FOOTWEAR & BAGS FALL/WINTER 2015 COLLECTION

Colecția de încălțăminte și genți, Tommy Hilfiger toamnă-iarnă 2015, F.A.M.E, este inspirată de mixul între modă, artă, muzică și divertisment, toate fiind pasiuni permanente ale designerului Tommy Hilfiger și surse de inspirație încă de la înființarea brandului, în 1985. De la stilul vedetelor rock și până la lumea artei din anii 60, în cadrul colecției regăsim elementele marcante ale culturii pop americane.
Siluetele Mod sunt reinterpretate într-o manieră cool, contemporană în care paleta cromatică specifică brandului: roșu, alb și albastru capătă un nou look, în stilul anilor 70. Texturile puternice, tipurile noi de piele utilizată, imprimeurile fresh și detaliile sofisticate se combină pentru a alcătui o imagine care celebrează autenticitatea culturii pop americane.

Linia de încălțaminte masculină include piese care asigură o tranziție facilă de la toamnă la iarnă. Mocasinii sunt pregătiți pentru vremea rece cu ajutorul interiorului din blană fină iar noile ghete de iarnă sunt realizate din material impermeabil și au tehnologie GORE-TEX®. Modelul sofisticat de cizmă de inspirație ecvestră și clasicul mocasin Tommy Hilfiger sunt reinventate cu materiale noi precum pielea întoarsă prelucrată, pielea de vită și piele Spazzolato pentru un plus de textură. Pentru ținutele casual, de zi, pantofii sport tip gheată creează un look activ și urban. Colecţia Hilfiger Denim propune cizme înalte, cu interior și finisaje de cea mai bună calitate dar și în varianta medie, care se pot îndoi. Cizmele utilitare, destinate purtării în condiții exterioare dure sunt reinterpretate cu o nouă talpă dublă, realizată dintr-un material hibrid iar pantoful sport clasic este actualizat prin utilizarea blocurilor de culoare și a marginilor întoarse pentru un look fresh și cool.

Colecția sport pentru femei celebrează stilul anilor ’70 prin folosirea tocurilor groase, a vârfului drept, a pielii întoarse texturizate, a pielii finisate metalizat și a detaliilor tip ciucure.
Clasicii pantofi brogue sunt actualizați cu ajutorul pielii lăcuite, în nuanțe prețioase și a blocurilor de culoare; forma alungită și subțire creează imaginea unei feminități relaxate și șic. Cizmele cu toc gros sunt realizate din bucăți colorate de piele Spazzolato și accesorizate cu franjuri inspirați din anii ’70. Linia subțire a mocasinilor este accentuată printr-un mix eclectic de materiale exotice și ciucuri supradimensionați. Pentru un plus de îndrăzneală gheata biker este accesorizată cu catarame și detalii metalice iar noua ghetă scurtă, cu vârf ascuțit, realizată din piele lucioasă este prevazută cu platformă ortopedică ascunsă în interiorul tălpii negre. Colecţia Hilfiger Denim oferă o intepretare îndrăzneață pieselor clasice, cu ajutorul texturilor lucioase, a pielii întoarse metalizate, a materialelor tehnologice și a pielii prelucrate cu ajutorul coloranţilor vegetali. Saboții de inspirație anii ’70 sunt căptușiți cu blană de oaie, iar ghetele scurte și strânse pe gleznă capătă o restilizare modernă cu ajutorul țintelor metalice aplicate pe marginea tălpii. Bocancii pentru femei sunt realizați din piele metalizată și prevăzuți cu siret extra lung.
Emblematicul stil urban al colecției Hilfiger Denim este transmis de ghetele scurte, cu vârf ascuțit și de pantofii sport cu aplicații și catarame metalice.


Linia de genți masculine include modele cu mânere scurte, sport, poștaș, rucsac și genți de umăr. Gama Freddy are surse de inspirație vintage și mixează țesături textile cu piele colorată vegetal pentru a crea o estetică autentică. Linia Mason include trei genți cu mânere scurte care vin cu baretele clasice Tommy Hilfiger recreate în combinația de negru, verde și nuanțe cafenii. Cele șase modele din gama Tiago emană o estetică masculină cu ajutorul pielii groase și a accesoriilor metalice. Wilshire combină țesăturile peliculizate cu pielea vintage, pe care o regăsim în cinci nuanțe: asphalt, burgundy, bleumarin, oliv și galben muștar. Piesele dedicate activităților de fiecare zi, precum modelul sport realizat din piele rezistentă la uzură, se regăsesc în lina Bruno.


Colecția de genți pentru femei pune accentul pe texturi, versatilitate și liniile specifice anilor ’70. În cadrul gamei Rosanna, ultrafuncționalitatea este marcată cu ajutorul pielii ștanțate în relief și a noului logo Tommy Hilfiger, în contrast linia Natalia propune versatilitate cu ajutorul ciucurilor aplicați, a baretelor cu lungime ajustabilă și a închiderii frontale, cu magnet. Lucrările iconice ale artiștilor Mark Rothko și Jackson Pollock au fost sursa de inspirație pentru modelul Berlin unde tușse colorate au fost aplicate pe textura delicată de piele întoarsă, iar modelul Irene are un imprimeu personalizat realizat pe fond negru.
Gențile Sharon, prin forma minimalistă, imprimeul exotic de șarpe, pielea fină de Napa și îmbinările din piele întoarsă și Leyla cu forma trapezoidală, realizată din piele fina de Napa, imprimată asigură o tranziție de la stilul de zi la cel de noapte.
Stilul anilor ’70 se face remarcat și designul genților Tine care combină structura flexibilă cu nuanțele vii iar modelul Cologne este conceput în contrast și mizează pe cromatica pop-art.

The Honey este cel mai încăpător model și are imprimeu de ghepard și zebră, interior cu multe buzunare și un compartiment special pentru laptop.
Cea mai bine vândută geantă, modelul Pamela este refacută din nylon, pentru un look sportiv iar Passadena, realizată din piele moale, poate fi găsită și în culori pop și în nuanțe neutre.
Cele două linii American Icon și Signature au detalii volumetrice care întăresc estetica cool a acestor piese esențiale în sezonul toamnă/iarnă 2015 Tommy Hilfiger.

Men’s Footwear
Sportswear Key Details: blocuri de culoare, mixuri de material, piele întoarsă, piele de vacă, materiale tehnologice, piele Spazzolato, piele tăbăcită, cizme de iarnă GORE-TEX®, noii mocasini.
Hilfiger Denim Key Details: cizme înalte, pantofi sport gheată, căptușeli, ghete utilitare.

Women’s Footwear
Sportswear Key Details: inspirație anii ’70, tocuri groase, vârf drept, piele metalizată, piele întoarsă prelucrată, ciucuri lungi, blocuri de culoare, platformă ascunsă, gheata biker.
Hilfiger Denim Key Details: piele lucioasă, bocanci, ghete pe gleznă, piele întoarsă metalizată, materiale tehnologice, piele prelucrată cu vopsea vegetală, ținte, catarame, bumbi, închizători.

Men’s Accessories

Key Details: piele prelucrată cu vopsea vegetală, piele vintage, țesătură în dungi, piele rezistentă la uzura, accesorii masive, textil peliculizat, geantă sport din piele.

Women’s Accessories:
Key Details:  inspirație anii ’70, cromatică pop-art, accesorii ciucure, piele cu textură, forme retro, print exotic tip șarpe, piele de Napa, culori pop.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod