lucruri care se vor intampla daca te intorci la fostul iubit

4 lucruri care se vor întâmpla dacă te întorci la fostul iubit

Vrei să te întorci la fostul iubit chiar dacă ţi-a frânt inima? Ştii ce te aşteaptă?

Nu există iubire fără suferinţă. Este un risc pe care ni-l asumăm, sperând la tot ce este mai bun, dar nu există niciodată o garanţie. Iubirea nu este întotdeauna uşoară, este nevoie de eforturi constante pentru ca o relaţie să funcţioneze.

Relaţiile se termină dintr-o mulţime de motive. Uneori, doi oameni se despart şi decid de comun acord să urmeze căi separate. Aceasta este cea mai rezonabilă formă de despărţire. Dar, dacă despărţirea a fost una foarte dureroasă, cu siguranţă partenerul tău a făcut ceva extrem care ţi-a frânt inima. Poate te-a înşelat sau poate ţi-a spus că nu te mai iubeşte, deşi tu în mod clar erai îndrăgostită de el.

Indiferent care ar fi scenariul, după o despărţire, mai ales dacă nu ai trecut peste şi încă ai sentimente pentru el, şansele de a-i oferi o doua şansă sunt foarte mari. Poate se întâmplă pentru că îţi cere scuze, îţi spune că îi lipseşti sau recunoaşte că nu a procedat corect la acel moment.

Se pot întâmpla multe lucruri după ce decizi să te întorci la cel care ţi-a frânt inima şi le vei face faţă în felul tău, dar conştientizarea acestor repercusiuni este esenţială.

4 lucruri care se vor întâmpla dacă te întorci la fostul iubit

 

Nu vei mai avea încredere în el

Încrederea este baza unei relaţii puternice. Când dispare, se distruge fundaţia relaţiei. A te îndrăgosti şi a-i oferi inima cuiva este o vulnerabilitate care are nevoie de încredere. Atunci când îi oferi inima ta, crezi că nu o va distruge, ci că va avea grijă de ea. Aşadar, atunci când ţi-o va frânge, încrederea şi credinţa ta în acea persoană se vor pierde. Poţi deveni sceptică dacă te întorci la el, poţi pune sub semnul întrebării toate acţiunile lui şi nu vei mai fi niciodată pe deplin sigură de ceea ce spune. Nu uita că încrederea se câştigă, nu se primeşte de-a gata. După ce ţi-a fost trădată încrederea, va fi nevoie de mult timp pentru a o reconstrui, aşa că, dacă vrei să te întorci la el, trebuie să fii conştientă că drumul va fi dificil.

Vei avea alte standarde acum

Oferindu-i celui care ţi-a frânt inima o a doua şansă, îţi vei schimba standardele.

Nu adopta standarde mai scăzute şi nu îi mai permite să te trateze prost încă o dată doar pentru că îl iubeşti. Nu va fi uşor, dar este necesar să faci asta pentru propria ta bunăstare şi iubire de sine. Stabileşte clar cum vrei să fii tratată şi cum nu vrei. Poţi spune nu şi poţi spune la revedere. Nu te lăsa orbită de sentimentele tale, lăsându-l pe cel de lângă tine să continue în acelaşi mod. După împăcare, el trebuie să-ţi demonstreze încă o dată că e demn de inima ta.

Poţi fi redusă la tăcere

Dacă ai fost înşelată, dar decizi să îi mai dai o şansă, el va fi tensionat de fiecare dată când îl întrebi ceva, iar acest lucru va provoca conflicte. Ai tot dreptul să ştii anumite lucruri, să întrebi şi să primeşti răspunsuri cinstite. Aceasta ar trebui să fie o regulă de bază dacă decizi să te întorci la el după ce ţi-a făcut rău.
Dacă partenerul tău are o problemă în acest sens sau refuză să răspundă, înseamnă că nu se angajează pe deplin să te ajute să te vindeci. Desigur, nu trebuie să exagerezi şi să încerci tot timpul să îl faci să se simtă vinovat, dar nu trebuie să îi permiţi să joace rolul de victimă. Este nevoie de transparenţă totală şi dacă nu poţi fi tu şi nu-i poţi pune întrebările care te macină deoarece crezi că partenerul tău va reacţiona exagerat, atunci vei recurge la tăcere. Astfel, te vei simţi captivă într-o relaţie care poate deveni oricând toxică.

Nimic nu va mai fi la fel

Adevărul acesta este, nimic nu va mai fi la fel. Când eşti rănit, treci prin multe etape ale suferinţei pentru a te vindeca. E necesar să ajungi la acel nivel de preţuire şi de iubire de sine înainte de a-ţi deschide din nou inima în faţa lui. Dacă te întorci la el, s-ar putea să fii întotdeauna bântuită de fantomenele trecutului. Mai mult decât atât, în procesul de vindecare cu siguranţă te-ai schimbat.
Nu te opri din evoluţie şi nu accepta nimic din ce nu vrei doar pentru că te roagă să îl primeşti înapoi. Nu îi găsi scuze pentru comportamentul rău doar pentru că îţi spune ce vrei să auzi. Cu siguranţă viaţa lui este mai bună cu tine în ea şi amândoi ştiţi asta. Dar a ta? A ta merită să fie una lipsită de grija că ai mai putea trece încă o dată prin asta. Iubeşte-te pe tine cel mai mult şi apoi pe alţii şi decide ce este mai potrivit pentru tine şi fericirea ta. Nu lăsa pe nimeni să îţi distrugă puterea şi nu mai permite niciodată cuiva să facă ce vrea cu inima ta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod