10 lucruri la care sunt atenți bărbații și de care ție nu îți pasă

Deși bărbații au o reputație proastă atunci când vine vorba de observarea anumitor detalii, se pare că este vorba doar de priorități diferite. Bărbații sunt de pe Marte, iar femeile... de pe Venus.
Din acest motiv, avem lucruri diferite care ne suscită interesul și de care ținem cont.

Așadar, bărbații nu sunt complet insensibili, ci doar observă lucruri de care nouă nu ne prea pasă. De exemplu, se pare că bărbații sunt foarte atenți la modul în care interacționăm cu cei din jur, la simțul umorului pe care îl avem și la ce filme preferăm să ne uităm. Ești curioasă care sunt celelalte lucruri la care sunt atenți bărbații?

Eforturi


În ciuda credinței universale, bărbații observă atunci când faci un efort să te înțelegi cu prietenii lui sau când te străduiești să îi faci mama să te placă. Bărbații sunt foarte atenți atunci când vine vorba de relațiile pe care le ai cu persoanele dragi lui și observă imediat când nu îți convine ceva sau când ești falsă.

De câte ori porți aceleași haine


Deși majoritatea bărbaților nu au nicio problemă în a purta aceiași pantaloni scurți o săptămână, fii sigură că va observa că nu ți-ai mai schimbat pijamalele de trei nopți. Bărbații doresc să aibă mereu alături o femeie aranjată, chiar dacă ei nu sunt la fel de grijulii cu ei înșiși la capitolul igienă. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod