  • cris pe 21 Iun 2015, 06:45
    greseala

    "inseala" nu '''insala' ca nu e vorba de sale aici ... unde ati gasit analfabetii astia ? ... au terminat cumva clasa a 4 a ?

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod