ce sa faci ca sa nu te insele cuplu

Ce să faci ca să nu te înșele. 7 sfaturi

Ce să faci ca să nu te înșele? Încearcă să previi infidelitatea chiar dinainte ca acest gând să îi treacă prin minte!
Dacă te îngrijorează faptul că partenerul tău ar putea să te înșele, este important să iei măsuri preventive.

Ce să faci ca să nu te înșele


Amintește-ți că infidelitatea nu este aproape niciodată despre sex

Majoritatea bărbaților înșală pentru că au nevoie de validarea masculinității lor. Vor să se simtă importanți și puternici, vor să le fie gâdilat orgoliul. Așadar, nu aștepta ca alte femei să îl complimenteze, ci asigură-te că se simte apreciat în relația cu tine și că primește tot ce își dorește din partea ta. Făcând acest lucru, el nu va mai fi tentat să caute validare în exterior.

Fii cel mai bun prieten al lui

Cu cât sunteți mai apropiați, cu atât șansele ca el să te înșele sunt mai mici.
Dacă ești cel mai bun prieten al lui, înseamnă că împărtășiți totul, aveți hobby-uri comune, știi absolut orice se întâmplă la munca lui, iar el știe totul despre viața ta. Dacă te înșală, el va avea cel mai mult de pierdut și, prin urmare, va fi mai puțin tentat să te trădeze.

Educă-l

Uneori, este important să existe limite. Dacă fidelitatea și loialitatea sunt foarte importante pentru a te simți în siguranță în relație, atunci spune-i! Mărturisește-i clar și sincer că indiferent de iubirea și respectul pe care i le porți, nu vei accepta niciodată să fii înșelată.

Evoluează și schimbă-te

Evoluați împreună, dar și separat. Este foarte important să crești ca persoană și să nu te dedici exclusiv relației tale.
Caută noi hobby-uri, cărți, filme și proiecte care îți extind orizonturile și te provoacă să ieși din zona ta de confort. De asemenea, surprinde-l pe el, dar și pe tine cu o schimbare. Încearcă coafuri noi, haine noi și modele de machiaj noi. Mergeți la un alt restaurant față de cel pe care îl frecventați de obicei sau încercați o nouă destinație de vacanță. Pentru o schimbare drastică, mutați-vă împreună într-un alt oraș sau reorientează-te profesional!

Încurajează-l, susține-l și inspiră-l

Dacă se simte grozav în relația cu tine, atunci nu ar avea niciun motiv să se arunce în brațele altor femei. Îi va fi teamă să strice legătura uimitoare pe care o are cu tine. Îl vei încuraja și îl vei inspira dacă te concentrezi asupra lucrurilor pozitive din relația voastră.
În loc să-ți fie frică că îl vei pierde, te poți axa pe cât de uimitor e și cât de bine face lucrurile. Amintește-ți întotdeauna că lucrurile pe care ne concentram se înmulțesc!

Iubește-te și prețuiește-te

La urma urmei, cea mai importantă relație este cea pe care o ai cu tine însăți. Dacă te iubești și te respecți, nu îți va fi niciodată teamă că vei pierde iubirea. Dacă te iubești pe tine, atunci ai încredere că, chiar dacă vei fi înșelată, vei putea găsi un bărbat mai bun, care să te merite. Așa că, fii cel mai bun prieten al tău și admiratorul tău numărul 1.

Alege cu înțelepciune

Unii bărbați sunt infideli din naștere și nu poți face nimic pentru a-i opri. Cu toate acestea, îi vei putea identifica destul de ușor.
Aceștia își doresc multă atenție și vor flirta cu oricine din jur, indiferent dacă este vorba de chelneriță, șefă sau vecină. De obicei, au o mulțime de prietene. Infidelii în serie spun aproape întotdeauna că motivul pentru care s-au despărțit de fostele iubite este că acestea aveau probleme de încredere. Pe bună dreptate, nu? Dacă observi unul sau mai multe semnale de alarmă, stai departe, pentru că nu merită! Probabilitatea să poți schimba un astfel de bărbat este foarte mică!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod