Cele mai bune măști pentru ten obosit

Teoretic, am fost în vacanță și ar trebui să fim relaxați și odihniți. În realitate, lucrurile nu stau chiar așa: agitația sărbătorilor este epuizantă, iar acest lucru se poate vedea pe pielea noastră.
Daca te uiti in oglinda si ti se pare ca aratai mai bine inainte sa inceapa nebunia sarbatorilor te inteleg perfect. Cearcanele pronuntate, aspectul tern, liniile fine si chiar aparitia eruptiilor acneice te pot face sa simti ca ai pierdut controlul asupra tenului tau in aceasta perioada. Nu trebuie sa intri in panica, insa – aceste probleme sunt temporare, mai ales daca iei masuri cat mai rapid.

In primul rand, profita de aceste zile pentru a-ti relua dieta obisnuita – consumul mai mare de carne si dulciuri din perioada Craciunului a crescut inflamatia din corp, iar asta se vede pe tenul tau prin eruptii acneice si pungi in zona ochilor.

In urmatoarele zile, incearca sa mananci mai usor: supe de legume (fara prea multa sare), salate, peste, avocado etc.
Si, nu uita, hidratarea din interior este foarte importanta. Liniile fine pot fi adesea accentuate de deshidratare, asa ca bea un pahar mare cu apa atunci cand te trezesti. Citește continuarea pe andreearaicu.ro



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod