De 1 iunie, Gabriel Cotabiţă zâmbeşte alături de copii

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, Gabriel Cotabiţă relansează melodia "Când zâmbeşti"alături de grupul Miniton.In avanpremiera, cantecul va fi prezentat miercuri 25 mai, in cadrul emisiunii “Acces Direct” la exact un an de cand artistul s-a trezit din coma, atunci cand practic a renascut.
În anul în care se pregăteşte să fie pentru a doua oară bunic, Gabriel Cotabiţă le dedică tuturor copiilor şi părinţilor o variantă emoţionantă a melodiei "Când zâmbeşti". Piesa, compusă de Cornel Ilie (şi el devenit de câteva luni tătic), cu sonorităţi de cântec de leagăn, este interpretată de artist alături de grupul de copii Miniton, condus de Mirela Rizea .

"Când am auzit noua variantă a piesei mele ", a declarat compozitorul, "mi-au dat lacrimile”.
Îmi place nespus de mult. Nu m-aş fi gândit că poate suna aşa..."


Fetele din Miniton (cu vârste între 4 şi 10 ani) au fost şi ele extrem de emoţionate de întâlnirea cu Gabriel Cotabiţă, dar şi-au asumat rolul foarte serios, ascultând cu sfinţenie toate indicaţiile date de artist la înregistrări.

"A fost mai simplu şi mai frumos decât m-aş fi putut aştepta" a declarat Gabriel Cotabiţă. "Am simţit mereu această piesă ca pe un cântec de leagăn -declaraţie de dragoste supremă faţă de copii, iar interpretarea fetelor de la Miniton a fost cireaşă pe tort.
M-au flatat admiraţia şi atenţia cu care m-au înconjurat şi, fără falsă modestie, cred ca a ieşit o treabă bună. Iar acum chiar ştiu că versurile melodiei sunt perfect adevărate!Dacă ceri ceva îngeraşilor din toată fiinţa ta, se îndeplineşte! Acesta este cadoul meu pentru 1 iunie- lăsaţi copiii să-şi amintească de îngerii lor păzitori!!!"


Este prima colaborare a lui Gabriel Cotabita cu un grup vocal de copii dar, data fiind experienta avuta, nu va fi si ultima.

CAND ZAMBESTI
muzica si text Cornel Ilie

Spune tot ce vrei
Ingerilor mei
Spune ce nu ai dar iti doresti
O lume intreaga asteapta sa zambesti

Tot ce ai visat
Dar nu s-a intamplat
Dimineata vin sa implinesc
Toate visele care-ti lipsesc

Cand esti aici
Soare pe cer imi ridici
Si cand razi
La spate norii mi-i ascunzi
Reusesti sa faci minuni
Cu un gest
Cand zambesti....


Noua variantă a piesei "Când zâmbeşti" va fi prezentată pe scena celui mai mare eveniment pentru parinti si copii organizat de Itsy Bitsy FM de 1 iunie în Parcul Alexandru Ioan Cuza.
Momentul va fi susţinut de Aqua Carpatica.

Gabriel Cotabita si Grupul Miniton condus de Mirela Rizea s-au alaturat de altfel campaniei initiate de Itsy Bitsy FM pentru declararea zilei de 1 Iunie ca zi libera, pe care parintii sa o dedice exclusiv Bucuriei in familie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod