20 de semne că fostul nu se mai întoarce la tine



Îți cere înapoi ce e al lui


Sunt puține șanse ca el să-și ceară lucrurile înapoi, dar ele există. În cazul în care îți cere înapoi toate lucrurile pe care ți le-a dăruit sau lucrurile personale pe care le-a uitat la tine, ia-l ca pe un semn clar că se îndreaptă către un viitor fără tine.

Instinctul îți spune că nu se va mai întoarce la tine


Intuiția este, de obicei, corectă. Există atât de multe semne pe care s-ar putea să nu le vezi imediat, dar care se transformă într-un sentiment vag, intangibil.
Acesta este corpul tău care încearcă să te protejeze și să-ți spună ce este mai bine. Ascultă-l!

Indiferent de informațiile pe care le primești despre fostul tău sau despre cum evoluează viața lui, s-ar putea să ai un sentiment puternic care să îți spună că nu se mai întoarce. Dacă simți asta, atunci urmează-ți instinctele și mergi mai departe cu propria ta viață.

Prietenii voștri comuni te sfătuiesc să renunți la el


Ei pot vedea semnele și vor să le vezi și tu. Prietenii comuni au o imagine pe care niciunul dintre voi doi nu o aveți și încearcă să semnaleze acest lucru.
Sau poate că știu deja mai multe decât tine și doar te avertizează. Nu le întoarce spatele, sunt și prietenii tăi!

Relația a fost toxică


Niciunul dintre voi nu a fost fericit și nici nu ați fi dacă v-ați împăca. Dacă relația nu funcționa sau funcționa defectuos, poate că el și-a dat seama primul de asta și poate că este timpul să accepți și tu. E greu să renunți, dar uneori este cea mai bună și mai sănătoasă soluție pentru toți cei implicați.

Nu există niciun efort de schimbare


Conflictele fac parte din orice relație. Când unul sau ambii parteneri nu doresc să se întâlnească la jumătatea drumului, este semn clar că nu e rost de împăcare.


Această atitudine arată o lipsă de interes în continuarea relației.



Sursă: wikihow.com/ momjunction.com/ marriage.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod