Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Pavel Bartos prezinta, pe 3 septembrie, editia din acest an a galei muzicale Media Music Awards de la Sibiu. Indragitul actor, urmarit de milioane de oameni la “Vocea Romaniei” si la „Romanii au Talent”, de la Pro TV, va urca pe scena din Piata Mare pentru a intretine atmosfera prin stilul sau inconfundabil.
Este pentru prima data cand Pavel Bartos accepta sa prezinte o gala muzicala, alegand Media Music Awards prin prisma notorietatii evenimentului si a profesionalismului cu care acesta este organizat in fiecare an.

Pe scena Media Music Awards va fi prezent si colegul sau de la „Romanii au Talent”, Smiley, indragitul artist urmand sa sustina un recital de neuitat pentru cei peste 40.000 de spectatori din Piata Mare a Sibiului.

Cea de-a patra editie a Media Music Awards va avea loc pe 3 septembrie, in Piata Mare din Sibiu.
Pe o scena impozanta vor urca cei mai in voga artisti din Romania, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari media in ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir, precum si Tiberiu Albu, castigatorul Vocea Romaniei, alaturi de trupa sa, Fameless.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod