3 scuze pe care le vei auzi de la bărbații care înșală

Există mulți bărbați care au o familie, talent, faimă, bani. Cu toate acestea, ajung să își înșele partenerele. De ce riscă bărbații atât de mult, când au deja tot ce și-ar putea dori în viața lor?
Care sunt motivele infidelității lor? Iată câteva scuze pe care le vei auzi de la bărbații care înșală!

Ce scuze folosesc bărbații care înșală?


Aproximativ 40% dintre bărbați caută satisfacție în afara relațiilor pe care le au. Acest număr nu s-a schimbat prea mult din 1950, când celebrul studiu Kinsey a constatat că 50% dintre bărbații din Statele Unite și-au înșelat partenera la un moment dat în timpul mariajului. Însă de ce fac acest lucru? Conform psihologilor, aceștia își doresc varietate sexuală. Au evoluat având dorința de a fi cu femei diferite. Acest lucru se datorează faptului că este foarte simplu pentru bărbați să se reproducă - un singur act versus nouă luni de sarcină în cazul femeilor, astfel încât să creeze cât mai mulți urmași posibil.
Bărbații sunt programați biologic să fie cu mai multe femei. După mii de generații, aceste gânduri au rămas în creierul bărbaților ca o dorință pentru varietatea sexuală. Care sunt alte motive pentru care bărbații înșală?

Sunt nemulțumiți de partenerele lor, iar relațiile intime în afara căsniciei sunt mai ușor de obținut în prezent. 

Au multe șanse. Bărbații care au multe calități apreciate și de alte femei s-ar putea să profite de acestea. Femeile sunt atrase de bărbații care au putere și un statut social de invidiat, astfel că persoanele publice au de obicei multe oportunități. Indiferent dacă partenerul este o persoană politică sau o persoană publică de orice fel, motivația sa de a înșela este aceeași.

Sunt plictisiți.
99% din timp, există un simplu motiv pentru care bărbații înșală: plictiseala. 

De ce spun bărbații că înșală?


1. Nu mai este ca la început


La fel ca Adam, unii bărbați nu pot rezista tentației, mai ales dacă partenera din viața lor nu mai are atât de multă grijă de ea. Dacă aceasta este mai leneșă, s-a îngrășat sau pur și simplu nu mai are grijă de ea, bărbații vor începe să se uite la alte femei. Femeile care vor să păstreze atracția prezentă în relație, ar trebui să se uite în oglindă. Iar bărbații ar trebui să facă același lucru. Aceștia ar putea fi parteneri care lasă de dorit, dar care cer perfecțiunea în cuplu. Este un standard dublu des întâlnit.
Și bărbații ar trebui să depună un efort pentru a redescoperi scânteile acasă. 

2. Simt că nu sunt înțeleși 


Bărbații care înșală spun că nu se simt înțeleși de partenerele lor. Dar nu este întotdeauna vorba despre acestea. Un bărbat poate fi prea supărat sau îi poate fi frică să se conecteze cu adevărat cu partenera. Este mai ușor pentru bărbați să meargă în afara relației decât să lucreze împreună cu partenera. O teamă adâncă de intimitate poate fi dificilă pentru unii oameni. Și este mai probabil să înșele din nou, mai ales dacă nu merg la terapie pentru cupluri.

3. Li se pare că sunt bătuți la cap de către partenere


Unele persoane cred că nimic nu va conduce un bărbat căsătorit în brațele unei alte femei mai repede decât o soție care îl bate la cap. Nu vrea să aibă relații intime cu ea, ci doar să stea cât mai departe de ea.
Iar partenerul ajunge să creadă că o opțiune mai bună este reprezentată de relațiile intime cu o femeie care îl înțelege. Însă partenera nu a făcut nimic care să scuze înșelatul. Oricare ar fi relația dinamică dintre parteneri, nu este sănătos să înceapă fidelitatea din această cauză.
iulia-mirica
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurelia pe 22 Mai 2020, 21:33
    Sunt retrasă

    Nu mă pot integra în viața de zi cu zi , iar în dragoste am ghinion

    0
    0

  • Aurelia pe 7 Ian 2020, 18:42
    Bărbații înșală

    Bărbații înșală dar oare dacă soțiile lor iar înșela cum s-ar simți,eu nu mi-aș dori ca ei sa fie in pielea femeilor ÎNȘELATE oricum nu-i suport sunt ca și animalele nu știu sa aprecieze femeia de lângă ei dacă as putea pe acești nemernici care-și bat joc de partenerele lor i-as castra

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod