Relaţie

3 modalităţi subtile prin care îl faci să te placă

Un bărbat are nevoie şi de siguranţă, dar şi de un element de risc atunci când întâlneşte o femeie de care se simte atras.
El vrea să creadă că a descoperit ceva atât de special încât trebuie să-l aibă cu orice preţ. Cu toate acestea, el vrea să şi lupte pentru a te avea, altfel s-ar simţi nesigur pe relaţie.

Iată 3 secrete despre cum să-l atragi:


1. Nu îl întreba niciodată unde se îndreaptă această relaţie
Când îl întrebi acest lucru, îi confirmi că deja te are. Deodată, va simţi că încerci să îi vinzi ceva, iar asta nu e de bine pentru tine. Mai mult decât atât, sunt şanse de a afla că relaţia nu merge nicăieri.
Dacă vrei să ştii cu adevărat asta, spune-i ce aşteptări ai tu de la o relaţie, iar aceasta nu trebuie să fie cu el în mod specific. Vezi dacă e dispus să negocieze cu tine de acolo.

2. Cunoaşte-ţi valoarea
Bărbaţii vor plăti oricât pentru tine, iar când vine vorba de dragoste, ei nu caută o afacere. Lumea îţi va oferi ceea ce crezi că meriţi. O femeie care se respectă va primi ceea ce trebuie. Bărbaţii te vor testa. Îţi vor testa mai ales răbdarea pentru a vedea dacă te pot prinde rapid în capcana lor.
E nevoie să te opui şi să rezişti tentaţiei de a te vinde.

3. Să ştii când să spui nu
Bărbaţii respectă o femeie cu standarde şi limite. Când spui nu unui bărbat, îl faci să-şi dea seama că nu eşti un moft. Dacă vrea să fie cu tine, va trebui să te câştige. Spunând nu înseamnă că elti dispusă să îl pierzi, dar nu eşti dispusă să te pierzi pe tine. Dragostea de sine e foarte atractivă pentru un bărbat. Înseamnă că poate conta pe tine şi că nu eşti prea uşor de prins.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Veronica pe 14 Mai 2020, 11:00
    Cum sa faci un bărbat să te iubească și sal iubești doar pe el

    Fără Dragoste noi nu am fi nimic

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod