Voltaj te provoacă în martie la un „Meci de box“

Trupa Voltaj îşi invită fanii pe 20 martie, de la ora 19.30, în ringul Sălii Polivalente, în mijlocul unui „Meci de box“, un concert în care războiul vieţii de cuplu se transformă în două ore de hituri, mii de waţi şi un impresionant show de lumini.
Diverse rude, dormitul cu geamul deschis sau supremaţia asupra băii sunt, alături de o infinitate de alte posibilităţi mai mult sau mai puţin amuzante, „spinii“ vieţii fiecărui cuplu, mii de motive de ceartă şi tot atâtea motive de împăcare… sau nu.

Şi, dacă psihologii ne sfătuiesc să rezolvăm fiecare problemă, oricât de neînsemnată ar părea, Voltaj ne invită la dezbatere în plen, în care “sufrageria” de acasă se va muta la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar problemele cotidiene se vor rezolva nu prin discuţii interminabile, ci prin muzică.

Chiar dacă, de când e lumea, femeile şi bărbaţii se află într-un continuu conflict, asta nu ne împiedică să punem dragostea pe primul loc.
“Meci de box” este un mega-concert în care Voltaj, alături de invitaţii surpriză, aduc în acelaşi loc femeile de pe Venus şi bărbaţii de pe Marte.

Parteneri: Ciuc, Kiss Fm, Prima TV, Libertatea, eva.ro, traiestemuzica.ro, iConcert.ro, urban.ro, Best Music, 220.ro.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reţeaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Mihai Eminescu, Oficiile Poştei Române, Magazinele InMedio şi online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro sau ticketpoint.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod