Prietenul meu a avut o aventura si vreau sa ma razbun pe el. Ce sa fac?

Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe...
Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe el. Stiu ca nu este foarte normal, dar asta simt. Nu ma gandesc la ceva care sa-i provoace mult rau, doar ceva care sa-l faca sa-i para rau ca a facut acest lucru. Ce sa fac?

Psihologul Smaranda Grosu iti raspunde:
Este necesar in primul rand sa te clarifici daca te-a inselat cu adevarat sau nu ex-prietenul tau. Daca tu l-ai parasit luand aceasta decizie intr-un moment de furie, mai tarziu cand ea va trece, s-ar putea ca sentimentele pentru el, daca revin, sa te bulverseze. Vei persista in decizia luata de a rupe relatia? Raspunsul il ai tu.

Faptul ca l-ai parasit si nu mai esti cu el, este pentru el o pedeapsa suficienta, nu crezi? Daca nu este asa, crezi ca insemnai pentru el atat de mult cat meriti? Dar daca ne gandim bine, esti suparata pe el sau pe tine? Ca ai ajuns sa fii inselata? Cum s-a petrecut asta? Poti "invata ceva bun pentru tine" de aici? Ce are mai frumos, mai mult, mai atragator decat tine "ea, cealalta"? Daca ai dezvolta si in tine ceva ce este de admirat cu adevarat la ea, ai castiga ceva? Eu sunt convinsa ca da. Iar el, ca orice barbat, nu uita, este fascinat de tine daca ai incredere in tine si... mult farmec. Succes.
 

Comentariile 51-100 din 111

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caty pe 28 Mar 2009, 01:10
    ce sa fac

    Salut ma numesc cati si am 14 ani de 2 ani imi place de un baiat de la mine din cartier dar el mia spus ca a nu esti prea mica pentu mine nu putem fi impreuna el are 17 ani il inteleg stiu ce vrea dar eu ce sa fac ca sal uit sa nu mai tin la el poate unii oameni spun ca sunt nebuna dar in unele momente as vrea sa mor numai ca nul mai am in inima mea pentru ca ma facut sa sufar destul.ce sa fac?????

    2
    0

  • cati pe 28 Mar 2009, 01:07
    ce sa fac?

    de 2 ani imi place de un baiat de la mine din cartier dar el spune ca a ca esti prea mica sa fii cu mn eu am 14 ani iar el 17.Acum 2 saptamani am vorbit cu el ne purtam ca niste prieteni buni dar el a spus un lucru si nu veau sal fac pentru a fi impreuna.Tin prea mult la el unii oameni poate ar spune ca sunt nebuna dar in unele momente as vrea sa mor numai sa scap de el sa nu mai tin la el sal uit.ce sa fac in aceasta situatie?????????

    1
    1

  • VANESA pe 21 Mar 2009, 15:17
    AJUTORRRRR

    DE MULTE ORI A ZIS CA FARA CERTURI AR FI PERFECT INTRE NOI..ODATA MI-A MARTURISIT CA I-A ZIS UNUI AR DE-AL LUI CA DACA NU AS FACE CRIZE DE GELOZIE AS FI FEMEIA PERFECTA. PROBLEMA E CA DE CAND A RECUNOSCUT SIMT CA NU MAI AM DELOC INCREDERE IN EL.NICI CAT AVEAM PANA ACUM.CAND PLEACA DE ACASA MA GANDESCCA SE DUCE LA AIA!!!! AJUTATI-MA CU UN SFAT!!! SINCER,NU AS VREA SA MA DESPART DE EL,NICI MA RAZBUN,NU M-AS COBORA LA NIVELUL ACELA...AS VREA SA FAC CUMVASA II PARA RAU,SA CONSTIENTIZEZE CA NU A FACUT BINE...

    1
    0

  • vanesa pe 21 Mar 2009, 15:11
    nu stiu ce sa fac!!!!!!!!!

    buna,ma numesc vanesa,am un prieten de 2 ai si cateva luni,de 2 locuim impreuna la el...problema mea ca eu eram f geloasa si pisaloaga..acum un an a primit un mesaj de la una,a zis ca nu e nimic dar din mesaj a reiesit altceva..de nervi am zis ca oricum si eu l-am inselat..DAR NU E ADEVAR..NU AS FACE ASTA NICIODAT.IL ADOR SI CRED CA I-AM ARATAT ASTA PREA MULT...de doua zile a zis ca trebuie sa ne despartim ca nu se poate sa ii tot fac crize si sane certam zilnic.(eu sunt cam geloasa si il banuiesc mereu de infidelitate).am zis bine ne desp.da atunci zi:m-ai inselat sau nu??am tot insistat pana a recunoscut.a zis ca m-a inselat in momentul in care i-am zis si eu acelasi lucru(NUMAI CA EU AM VRUT SA IL FAC SA SUFERE SI EL,EU IL ADOR SI NU M-A S DESP IN VECI DE EL).ACUM CA A RECUNOSCUT NU STIU CE SA FAC..EL ZICE CA DACA NU AS MAI FACE CRIZE DE GELOZIE AM PUTEA RAMANE IMPREUNA.CA MA IUBESTE SI TINE LA MINE DAR NU PUTEM CONTINUA TOT IN CERTURI....MA AJUTATI VA ROG??

    2
    0

  • Iluzii spulberate pe 14 Mar 2009, 14:54
    mi-e teama

    desi sunt doar o "copchila"de 15 ani am vazut multe:( si am avut un prieten care avea 20 de ani....era cv diferente de varsta dar nu a contat...mi-a placut din prima clipa....era totu ok..ieseam la suc cu prietenii lui cu ai mei..caci aveam prieteni comuni...totul era super...pana knd a trecut o luna si 2 saptamani si lui i-a venit minunata ideea sa imi propuna sa (...)cu el..insa eu nu am putut...era cv prea devreme pt mn si ink e....si iubesc enorm si nush ce sa mai fac.prietenele mele vor sa ma combine cu un bun pr al lui insa eu nu pot sa imi iau gandul de la el...si dupa 2 saptamani m-a sunat sa vada dak nu m-am razgandit.,....i-am sp k nu....vreau un sfat....stiu k tine mt la mn si io il iubesc extrem....isi da cineva si aici cu parerea??:((:((:((:(( ascult numai melodii triste si ma gand doar la el....

    1
    0

  • Gorgy pe 6 Mar 2009, 10:41
    va rog sa-mi da-ti un sfat

    Am o relatie cu un baiat de 7 ani, ne-am cunoscut cand eram in clasa a x si de atunci eram tot timpul impreuna, pana cand de la inceputul anului 2009 el s-a schimbat.Nu ma mai cauta, nu ma mai suna, nu-mi raspunde la telefon, dar nici nu vrea sa renunte la mine. Cineva apropiat mi-a zis ca el se mai simte atras de altcineva, dat nu vrea sa renunte nici la mine,Ce sa fac?Mai are rost sa lupt? Va rog ajutati-ma

    1
    2

  • Myry pe 20 Feb 2009, 21:23
    ce sa fac in situatia asta?

    Haideti sa va spun si eu povestea mea. Am avut o relatie cu un baiat super ok 1 an si jumatate. Ne intelegeam super bine, nu ne-am certat niciodata, eram impreuna peste tot. A fost primul baiat din viata mea si acest lucru l-a facut sa ma iubeasca si mai mult. Ne facusem impreuna planuri de casatorie pentru acest an. Totul a mers bine pana intr-o zi cand mi-a zis pur si simplu ca nu mai vrea sa mai fie cu mine. Ca ma iubeste foarte mult si ii e foarte greu sa faca lucrul acesta, dar asa e cel mai bine pentru amandoi. Alte explicatii nu mi-a dat. Dupa putin timp am aflat ca s-a intors la fosta lui prietena, care e o tipa de cea mai joasa speta si care l-a inselat inca din timpul in care era cu el. Dar ce m-a afectat si mai mult a fost sa aflu ca ea l-a adus langa ea cu ajutorul farmecelor, el sustinand la toti cunoscutii ca pe mine ma iubeste dar se multumeste cu ea. Nu stiu cum sa il fac sa-si dea seama cine e acea fata si ce anume i-a facut. El nu vrea sa creada acest lucru si crede orbeste in ea. Am fost la un preot si am inceput sa ma rog si sa tin postul lunea miercurea si vinerea si deja am inteles ca ei nu se mai inteleg. Nu stiu daca mai am vreo sansa deoarece ea a actionat foarte repede, facandu-l sa o ceara in casatorie. Va rog dati-mi un sfat ca eu, sincer nu stiu cum sa mai lupt. Il iubesc foarte mult si nu imi concep viata fara el.

    1
    0

  • Dany pe 16 Feb 2009, 21:45
    Da fac orce

    dar caut si persoane noi ai ceva impotriva??

    1
    0

  • denisia pe 14 Feb 2009, 22:11
    fata trebuie

    trebuie sa mergi urgent la un ginecolog...nu cred ca o sa fii fericita sa ai un copil handicapat....

    1
    0

  • denisia pe 14 Feb 2009, 22:06
    fetelor

    dragele mele..eu una sa fiu sincera nu inteleg cum?...daca persoana iubita adorata de voi nu mai vrea sa fiti impreuna..nu va mai cauta..nu va mai baga in seama..numai vrea sa aiba de a face cu voi oare voi nu realizati ca poate este cel mai bun lucru care vi se poate intampla...poate D-zeu va iubeste prea mult si stie ca acel cineva pe care voi il iubiti nu este atat de bun pt voi...de ce nu ganditi asa...singurul ajutor al vostru in clipe grele ca acestea este DUMNEZEU....credeti-ma stiu ce spun

    4
    0

  • titabogdan6 pe 30 Ian 2009, 22:08
    sal

    ast un raspuns urgent va rog din suflet!!!

    1
    0

  • titabogdan6 pe 30 Ian 2009, 22:05
    sal

    ce se poate intampla daca o fata care tocmai a ramas insarcinata apeleaza la contraceptive de urgenta si dupa ce ia unul se razganeste si vrea sa pastreze copilul?

    3
    0

  • lia22 pe 30 Dec 2008, 06:25
    pt nikoleta

    parerea mea este sa incerci sa te concentrezi mai bine:motive sunt multe!eu nu stiu care e cauza care te-a facut pe tine sa nu te mai simti atrasa de el!banuiesc ca in 7 ani e zile ati experimentat tot felul de picanterii in materie de sex!poate cine stie RUTINA, sa fie de vina?plictiseala?nu stiu,tu zici ca il iubesti dar pasiunea ,dorinta ta de a face sex cu el nu mai este la fel de mare si intensa ca la inceput!asta se vede din mes.tau,si cred ca raspunsul trebuie sa ti-l dai tot tu singura!stai si reflecteaza si gandeste-te mai bine!incearca sa-ti imaginezi ce ai vrea ,ce crezi ca te-ar face sa te simti bine,spune-i iubitului tau si incercati!p.s cauta raspunsul in interiorul tau!numai TU vei stii cum sa faci sa nu-l pierzi!

    1
    1

  • lia22 pe 30 Dec 2008, 05:37
    pt adelina

    da-mi id tau de mes ok si mai vb !corneliamaria2007a este al meu ok!

    3
    0

  • dana88 pe 27 Dec 2008, 13:34
    pt adelina

    ce agramata esti...chiar astepti ca cineva sa-ti raspunda avand in vedere ca limbajul folosit este ....no comment. Nu numai "fostu" este indiferent fata de tine , toata lumea fuge de ...incultura ta . Cizeleaza-te intai si apoi...ridica-ti asteptarile fata draga .

    2
    1

  • adelina pe 26 Dec 2008, 22:06
    cum pot sa-l fak sa ma iubeask fostu prieten?

    akm stau q un baiat p kre nu-l iubesk....sh a-si vrea sa ma impak q fostu prieten,dar el e indiferent fatza d me ma ignora,dar eu i liubesk ji nuj c sa ma fak...ajutatzi-ma v roggg moolt

    2
    1

  • anca86 pe 17 Dec 2008, 23:59
    pt miri

    draga mea si eu am trecut printr-o despartire care a durat 1 an.Am cunoscut pe altcineva in timpul acesta cu care ma intelegeam perfect,dar...lipsea ceva.Si el in timpul acesta avea alta relatie .Un an nu ne-am vorbit ,iar cand m-a vazut intr-o zi a venit la mine intr-un suflet....si astazi suntem impreuna iar de 2 ani.In tot acest timp desi eram impreuna cu celalalt vreau sa-ti spun k nu era zi -noapte sa nu ma gandesc la el.Dak te mai iubeste si el cred intr-o reimpacare,depinde de circumstantele in care v-ati despartit.

    2
    0

  • miri pe 16 Dec 2008, 15:51
    cum pot lasa trecutul in urma?

    am iubit pe cineva foarte mult.................dar mi-am dat seama de lucrul acesta dupa ce l-am pierdut,un lucru e sigur :si el m-a iubit mult,,,,,,,a trecut 2 ani de atunci avem vietii diferite,eu am pe cineva pe care iubesc,dar ma intrb adesea de ce nu-l pot uita pe fostul prieten,de ce uneori imi apare in gand'?si il simt in inima............

    2
    1

  • miri pe 16 Dec 2008, 15:48
    cum pot lasa trecutul in urma?

    am iubit pe cineva foarte mult.................dar mi-am dat seama de lucrul acesta dupa ce l-am pierdut,un lucru e sigur :si el m-a iubit mult,,,,,,,a trecut 2 ani de atunci avem vietii diferite,eu am pe cineva pe care iubesc,dar ma intrb adesea de ce nu-l pot uita pe fostul prieten,de ce uneori imi apare in gand'?si il simt in inima............

    2
    1

  • nikoleta pe 5 Dec 2008, 23:39
    mie frica

    sunt impreuna cu iubitul meu de 7 ani si mie frica sa nu ajungem la o despartire din vina mea el ar vrea si de 10 ori pe zi sa facem sex insa eu al resping mereu nu stiu de ce dar nu ma mai atrage desi al iubesc nu mai am orgasm cu el va rog frumos sa ma ajutati . Spuneti-mi ce sa fac ca nu vreau sa-l pied

    5
    0

  • len4k pe 1 Nov 2008, 15:26
    de ce ma parasit???

    l-am cunoscut iarna trecuta in timp ce eram cu o prietena la o alta prietena .......in timp ce stateam pe un scaun el era cu mai multzi baietzi intro masina....sa oferit sa ne conduca acasa si noi am fost de acord.....a doua zi eu si prietenele mele am plecat la disco ...ei ne-au dus dar nu au mers cu noi in disco .....si au zis ca vin dupa noi........in seara ceea stateam la el in bratze in masina shi a inceput sa ma sarute pe git apoi pe obraji iar cind eu m-am intors la el ne-am sarutat de-a binelea............in zilele viitoare cind era anul nou am petrecut putzin cu ei intr-un local.........apoi acasa cu parintzii.........au trecut citeva zile si el a trebuit sa plece in italia caci se mutase cu cinci ani in urma acolo...si venise in moldova doar in vacantza...........eu eram foarte indragostita de el si poate si acum sunt...........ne certam dese ori pe internet cind vorbeam dar totusi imi spune ca ma iubeste ca nu poate fara mine ,vrea mai repede sa vie ............iar cind a venit vara a venit la mine ma cuprindea ,ma saruta ,imi spunea ca ma iubeste.........peste citva timp ,pe la mijlocul verii am aflat ca umbla cu mai multe fete in acelasi timp ......eu nu stiam ce sa fac shi prima solutzie care mia venit a fost sa vorbesk cu una din prietenele lui shi i-am spus ca el se intilnete si cu mine.......ea sa mirat .....noi am vorbit normal ca intre fete si apoi el a aflat de aceasta shi a inceput sa ma numeasca ........sa ma sune noapte la ore tizii shi sa nu-mi dea pace sa dorm .ma suna in contiunuu........si iata asha ne-am despartit.....oare ne vom impaca cind va veni iarna asta in moldova???

    3
    0

  • daddddaa pe 4 Oct 2008, 21:57
    va rog sa-mi raspundeti:(((

    va rog sami raspundeti pt k am mai scris aici de multe ori si degeaba.sa va spun povestea mea:ultimul contact sexual neprotejat lam avut pe 26 iunie.dupa aceea ciclul mia venit normal ca de obicei pe 21 iulie.am fost plecata la mare dupa care mia intarziat 2 saptamani mam speriat si iam zis mamei mele care mia luat 2 teste barza si au iesit negative.am fost la ginecolog la noi la spital dar eco nu era performant si mama de rusine a zis sami faca eco abdominal pt k am dureri(na zis de rusine ce banuia) si mia zis k nu mai sangerez mult k mi se vede endometru.acu cm a venit pe 1 a tinut 2 zile normal rosu cu cheaguri dar nu mari cand a 3 a zi numai jumatate de tampon.durerile in prima zi au fost insuportabile:(((.credeti k este ciclu peste sarcina va rog sami spuneti.

    1
    1

  • danna pe 27 Sep 2008, 23:09
    ms erika

    ms mult pt sfat:*:*

    3
    0

  • eryka pe 27 Sep 2008, 15:27
    pt andrei

    asi fi vrut eu ca tu sa fi fost in locul fostului meu prieten......sensibil si sa iubesti atat de mult o fata dar din pacate ea nu te apreciaza prin smplu fapt ca te minte. sfatul meu e sa vb cu ea . iao de manute duo intrun loc frumos si placut in care sa va simtit amandoi in largul vostru si incepeti sa comunicati amandoi cu cuvinte frumoase si incepe a ii spui cea ce simti , dar tot ce nu ar trebuii sa ii zici e ca tie frica sa o lasi libera , caci ea poate profita de faptul ca te vede atat de indragostit si sa se desparta de tine temporar, dar e cel mai gresit lucru ...despartirea temporara care este egala cu despartirea definitiva. o data ce ai fost cu altul si incerci sa revii la cea ce ai fost e greu sau mai bine zis imposibil caci se naste reprosuri care da nastere la ura . o data ce o ata sa rupt nodul nu va tine mult....dar incearca sa o faci sa inteleaga ca tu iubesti si daca ea iubeste sunt sanse ca relatia sa fie mereu frumoasa.daca nu te iubeste laso libera , laso sa fie fericita daca o iubesti , caci asta inseamna iubirea sa vezi persoana pe care iubesti ca e fericita..... nu zic exista excepti ca relatia pe care o reia sa mearga depinde ca de mult iubesti si cat de mul iti pare rau de greselile pe care leai facut

    3
    0

  • eryka pe 27 Sep 2008, 15:12
    pt dana

    dana , nu te ingrijora ca ai putea avea o sarcina , in nici un caz , daca era asa ar trebuii sa simti greata si sa vomiti , dar ai putea sa iti faci griji pt durerie pe care le ai nu vreau sa te speriu dar poate ai racit la oavre sau ai un chist... nu poti sa iti zic ce ai cai nu sunt medic dar ai putea sa meri la un consult ...la un ginecolog, dar nu la cel care ai fost.....iar in caz ca nu ai bani incearca sa vb cu mama ta si sa o facicumva sa te inteleaga . caci si ea a fost tanara si e ceva normal ca adolescenta sa incepi viata sexuala fara sa stii unele lucruri sigur de oragnismul tau..bafta dana:)

    2
    0

  • dannnaaa pe 22 Sep 2008, 14:41
    :(((

    va rog sami raspundeti pt k am mai scris aici de multe ori si degeaba.sa va spun povestea mea:ultimul contact sexual neprotejat lam avut pe 26 iunie.dupa aceea ciclul mia venit normal ca de obicei pe 21 iulie.am fost plecata la mare dupa care mia intarziat 2 saptamani mam speriat si iam zis mamei mele care mia luat 2 teste barza si au iesit negative.am fost la ginecolog la noi la spital dar eco nu era performant si mama de rusine a zis sami faca eco abdominal pt k am dureri(na zis de rusine ce banuia) si mia zis k nu mai sangerez mult k mi se vede endometru.acu stau cu frika la urmatoru ciclu desi am dureri de burta aproape zilnic dar sunt suportabile.dar am citit pe net k exista ciclu peste sarcina si mis ingrijorata.in schimb mama nu e:(((voi ce ziceti?

    1
    1

  • daddda pe 16 Sep 2008, 15:20
    :(((

    la un eco abdominal ce nu e performant ginecologul poate vedea o sarcina de 2 luni?

    2
    0

  • monik pe 11 Sep 2008, 14:49
    nu stiu ce sa cred

    am cunoscut un baiat de un an si jumatate la care tin foarte mult . Am avut impresia ca si el tine la mine dar cred ca m'am inselat , imi spunea ca ma iubeste , ca sunt viata lui , apoi brusc am aflat , chear de la el , ca are pe altcineva ... nu stiu ce sa cred ... e foarte schimbator ... mai poate fi ceva intre noi ? si daca da... cum il pot recuceri ?

    1
    1

  • mary pe 9 Sep 2008, 09:21
    pt chivu loredana

    nu e bine ce faci.incearca sa il cuceresti tu nu vrajile.Incearca sa dobandesti o relatie bazata pe iubire reciproca/Da-i frau liber....oricum ce e sa fie al tau e pus deoparte.

    2
    0

  • mary pe 9 Sep 2008, 09:17
    pt larisa

    cred ca suferi mult si te simti frustrata ca el are o alta relatie.Incearca prin purtarea ta k sa afli ce simte el pe plan sentimental pt tine.Alfa acest lucru mai devreme pt.k mai tarziu sa nu regreti.S-ar putea k el sa nu se mai inteleaga cu prietena lui si sa caute un refugiu in persoana ta.

    1
    1

  • mary pe 9 Sep 2008, 09:13
    pt daddda

    draga mea....foloseste un test de sarcina.E cel mai sigur k sa afli dak ai ramas insarcina.

    2
    0

  • LARISA pe 5 Sep 2008, 12:50
    il iubesc desi e cu alta

    buna,l am cunoscut acum 3 ani si la inceput a fost relativ frumos dar după 6 luni am aflat ca are o relatie de 2 ani jumatate , m-am retras n am vb 1 an apoi a inceput sa ma mai sune ne vedeam relativ rar dar acum desi e si cu ea a inceput sa ma mai sune.cu ea cica (de la altcineva stiu)se cearta fff des dar o vad totusi pe la el,ea e cicalitoare,geloasa,intotdeauna disponibila,frumoasa si a fost virgina.intrebarea mea e:.cum sa fiu eu ca sa l cuceresc.PS.el e un mare aventurier.va multumesc

    2
    0

  • daddda pe 29 Aug 2008, 19:23
    sunt disperata:(((

    am fac ultima oara sex neprotejat acum 2 luni si ciclu mia venit dar luna asta a intarziat 9 zile. e posibil sa fiu insarcinata?va rogg raspundetimi:(((

    1
    1

  • mimi pe 24 Aug 2008, 16:51
    ptr caty

    si eu la fel sunt fecioara si el taur la fel ca tine am fost la inceput mereu pe locul doi nu prea il interesa de mine vrajile nu sunt nici o solutie ptr asa ceva eu am tacut ai indurat totul absolut totul inclusiv escapade si etc am fost alaturi de el mereu si-a dat seama ca ce a facut nu a fost bine si ca il iubesc enorm si acum e langa mine si imi spune mereu cat de mult ma iubeste si cat de mult ma ranit si asta de aproape 5 ani

    2
    0

  • caty pe 4 Aug 2008, 15:47
    iubirea

    eu sunt fecioara,el este taur,perechea ideala asa spune horoscopul.7 ani a existat in viata mea,numai ca la el am fost mereu pe locul doi.acum el are o noua iubita.si nu a mai acceptat sa ne intalnim.ni i-am cerut niciodata sa renunte la relatie.cum asi putea sa fac sa-l conving sa ne intalnim sau ce vraji sa fac sa fie numai al meu.l iubesc enorm

    1
    1

  • jean pe 29 Iul 2008, 03:41
    vreau sa am impac cu fostul prieten.....

    neam desp si vr sa am impak cu cuel..dar nustyu cum ssa mai fc...va rog daty sfaturi.....pt ca eu il iubesc..si vr sa ma impak cu el.....

    1
    1

  • jean pe 29 Iul 2008, 03:38
    vreau s am impac cu fostul priten

    as vr sa styu cum pot sa ma impac cu fostul prietn..pt ca eu inca il iubesc si sunt dispusa sa fc orice pt el...noi neam desp pt ca el a ales prt si nu pe mine..nush ce sa mia cred el sp k simnte cv pt me..dar nush....si ma mintea in ultimul timp imi sp k e acsa dar el era la prt lui....si alm prins odata....si neam desp de atunci am fost impreuna un na.....si acuma el are pe alta eu pe altu..dar nush dc mam comb cu acest baiat......dar eu vr sa m impac cu fostul pt ac tin al el...cum s afc sa se intoarca la me..va rog mult daty sfaturi..va rog..vr sa ne impakm dar nustyu ce sa mai fc:(((

    1
    1

  • dady pe 27 Iul 2008, 20:38
    pt chivu loredana

    imi poti da idu tau de mess...in aceassi situatie sunt si eu:(((

    2
    1

  • dady pe 27 Iul 2008, 14:35
    ma ajutati va rogggg?

    am mai scris mai sus cazul meu.as face orice ca sa ajunga sa ma iubeasca prietenul meu.e cineva aici care ar vrea sa ma ajute?

    2
    0

  • chivu loredana pe 27 Iul 2008, 01:49
    dati-mi un sfat?

    oare vrajile facute il tin aproape de mine?ce sa fac ???sa-i dau cale libera...nu stiu ce m-as face sa nu-l mai vad...dar nici bine nu ma simt cand stiu ce am facut...sunt fff deprimata...ziceti-mi ce as fi mai bine pt amandoi?

    1
    1

  • chivu loredana pe 27 Iul 2008, 01:39
    nu stiu ce sa fac

    nu mai stiu ce fac sunt fff.tristata ...relatia cu iubitul meu nu merge mai deloc...nu ne potrivim sub nici o forma,sunt constienta de tot dar nu ma pot aptine..il iubesc la nebunie...acum 6 luni ne-am despartit ...disperata am apelat la o vrajitoare,acum suntem impreuna dar se simte raceala fata de mine..nu mai este cum era odata la inceput..afectos,atent ,etc.ce sa fac?????

    2
    0

  • dady pe 26 Iul 2008, 23:55
    ce sa ma fac?:(((

    am o relatie de 2 luni si sh k multi vor rade de mn da eu imi iubesc prietenul.e relatie la distanta si in ultimu timp vad k nu prea mai are treaba mea si cred k umbla cu alte fete dar va rog vreau niste sfaturi sa-l pot schimba.mis satula de"renunta la el":((((

    1
    1

  • iulia pe 23 Iul 2008, 15:51
    ce e mai grav?

    intr o seara de vara ,(eram la mare)sotul i mi marturiseste ca s a plictisit de colega lui de serviciu,care i mi vorbea f des de ea ,fie de bine ,fie de rau.eu o stiam ca mi a facut cunostinta cu ea tinand sa ma cunoasca pe mine si baiatul meu.Nu stiu din ce motiv s a plictisit ,dar el altadata abia astepta sa i l atinga .de ce si dorea sa fie atins de ea ,care mie mi sa parut o femeie de la tara vai de steaua ei si cu o figura de vagaboanta.nu spun asta din gelozie ,ptr.ca nu sunt.Faptul ca a avut o perioada cand se gandea la ea m a dat peste cap.Stiu sigur ca nu m a inselat fizic dar m a inselat pe plan sentimental,eu asta consider.Acum el i mi spune in fiecare zi ca ma iubeste ,cu toate ca i am tinut o teorie ,dar pe mine m a afectat .Oare cand facea dragoste cu mine in acea perioada nu se gandea la ea ??si multe alte ganduri i mi vin in minte ca am si obosit,ca am momente cand sunt f indiferenta in privinta lui Oare era mai grav sa ma insele fizic ?eu nu cred .Voi ce parere aveti?

    2
    0

  • Andrei pe 29 Iun 2008, 23:44
    ...parerea mea...si cred ca ultima :)

    Totusi cred ca imi dau singur un raspuns: daca e sa ma insele, tot ma insala chiar daca mi-ar face-o in fata..nu poti opri un om sa faca ceea ce vrea si simte. Eu las sa vad ce se intampla...daca imi e fidela e a mea, daca nu, e pe cont propriu :). Si oricum...daca o las libera si se intampla sa calce stramb, macar stiu si eu ce persoana am avut langa mine, decat sa o tin din scurt si sa o faca cand o sa fie prea tarziu -de ex dupa casatorie(e doar un exemplu). Si aproape tot timpul se afla lucrurile astea. In concluzie...timpul le rezolva pe toate, suntem tineri si avem viata inainte....majoritatea :). Vad ca am folosit cam mult verbul "a insela", sa nu credeti ca sunt obsedat sau cv, am incercat sa ma fac cat mai clar...desi nu sunt persoana potrivita la dat explicatii :). Succes tuturor in continuare. Sa fiti iubiti/iubite.

    0
    1

  • Andrei pe 29 Iun 2008, 21:16
    pt micky

    Sa stii ca si baietii mai citesc astfel de forumuri cand cauta raspunsuri la unele intrebari...poate ne putem raspunde unul altuia...daca ai fi in locul prietenei mele ce ai face? PS: La baieti nu cred ca e prea bine sa fii cicalitor...ei (noi) isi cauta alta...depinde si de personalitate, mie imi plac relatiile de durata...daca chiar crezi ca nu merita nu te mai consuma cu baiatul respectiv....si inca ceva: indiferenta doare tare;). Eu inca incerc sa gasesc raspuns la problema mea...:)

    1
    0

  • micky pe 29 Iun 2008, 19:34
    ce sa fac

    am citit comentariile de aici si sunt surprinsa ca am aceeasi problema cu Andrei-un baiat citeste asemenea forumuri?intrebarea mea ar fi: este mai bine sa il lasi liber si daca te inseala asta e, macar stii cum stai sau e mai bine sa fii gelos si cicalitor astfel incat sa nu poata calca stramb? ca daca il tii mai din scurt -stii cum e paza buna trece primejdia rea

    1
    0

  • Andrei pe 27 Iun 2008, 19:46
    ce sa fac?

    Am o prietena de 5 luni. Stiu ca e putin dar o iubesc. Tind sa cred ca si ea ma iubeste dar sunt prea gelos. Am prins-o de cateva ori cu minciuna si nu ca m-ar fi inselat dar a mai pastrat legatura cu fostul prieten si au mai vb. Cand o mai intrebam daca a vb cu el a zis ca nu...si am descoperit ca totusi au mai vb. Nu stiu ce au vb ei, dar eu sunt f gelos. Acuma suntem putin certati, ne certam aproape in fiecare zi....zice ea ca din cauza mea...ca sunt prea gelos. Ce sa fac? Am motive sa fiu gelos? Stiu ca daca iubesti cu adevarat...tre sa o lasi libera. Si daca te iubeste se va intoarce la tine. Dar eu nu vreau sa apuce sa calce stramb ca apoi nu as mai putea sa o iert. Ce sa fac? :(

    1
    1

  • magda pe 27 Iun 2008, 12:09
    cum sa il atrag langa mine

    am avut un prieten de o luna,mia spus ca vrea ceva serios eu am crezut in el dar peste putin timp sa intors actuala lui prietena ...eu nu am stiut ca are prietena de 2 ani.Intr-o zi el mia dat sms prin care mia spus ca "imi multumeste ca iam deschis ochii k nu tine persoana respectiva"lam crezut.....la vreo doua zile mam intalnit k el si am stat de vorba mult si perca simiteam ca vroia sa ne impakam dar lam lasat in pace dupa 3 zile am aflat ca sa impakat cu iubita lui de 2 ani.Ce sa fac inca mai tin la el am pus prea mult suflet in relatia asta prea scurta

    1
    0

  • jamie pe 8 Iun 2008, 15:31
    posesie

    ce sa fac in cazul in care lucruriile cu prietenul meu de 1 an si 5 luni merg din ce in ce mai prost?

    1
    0

  • karmen pe 19 Mai 2008, 16:08
    daca face prima greseala....

    daca o face pe prima o va face si pe a 10:( din pacate asa sunt barbatii....sincer timea ar trebui nici sa nu iti mai amintesti de el la cate ti-a facut....in timp ce u astepti un semn d la el si astepti sa vina inapoi poate ratezi marea ta dragoaste si in jurul tau poate sunt baieti care te plac pt ceea ce esti u si vor sa iti arate.....d c sa astepti dupa cineva care nu stie decat sa te raneasca? nu te-ai saturat de lacrimi? nu vrei altceva?:( pt k stiu k te-a durut....daca spui ca-l iubesti ....:( iar in ceea ce priveste marea zicala : " vreau sa ii platesc cu aceeasi moneda" e una proasta....in primul rand daca te-a inselat nu cred ca ai ce face...daca il inseli si u nu stiu cat de impacata te vei simti....cel mai bine e sa treci peste durerea asta si peste ceea ce ti-a facut si sa mergi mai departe....candva fi sigura ca va suferi...mergi pe ideea ca nu a fost destul de bun pt tine si nu te-a iubit suficient si exista cineva care te merita si o sa apara in viata ta....insa sa nu devina o obsesie pt tine razbunarea asta....in plus daca a tinut la tine candva catusi de putin fi sigura ca si daca te va vedea in compania altuia va suferi si-l va macina....numai gandul ca ai putea fi fericita cu altul il va roade.....asa ca......d c sa te agiti atata si sa pierzi u timpul cu lucruri nesemnificative?:(

    2
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod