“Zeita blues-ului modern”, Ana Popovic: “Ma simt extraordinar in Romania! E ca si cand as canta acasa!”

Aseara, la Sala Mare a Teatrului National, in atmosfera selecta si rafinata a evenimentului premium organizat de Vreau Bilet, Ana Popovic, cantareata de origine sarba care a cucerit lumea blues-ului cu vocea si chitara sa, a oferit publicului roman o mostra a virtuozitatii care i-a adus renumele de ”zeita a blues-ului modern”.
Piesele de pe ultimul sau album, ”Thrilogy”, lansat in urma cu doar patru zile si care contine colaborari cu unele dintre cele mai sonore nume in domeniul muzical, au fost ”vedetele” serii. ”Primul CD din ”Trilogy” este ”Morning” - pentru inceputurile de zi cand nu vrei sa mergi la serviciu, al doilea este pentru pauza de pranz, cand nu vrei sa te introci la munca si al treilea este pentru seara de dupa serviciu, pentru ca ai supravietuit unei zile de munca si sarbatoresti aceasta cu Ana Popovic!", si-a prezentat cantareata de origine sarba albumul pe care-l considera cea importanta realizare a carierei sale de pana acum.
 

Piesa de pe albumul ”Trilogy” "Love you tonight"  a fost dedicatia Anei Popovic pentru publicul din Bucuresti. ”Ma simt extraordinar in Romania! E ca si cand as canta acasa!”, a marturisit cantareata care a cucerit publicul din Bucuresti nu numai prin spectacolul sau, dar si prin prezenta sexy pe scena.

Piesa-tribut pe care Ana Popovic a dedicat-o muzicianului ei preferat, Stevie Ray Vaughan, a fost primita cu emotie si ropote de aplauze de public. Cantareata din Belgrad a impartasit cu spectatorii aflati in sala Teatrului National un moment mai putin placut din cariera sa artistica.
Ana Popovic a cantat o piesa despre un episod care a marcat-o: cantareata a fost singura din trupa careia i s-a refuzat viza pentru Canada pentru ca este de origine sarba. Iar in momentul in care cantareata a interpretat “Woman to love", sala a inceput sa aplaude cu putere pentru a sublinia faptul ca femeia pe care o iubesc este chiar cea aflata pe scena din fata lor.

”Train”, piesa care pe albumul ”Thrilogy” este interpretata alaturi de Joe Bonamassa, a fost alegerea Anei Popovic pentru bis.
Dupa spectacol, cantareata de blues a invitat toti spectatorii in foaierul Teatrului National pentru a schimba impresii despre concert, sa faca poze si sa primeasca autografe pe cel mai nou CD al ei. Sute de oameni s-au imbulzit sa se pozeze cu Ana Popovic, sa o felicite si sa o mai invite in spectacole, la Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod