Josef Kappl împlineşte astăzi 64 de ani. Află ce-şi doreşte de ziua lui!

Josef Kappl, cel care a contribuit la relansarea şi succesul trupei Phoenix în anii '70 datorită compoziţiilor şi interpretării sale, aniversează astăzi, 15 ianuarie, 64 de ani de viaţă.
Artistul sărbătoreşte ziua de naştere în Germania, înconjurat de familie, prieteni şi mai ales de copiii săi pe care îi consideră cel mai mare dar al vieţii.

„Deși nu dau mare importanță împlinirii unor ani, descopăr totuși și avantajele unei vârste mature care nu mi-a schimbat caracterul, nu mi-a împiedicat munca și inspirația și nu mi-a influențat felul de a judeca valorile, ci îmi ușurează mult procesul de luat hotărâri și de recunoscut mai ușor adevărul, prin experiență“, a spus Josef Kappl, potrivit traiestemuzica.ro.

Întrebat ce dorinţă ar vrea să-şi pună cu această ocazie, legendarul muzician nu a dorit nimic pentru el, ci pentru lumea în care trăim.
„Aş vrea să-mi apară peștișorul de aur în cale şi să-mi împlinească trei dorințe: pace globală, liberté, egalité, fraternité şi reabilitarea climei“, afirmă Kappl.

Anul 2014 a debutat pentru Ioji, aşa cum este alintat de prieteni, cu lansarea noii trupe Pasărea Rock, din care face parte alături de ceilalţi foşti membri Phoenix: Mircea Baniciu şi Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Toti trei vor fi prezenţi pe 25 martie 2014, de la ora 19.00, pe scena Sălii Palatului, unde va avea loc primul mare concert susţinut de Pasărea Rock.
Celor trei li se vor alătura alte câteva nume sonore ale muzicii rock româneşti: Vlady Cnejevici – clape, Teo Boar – chitară electrică şi Mani Neumann - violonist german supranumit „violonistul diavolului”, membru al formației Farfarello, pe care a înființat-o în 1982.
15 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod