Viaţa complicată a Ginei Pistol. Din nou în căutarea unui iubit cu bani?

Alin Cocoş, ultimul iubit al vedetei, în faţa sediului DNA

Deci, relaţia cu Alin Cocoş nu se mai îndreaptă spre căsătorie cum se vorbea în urmă cu câteva luni. Din cauza problemelor cu legea pe care le are fiul milionarului Dorin Cocoş, povestea de dragoste a îngheţat.
Din nou blonda focoasă are ghinion în dragoste. Dar Gina Pistol nu de admiratori duce lipsă, ci de bani, de contracte cu televiziunile.
Începutul de an i-a adus participarea în două show-uri de succes, produse şi distribuite de ProTV - ”Sunt celebru, scoate-mă de-aici” şi ”Ferma vedetelor”.

A participat la ambele emisiuni care s-au întins pe aproape jumătate de an. Din păcate, pentru sezonul de toamnă, Gina Pistol nu a prins nimic la ProTV şi aşa a ajuns la Antena 1, într-un episod de reality-show cu Nea Mărin. Conform cotidianului ”Libertatea”, pentru acea emisiune a fost plătită cu 500 de euro.
Deşi a fost iubita lui Codin Maticiuc, poreclit Poponeţ, un playboy milionar care a scris o carte despre protipendada Bucureştiului şi a avut o relaţia cu fotbalistul Ciprian Marica, vedeta nu s-a îmbogăţit de pe urma bărbaţilor.
Mereu a fost obligată să muncească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod