5 sfaturi ca să nu uite niciodată primul tău sărut

Primul sărut cu un bărbat care te atrage şi îţi face inima să bată cu viteza luminii nu ar trebui să fie un simplu sărut, ci o experienţă intimă desăvârşită, perfectă din toate punctele de vedere. Dar probabil din propria experienţă poţi spune cu mâna pe inimă că nu se întâmplă mereu aşa.

Primul sărut cu un bărbat care te atrage şi îţi face inima să bată cu viteza luminii nu ar trebui să fie un simplu sărut, ci o experienţă intimă desăvârşită, perfectă din toate punctele de vedere. Dar probabil din propria experienţă poţi spune cu mâna pe inimă că nu se întâmplă mereu aşa.

Când te săruţi pentru prima dată cu un bărbat pe care vrei să-l cucereşti, sunt două situaţii care pot aparea: fie sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi simţiţi cum adrenalina vă inundă corpurile, fie trăiţi o adevărată dezamăgire, cea în care buzele voastre nu se sincronizează neam, iar atingerile incitante ale limbilor par mai mult rătăciri bezmetice.

Vrei să-l faci să nu uite niciodată primul tău sărut? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi atingi scopul.

1. Amplifică tensiunea sexuală

Când vrei ca primul sărut să fie incitant şi excitant în acelaşi timp, trebuie să amplifici treptat tensiunea sexuală, adică să-l faci să tânjească după buzele tale voluptoase şi catifelate. Apropie-te de el şi şopteşte-i ceva la ureche. Doar gândul că ajungi atât de aproape de el îi va da emoţii de nestăvilit.

2. Foloseşte un ton jos al vocii

Pentru bărbaţi, femeile care au o voce joasă sunt extrem de sexy şi senzuale, aşa că foloseşte-te de acest truc pentru a-ţi face partenerul să viseze cu ochii deschişi la primul tău sărut. Dacă îl va primi, se va considera atât de norocos, încât nu va uita niciodată clipa în care i-ai dat ocazia să-ţi atingă buzele.

3. Alege cu grijă locaţia

Nu pare să aibă logică, nu-i aşa? Ce legătură ar putea exista între locul în care vă sărutaţi pentru prima dată şi succesul sărutului? Ei bine, iată că există o legătură. Dacă alegi un loc aglomerat, cum ar fi o piaţă publică sau un restaurant, unul dintre voi ar putea fi distras de zgomotele din jur sau de lumea care se află prin preajmă. Astfel, emoţiile şi trăirile primul sărut nu mai sunt atât de puternice încât să-l facă memorabil.

De aceea, îţi sugerăm să alegi o locaţie mai intimă, unde singura voastră grijă este să simţiţi pasiunea sărutului şi să profitaţi la maximum de efectele lui excitante. În maşină sau pe o bancă retrasă din parc ai ocazia să-i oferi un sărut pe care nu-l va uita niciodată.

4. Fii atentă la detalii

Micile detalii sunt cele care fac diferenţa între un sărut memorabil şi unul banal sau chiar neplacut. Aşa că dacă vrei să-ţi ţină minte toată viaţa primul sărut, ai grijă să ai o respiraţie proaspătă şi buze catifelate, fără zone aspre ca un şmirghel. Vei vedea că se va îndrăgosti pe loc de buzele tale şi va fi dornic să te sarute întruna.

5. Foloseşte corect limba

În mod normal, nu există reguli care să spună cum este corect să foloseşti limba atunci când îţi săruţi partenerul. Trebuie să fie ceva ce simţi pe moment, însă dacă ai nevoie de un sfat, îţi sugerăm să nu te aventurezi din prima în explorarea gurii partenerului. Un sărut reuşit este cel care începe lin şi urmează o linie ascendentă, vă creşte pulsul, vă face să simţiţi fiori de plăcere şi vă face să simţiţi senzaţiile puternice ale excitaţiei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod