Alina Eremia ne spune „De Ce Ne Indragostim“

Alina Eremia este cu siguranta cea mai iubita artista din noua generatie. Piesele ei au milioane de vizualizari pe youtube, iar comunitatile de fani sunt extrem de active in mediul virtual. Noul single, provoaca dependenta datorita mesajului universal valabil. Videoclipului, in care emotia este cuvantul cheie, duce povestea mai aproape de sufletele privitorilor.
Tanara cantareata a facut echipa cu gasca deMoga si s-au inspirat dintr-o poveste de dragoste răvășitoare din care au rememorat, pe muzica, toate montele speciale prin care treci intr-o relatie. <De Ce Ne Indragostim> este despre speranta, dragoste si despre puterea de a o lua mereu de la capat.

‘Am stiut de la prima ascultare ca <De Ce Ne Indragostim> este noul meu single, piesa aceasta mi se potriveste ca o manusa. Imi place mesajul si am vrut sa exprimam toate emotiile si sentimentele prin intermediul dansului.
Limbajul trupului ne tradeaza sau ne ajuta in diferite situatii, asa ca vreau ca aceasta poveste sa ajunga la sufletul fiecarui ascultator.’
a declarat Alina Eremia

Coregrafie conceputa de Cristian Miron completeaza vizual mesajul piesei si ne-o prezinta pe Alina intr-o noua ipostaza, vulnerabila si emotiva. Pentru că cele mai autentice poveşti de viaţă se nasc din situaţii reale, Alina declară că s-a inspirat din realitatea cotidiană atunci cand au conceput coregrafia: ‘Imi doresc de mult timp un videoclip cu o coregrafie care sa exprime exact emotiile versurilor si vreau ca sentimentele pe care eu le-am investit in fiecare cuvant pe care l-am cantat sa ajunga la cei ce urmaresc videoclipul!’

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe, piesele ei având milioane de vizualizări pe internet.
Hituri precum ‘Cum se face’, ‘Când luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate și au fost printre cele mai difuzate melodii din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod