5 lucruri pe care bărbații ar trebui să le știe despre femei

Bărbații și femeile sunt, în mod evident, diferiți. Femeile pot înțelege bărbații mult mai ușor, însă lucrurile se complică ușor când vine vorba despre sexul masculin.
Există anumite lucruri pe care bărbații ar trebui să le știe despre femei și care le-ar face viața mult mai ușoară. Iată care sunt acestea!

Ce lucruri ar trebui să știe bărbații despre femei?


1. Cum se simt acestea în timpul perioadei menstruale


Unii bărbații știu mai multe decât alții atunci când vine vorba despre acest subiect oarecum delicat. Dar mulți bărbați par a nu înțelege nevoile nocturne ale femeilor pentru ciocolată în această perioadă delicată a lunii. Sau nu reușesc să înțeleagă de ce partenerele lor sunt mai sensibile decât de obicei.
Ce-i drept, este puțin mai greu de înțeles, dacă nu sunt supuși acelorași crampe, dureri și schimbări hormonale.

2. De ce se pregătesc atât de greu


Dacă tenul tău nu are nevoie de prea multe "artificii", atunci partenerul nu va trebui să aștepte prea mult. Asta în cazul în care nu te hotărăști prea greu ce piese vestimentare se potrivesc și ce coafură vrei să-ți faci. Însă bărbații ar trebui să știe următorul lucru despre femei: acestea sunt gata atât de greu, deoarece sunt preocupate de felul în care arată.

3. Nu se epilează în fiecare zi


Cu toate că ne-am dori să avem pielea catifelată ca a unui bebeluș 24/7, acest lucru nu este posibil. Epilarea presupune mult efort, iar îngrijirea pielii este absolut necesară, însă toate aceste lucruri nu reușesc să reziste decât câteva zile.
Iar după aceea, o luăm de la capăt.

4. Nu le deranjează să-și exteriorizeze emoțiile


Femeile sunt, în general, mai sensibile și mai conectate cu emoțiile pe care le simt. Unii bărbați au reușit să înțeleagă de la partenerele lor de ce este bine (și sănătos) să-și exprime sentimentele, însă aceste cazuri nu sunt foarte des întâlnite. Multe persoane de sex masculin încă refuză să facă acest lucru sau să înțeleagă acest concept simplu.

5. Lucrurile mărunte contează


Bărbații presupun că ne dorim declarații de dragoste în fața tuturor, cadouri sau surprize de proporții și alte lucruri pentru care ar trebui să se dea peste cap pentru a le obține. Însă multor femei le plac micile surprize și lucruri la care nu s-ar fi gândit.
De exemplu, o floare luată dintr-un copac, atunci când se plimbă alături de partener. Drăgălășenia, grija și atenția vor fi întotdeauna apreciate într-o relație.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod