20 de semne că fostul nu se mai întoarce la tine



Se comportă rece față de tine


Oamenii folosesc adesea ostilitatea pentru a se ajuta să meargă mai departe. Este un fel de mecanism de auto-apărare, de adaptare. Este mai ușor să păstrezi distanța atunci când ești rece față de cealaltă persoană. Înseamnă că el crede că este mai bine să nu mai interacționați și, oricât de mult te doare, ar trebui să respecți acest lucru.

Îți evită prietenii și familia


El dispare total din mediul tău. De obicei, asta înseamnă că vrea să evite conversațiile incomode despre voi doi, ceea ce este de înțeles, dar este și un semn că s-a terminat definitiv.


Este clar că nu vrea să intre în contact cu nimeni care îi amintește de tine. De asemenea, nu vrea să se pună în situația dificilă în care ai putea crede că încă este interesat de tine. Mai mult decât atât, vrea să evite la maximum acele persoane care ar putea încerca să vă readucă împreună, deoarece el nu își dorește ca acest lucru să se întâmple.

Nu trebuie neapărat să întrerupi și tu orice contact cu prietenii și familia lui, dar respectă-i spațiul personal dacă trage această linie.


El a inițiat despărțirea


Partenerii care inițiază despărțirea tind să treacă mai ușor peste. Studiile arată că au mai multe șanse să simtă ușurare sau o anxietate redusă, ceea ce înseamnă, de asemenea, că nu vor încerca să reaprindă flacăra. Pe de altă parte, este firesc să simți mai multe emoții negative atunci când ești cel părăsit. În acest caz, este important să îți îndrepți atenția către celelalte surse de confort, cum ar fi prietenii, familia sau pasiunile personale.

Este confuz cu privire la împăcare


Dacă nu are deja un plan de a vă împăca, nu o va face. Și nici nu ar trebui.
Oamenii care fac acest lucru nu pot închide acea ușă complet, dar nici nu pot trece din nou prin ea. Preia controlul asupra situației și asupra propriei vieți, fiind puternică și închizând singură ușa.

Îți returnează lucrurile


Sună ca o scenă familiară dintr-un film de la Hollywood. Dar, dacă se întâmplă să îți returneze lucrurile, înseamnă că face eforturi serioase de a te elimina complet nu numai din viața lui, ci și din amintirile lui. De asemenea, este o modalitate bună de a încheia relația.


Când îți dă lucrurile înapoi, s-a terminat oficial. Nu trebuie să păstrezi acele lucruri dacă nu vrei sau dacă doar te-ar răni, ești liberă să le arunci și să le înlocuiești cu altele noi nouțe care să devină simbolurile noii tale vieți. (Citește continuarea pe pagina următoare...)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod