Ma simt atrasa de cumnatul meu

Ma numesc C, din localitatea X. De peste 10 ani sunt casatorita si am 2 copii: o fata si un baiat. Mai nou mi-am descoperit o iubire pe care o tin secreta. Mi-am dat seama ca nutresc un sentiment cu totul deosebit, care imi da fiori si care imi place, pentru cumnatul meu. Stiu ca este ceva inadmisibil dar totusi s-a intamplat. Este cu 14 ani mai mare decat mine si tot timpul a fost alaturi de mine si de sotul meu, ajutandu-ne atat cu sfaturi cat si material pe cat s-a putut.

De curand am vazut in el un alt om.
Un alt comportament fata de mine atunci cand sunt doar cu el. Mainile noastre isi vorbesc. Nu stiu daca ma intelegeti! Ne dorim reciproc dar nici unul nu avem curajul sa recunoastem acest lucru.

Claudiu Ganciu - psiholog si psihoterapeut la Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie, raspunde:


Spre deosebire de multe dintre mesajele primite de la cititori, acesta cuprinde un aspect inedit si foarte binevenit
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Christina pe 29 Ian 2015, 16:44
    M-am indragostit de cumnatul meu

    Si pana la urma ce? Nu esti obligat sa stai cu un om toata viata, daca te indragostesti de pretenul surorii tale nu e nimic rau in asta, mai ales daca este reciproc. E ca si cum brusc ti se face rau de la mancare si consideri ca nu trebuie sa o mai mananci,ce faci? Treci la alta mancare si daca acea mancare se intampla sa fie fratele/sora persoanei iubite sau cumnat/a nu poti decat sa iti vezi de apasari si sa ii spui! nu e o crima! faceti dragoste!

    0
    0

  • habibicometome pe 16 Iun 2012, 16:08
    Penibil!

    @cristina, cum adica iti iubesti sotul dar te gandesti numai la sex cu fratele sau?! Esti incredibila. Ca si cealalta 'boarfa', ca sa nu-i spun altfel, ce se semneaza cu numele "georgetaa". Pai, dragelor, sfatul meu e sa va iesiti pe centura, pt ca sunteti nimfomane. Sau, in cel mai bun caz, va luati de mana si cu cea care a scris "articolul" mai sus si va aruncati de undeva de la etajul 10. Asa mai scapa lumea de niste... 'boarfe'.

    0
    1

  • cristina pe 25 Feb 2012, 08:39
    nu il pot uita.

    si eu am patit la fel. St impreuna ku tatal fetitei mele d 5 ani dar d un an si 7 luni lokuiesk ku el pt k am naskut. fratele lui imi ofera ke sotul nu imi ofera. Knd st langa el ma gandesk doar la sex si ink imi iubesk sotul. Dak are kineva un sfat va rog sampi spuneti. Multume7k.

    1
    0

  • georgeta pe 8 Nov 2010, 16:27
    dragoste

    nu te condamn deloc si eu sunt cu un baiat de 9 ani cu care nu ma mai inteleg de foarte multi ani de zile,akm 7 luni in urma fratele lui a venit la mine sa locuiasca si nu a mai plecat.intre noi sa infiripat o dragoste nebuna si frumoasa.mult succes

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod