6 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată pentru iubitul tău

Oricare dintre noi vrea să aibă o relaţie fericită. Cu toate acestea, unele femei sunt dispuse să facă prea multe sacrificii în numele iubirii!
Unele persoane merg atât de departe, încât îşi sacrifică propria fericire pentru relaţia lor, însă nu aceasta este soluţia. Iată 6 lucruri pe care o femeie nu ar trebui să le facă niciodată pentru bărbatul pe care îl iubeşte:

Să încerci să îi rezolvi toate problemele


Chiar dacă partenerul tău are probleme financiare sau la locul de muncă, nu ar trebui să încerci să îl salvezi din toate necazurile de una singură. Procedând astfel, vei sfârşi prin a trăi alături de un iubit indecis şi neajutorat care se teme să îşi asume vreo responsabilitate.


Să îi faci cadouri scumpe tot timpul


Cel mai bine e ca fiecare dintre voi să ofere cadouri egale ca valoare. Dând cadouri scumpe unui iubit, mai ales când el nu îşi permite să îţi întoarcă favoarea, îl poate face să se simtă ciudat şi neîncrezător în el. Mai mult decât atât, în cazul în care ai de-a face cu un om lipsit de scrupule, acesta se poate folosi de dragostea ta pentru a obţine mereu ceea ce îşi doreşte.

Să îi oferi mereu un umăr pe care poate plânge


Spre deosebire de femei, bărbaţilor nu le plac femeile cărora le pare rău de ei. Dacă eşti mereu acolo pentru el, asta nu înseamnă că relaţia voastră e profundă.
O femeie înţeleaptă îşi susţine şi inspiră bărbatul de lângă ea în noile sale realizări.

Să îi spui "Ce ţi-am spus eu?"


Chiar dacă ai dreptate, nu este nimic mai provocator decât expresia "Ce ţi-am spus eu?". Dacă spui asta, nu faci altceva decât să îi arăţi iubitului că tu eşti mai deşteaptă decât el, iar acest lucru este lipsit de bun simţ. Fiecare om are nevoie să se simtă important, aşa că nu arăta că îl domini.

Să renunţi la viaţa ta personală şi la carieră


Doar pentru că o femeie a găsit dragostea vieţii ei, nu înseamnă că trebuie să renunţe la prieteni sau la carieră. Din păcate, dacă îţi sacrifici plăcerile personale pentru familie, vei ajunge să îţi pierzi interesul pentru relaţia în care eşti angajată.
Cu cât vei avea mai multă diversitate în viaţa ta, cu atât partenerul tău te va aprecia mai mult, trebuie doar să nu treci în extrema opusă şi să exagerezi.

Să îţi schimbi înfăţişarea pentru el


Este perfect normal ca o femeie să vrea să arate bine pentru bărbatul pe care îl iubeşte. Dar, dacă iubitul tău pune presiune pe tine şi te forţează să îţi schimbi look-ul, atunci el nu e potrivit pentru tine. În acelaşi timp, dacă îi ceri părerea despre cum îţi stă o rochie sau îi ceri uneori sfatul, e posibil să întăreşti conexiunea emoţională dintre voi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod