Femeie care îi şopteşte ceva partenerului

7 lucruri pe care bărbaţii adoră să le audă de la femei

Dacă îi spui aceste lucruri sau măcar câteva dintre ele, cu siguranţă se va îndrăgosti nebuneşte de tine!
Indiferent dacă sunteţi la început de relaţie sau sunteţi deja căsătoriţi, există unele lucruri care nu se schimbă, cum ar fi nevoia de a te simţi sexy, apreciat sau de folos. Şi nu doar femeile îşi doresc aceste lucruri, ci şi bărbaţii.

Iată 7 lucruri pe care i le poţi spune partenerului tău sau oricărui bărbat cu care vrei să ai o relaţie:

"Arăţi grozav!"

Bărbaţii sunt nesiguri, la fel ca şi femeile. Şi chiar dacă o arată sau nu, uneori se întreabă dacă le stă mai bine cu cămaşa ascunsă sau băgată în pantaloni. E un compliment perfect dacă le spui că arată grozav.

"Îmi place la tine..."

Uneori e mai de folos să fii specifică. Spune-i ce îţi place la el, ce parte a corpului spre exemplu, dar fără să râzi sau să te ruşinezi prea mult.
Bărbaţii sunt sensibili la astfel de lucruri şi vor să ştie de ce anume eşti atrasă la ei.

"Îmi place când..."

Acest lucru îţi aduce beneficii atât ţie, cât şi lui. Bărbaţii sunt iniţiatori tradiţionali, şi chiar dacă nu fac ei primul pas, ar vrea să se simtă ca şi cum l-ar face. Dacă nu-i spui ce-ţi place, el va merge ca orbul. De fapt, dacă nu îl complimentezi, e posibil să creadă că nu-ţi place ce face. Cu cât îi spui mai mult că îl iubeşti atunci când face un anumit lucru, cu atât el va vrea să îl repete.

"Femeia asta pare interesată de tine."

Da, acest lucru îl ajută să aibă mai multă încredere în el. Dacă îi spui fără teamă că o altă femeie îl privea, arată că eşti sufiecient de încrezătoare în tine, dar şi în el.
În plus, ce timp poate rezista gândului că e dorit?   

"Ai dreptate!"

Tuturor ne place să avem dreptate, inclusiv bărbaţilor. Probabil se întâmplă mai rar decât ar crede ei, dar atunci când au dreptate, ar fi drăguţ să le spui. Acest lucru e valabil mai ales atunci când vă certaţi şi ar putea să te facă să te simţi ciudat, dar merită în cele din urmă. O să-l faci să se simtă bine şi o să-i arăţi că eşti o persoană rezonabilă care recunoaşte atunci când greşeşte. Va ajuta la temperarea dezacordurilor viitoare.

"Vrei să mă ajuţi să...?"

Bărbaţilor le place să se simtă bărbaţi. Ajutarea femeilor cu diferite sarcini îi face să se simtă utili şi macho.
Nu vorbim aici de lucrurile pe care le poţi face tu cu uşurinţă, fără să ai nevoie de asistenţă, ci de cele care îi vor hrăni ego-ul. Acesta este doar unul dintre lucrurile drăguţe pe care i le poţi spune pentru a-l ajuta să se simtă apreciat.

"Nu vei cheli!"

Aproximativ un sfert din bărbaţi încep să îşi piardă părul de la vârsta de 25 de ani, iar două treimi au început să chelească de la 60 de ani. Această schimbare este una sintre cele mai mari temeri ale bărbaţilor. Deci, chiar dacă părul a început să i se rărească, spune-i că nu e adevărat. Este la fel cum tu îl întrebi dacă blugii te fac să pari grasă şi aştepţi să ţi se spună că nu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod