Vorbește lumea și Ce spun românii își schimbă orele de difuzare începând de luni, 31 august

Începând de luni, 31 august, emisiunea Vorbește lumea va putea fi urmărită de telespectatori de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 și de la ora 14:00 la 16:00. Prezentatorii se pregătesc intens pentru trei ore de emisie, în care vor vorbi mai mult și mai bine despre ultimele noutăți din viața vedetelor autohtone, informații utile, dar și trenduri și subiecte de lifestyle.

Nu vor lipsi nici invitații surpriză, care vor veni în platoul emisiunii pentru a le oferi telespectatorilor sfaturi autentice de viață, modă, frumusețe, rețete delicioase și sănătoase, muzică și bună dispoziție.

Și game show-ul Ce spun românii își va schimba ora de difuzare din 31 august. Telespectatorii vor avea parte de o oră de voie bună alături de Cabral și familiile participante, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 16:00. Zilnic, câte două echipe vor intra în competiție și vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri date de români la diverse întrebări și astfel să câștige premii în bani sau chiar marele premiu, care constă într-o mașină de familie de ultimă generație.



De foarte multe ori, reacțiile concurenților și răspunsurile date de aceștia sunt extrem de amuzante și surprinzătoare, și, chiar dacă nu reușesc de fiecară dată să câștige, aceștia se împrietenesc, interacționează și se distrează.

Din 31 august, telespectatorii vor avea parte de distracție și de sfaturi utile, aflând ce Vorbește lumea, dar și Ce spun românii, numai la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod