Gala Wella 2012, spectacol, emotie, energie pura

Gala Wella inseamna mai intai de toate spectacol. Emotie. Energie pura. Creativitate. Inovatie. Linii si culori pentru un an fashion. Intalnirea hairstilistilor de elita din Romania. Un show al prezentului pentru viitor. Coafura, moda, stil, design.

Gala Wella inseamna mai intai de toate spectacol. Emotie. Energie pura. Creativitate. Inovatie. Linii si culori pentru un an fashion. Intalnirea hairstilistilor de elita din Romania. Un show al prezentului pentru viitor. Coafura, moda, stil, design.

Gala Wella pune in miscare creativitatea si forta celor mai prestigioase echipe de coafori din Romania: Wella Top Team si Wella Winners. Ei sunt actorii show-ului care aduce in fata a peste 700 de spectatori tendintele anului 2012 in hair fashion, precum si doua colecţii pretioase de coafuri special create pentru a fi purtate la ocazii speciale, dar si coafuri pret-a-porter. Totul se intampla in acordurile rock ale trupei Publika.

Doua echipe de hair-artisti de prima mana, 60 de modele, designeri asistenti sub conducerea Andrei Clitan, make-up artisti coordonati de Ana Maria Gorgonetu colaboreaza pentru desfasurarea impecabila a Galei Wella. "De 17 ani organizam Gala Wella in Romania, un eveniment de traditie in bransa noastra, mult asteptat de catre toti stilistii care simt nelinistea creativitatii.

Ne straduim si reusim sa venim de fiecare data cu un element nou, astfel incat sa-i surprindem placut pe fanii nostri.Noutatea anului 2012 consta in prezentarea creatiilor hairstilistilor din echipele Wella  (propriile interpretari ale Trend Vision 2012, precum si colectiile Rock Edge si Insexion)  in ritmul si stilul inconfundabil al trupei PUBLIKA. Promitem ca frumusetea acompaniata de Publika va strabate drumul spre sufletele participantilor rasfatandu-le simturile", ne-a destainuit Dana Dinca, Education Manager Wella Professionals, din culisele Galei Wella.

Air-artisti in rolurile principale

Wella Top Team: Ilie Constantin, Ioana Dobre, Razvan Andrei, Emil Hurubean, Luminita Cacarumbas, Ovidiu Cristea, Arabella Saulig, Roxana Oprea, Eduard Virag Francisc, Attila Bereczki, Alina Rau.
Wella Winners: Septimiu Zavate, Flaviu Carbunareanu, Antoaneta Camelia Stoican, Violeta Voinicaru, Lucian Busuioc, Cristina Scrisu, Adrian Pop, Alina Calin, Attila Iuliu Kovacs, Mihaela Gherghel si Florian Radu (Trainer The Studio Bucuresti).
 
Tren Vision 2012

Pentru 2012, Wella Professionals propune 4 concepte in coafura.
4 tipologii. 4 interpretari. Blaze, Grace, Celeste, Roxy.

Blaze sau femeia fatala. Este un trend caracterizat de contrast si definire, expresia unei pasiuni arzatoare. Tunsoarea este scurta, cu taieturi ascutite si indraznete. Colorarea mizeaza pe contrast. Se vor regasi in el femeile care isi reinventeaza permanent pasiunea pentru sine.
Grace traduce prin intermediul hairstyling-ului muza moderna. Exprima sclipire, simplitate si rafinament. Iata de ce parul capata nuante aurii. Trend-ul este inspirat din stralucirea si puritatea naturii. Se adreseaza femeilor care iubesc sa fie in centrul atentiei si care intotdeauna aleg ce este cel mai bun.
Celeste este vizionara. Translucida. Pura. Rece. Pare o frumusete imprumutata dintr-o alta lume. Are un aer misterios, este perfectionista si futurista.
Roxy atrage toate privirile.

Este extroverta, indrazneata si intepatoare. Trend-ul se inspira din cultura de club underground. Acesta este motivul pentru care femeia care il va adopta va fi in centrul atentiei. Fiecare miscare a sa este o declaratie si fiecare pas taie rasuflarea celor din jur.
    
Colectia Rock Edge
Pentru anul 2012, echipa Wella Top Team s-a inspirat din muzica rock. Colectia Rock Edge este indrazneata, propunerile reprezinta o alternativa moderna, o interpretare actuala a stilului rock.

Colectia Insexion
Wella Winners Team propune pentru anul 2012 Insexion, o colectie de coafuri ce surprinde prin detalii drumul femeii moderne in descoperirea propriei feminitati. Coafurile sunt precum secventele unui film si recompun un ansamblu atemporal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod