Bianca Drăguşanu, obsedată de imaginea ei: îşi photoshopează pozele de pe Facebook

Multe doamne şi domnişoare îşi doresc să arate precum Bianca Drăguşanu şi, din această cauză, vedeta este, poate, cea mai invidiată divă din ţara noastră.

Faptul că a recurs la foarte multe operaţii estetice i-a făcut pe „cârcotaşi“ să o atace pe Bianca Drăguşanu, însă vedeta nu a ascultat gura lumii şi a mers mai departe cu capul sus. „Să lăsăm deoparte răutăţile altora. Sunt sigură că va doriţi cu toţii să arătaţi cât mai bine“, spunea recent Bianca Drăguşanu.


(Bianca Drăguşanu s-a editat în Photoshop doar pe ea, nu şi pe Capatos)

Este bine ştiut faptul că Bianca şi-a dorit cu orice preţ să devină frumoasă, însă, chiar dacă femeile îşi doresc să arate ca ea, pe zi ce trece sunt tot mai puţini bărbaţi care se simt atraşi de formele divei. Iubita lui Victor Slav a apărut pentru prima dată la televizor în urmă cu aproximativ 12 ani, în cadrul emisiunii „Din Dragoste“, prezentată de Mircea Radu. De atunci şi până acum, ea a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme.



În plus, ea a suferit mai multe operaţii, în urma cărora şi-a scos aluniţele, şi-a reparat dinţii şi şi-a remodelat nasul. După aceste prime intervenţii chirurgicale, Bianca Drăguşanu şi-a pus silicoane şi botox în buze. „În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene“, spunea, în trecut, medicul estetician Adina Alberts.



Pe lângă operaţiile la care a fost supusă, Bianca Drăguşanu a descoperit acum un nou aliat în lupta cu kilogramele şi cu semnele de îmbătrânire de pe corpul ei. Pagina de Facebook a vedetei este plină de poze cu ea în diferite ipostaze, însă mai nou a început să-şi editeze în Photoshop toate imprefecţiunile. Dacă la un eveniment monden la care a apărut săptămâna trecută se puteau vedea perfect ridurile de pe faţa Biancăi, fotografiile de pe reţelele sociale o arată pe divă cu un ten perfect.


(Probabil cele mai editate două poze de pe contul de Facebook al vedetei)


(Bianca Drăguşanu, fotografiată la petrecerea Story)

17 Iunie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 25 Iun 2013, 10:07
    of, Biaco!

    Pacat de ea! A avut trasaturi frumoase, dar a exagerat foarte mult cu machiajul si cu botoxul asta! Mie chiar imi pare rau pentru ea! A trebuit sa se transforme in halul asta ca sa ajunga vedeta....va dati seama ce anume cere media si ce vrea publicul daca fata asta s-a transformat in asa fel?! Pacat, mare pacat! In ziua de astazi daca nu ai tate si buze a la Angeline esti un nimic, indiferent de talentul tau!

    1
    0

  • vivi pe 17 Iun 2013, 18:05
    asa e

    E oricum si cat stalpul de slaba, a exagerat prea mult si cu slabitul, sa fim sinceri. Sanii si buzele au mai ramas din ea. Cand era cu Botezatu si avea par blond chiar era foarte frumoasa, nu inteleg de ce a mai trebuit sa mearga mai departe cu operatiile estetice si cu artificiile, era perfecta asa. Si bineinteles, si trupul ei era perfect,nu-i sanatos nici cat de slaba a ajuns.

    5
    0

  • diaai pe 17 Iun 2013, 17:44
    sjsjsj

    bai....nu vreau sa fiu rea..sau sa zica lumea k mor de invidie, dar uitati-va, va rog,la ultima poza...cum poate o femeie sa arate asa? si sa fie considerata si femeie frumoasa...ea nu s-a nascut asa..ea arata exact cum arata knd a venit la mircea radu la emisiune...e exact cum un barbat sau o femeie isi face operatie de schimbare de sex...el tot ramane cum s-a nascut ..k daca afli k si-a facut schimbare de sex,deja te feresti sa ai anumite relatii cu el...

    2
    0

  • Dyutza_003 pe 17 Iun 2013, 11:30
    ...

    O R I B I L A. Si cand te gandesti ca si-a facut atatea operatii, proceduri ca sa arate bine, nu munceste ca oamenii de rand, nu oboseste, si totusi, arata absolut hidos. Asa-i trebuie. Unde minte nu-i....

    18
    1

  • Cata pe 17 Iun 2013, 11:25
    naspeta

    Sunt barbat, si cu mana pe inima va spun ca este ORIBILA!!! Dumnezeula mare, nici o femeie din lume nu trebuie sa o invidieze pentru cum arata! O hidosenie de femeie! Degeaba ai corp daca nu ai si o fizionomie de care sa nu se sperie copii pe strada!

    16
    0

  • Belu Maria pe 17 Iun 2013, 11:06
    Bianca

    Draga mea, daca ai fi natuerala ar fi mai bine. In rest nu esti OK cu atatea artificii.

    11
    0

  • Didi pe 17 Iun 2013, 07:24
    Bravo ei...

    ...ii place sa arate bine,de aceea se ingrijeste,BRAVO EI !

    2
    24

  • Nica pe 17 Iun 2013, 06:26
    Nu pot sa o judec, doar sa o compatimesc.

    Mie personal mi-e mila de ea. Se vede clar ca e bolnava, sufera de asa zisa obsesie a frumusetii, insa din pacate toate eforturile ei, nu duc la nimic bun.

    31
    3

  • lili pe 17 Iun 2013, 01:23
    ...

    Acum ceva vreme chiar mi se parea draguta dar privind-o mai atent realizez ca absolut nimic frumos n-are, fata mult prea incarcata de machiaj, buzele sunt oribile + conturul ala ridicol, iar nasul... doar corpul si sanii aia siliconati o mai salveaza cat de cat. E exagerat de mult, parca-i joker. Si nu spun asta din invidie,n-am pentru ce.

    40
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod