Viaţa complicată a Ginei Pistol. Din nou în căutarea unui iubit cu bani?

Devine vedetă în anul 2005 după ce a pozat în revista Playboy, de atunci a fost una dintre cele mai curtate femei din România, dar nu a reuşit până acum să-şi găsească un soţ cu bani

Seamănă cu Marilyn Monroe, mică şi zglobie, şi-a creat un statut de vedetă numai prin propria frumuseţe. A avut diferite slujbe şi mulţi iubiţi din high-life-ul bucureştean. În aceste zile e iubita lui Alin Cocoş, fiul celebrului său tată, afacerist şi fost soţ al Elenei Udrea.

Dar după ce iubitul său a intrat în vizorul DNA, fiind cercetat pentru corupţie, relaţia celor doi a început să scârţâie. În ultimii trei ani s-a vorbit mult despre nuntă, dar, acum, vedeta spune că nu e pregătită să se mărite.

”O să mă mărit şi eu, la un moment dat, dar nu o să mă ascund.

Mi se pare că este o etapă normală în viaţa unei femei, doar că, la mine, până acum, nu că nu m-a cerut nimeni, doar că, nu sunt eu pregătită să fac pasul ăsta. Acum, mi se pare că am ajuns la o etapă în care eu trebuie să am puţin grijă de mine. În momentul de faţă, nu văd pe nimeni ca pe viitorul meu soţ - asta ca să punem capăt speculațiilor”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod